推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

Tony1 兄 , 可唔可以pm 醫生個地址...比我...

十日前同個囡囡....穿左套...驚有事 e家未有明顯病証 ... 但個龜頭有小小痛 想做個檢查 但求個心安理得......

希望冇事就好了.... so sad....

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-2-23 00:26 發表
一生只愛一個女人就應該沒有問題.但試問有多少個男人可做到?出來玩的人,有女友、老婆的為數不少。以為沈船了就從不再去?沈船後又再重出江湖的兄弟為數也不少。

最安全做法,不出來玩就沒有事。
agree......

大家好 ~ 小弟20 ... 玩過2次only 我唔係成日去玩個d ... 係有2日因為工作特別好唔開心...  走左去發洩

辭左職lu ...呢份工做左1.5yr 唔開心左1yr ... 再係咁我有排墮落... 我以前唔飲酒 , e家就成日唔開心就好想飲酒..

點知第2次即係最近呢次... 有戴袋但穿左 ... 過左幾日個龜頭開始痛痛地 , 由穿左個刻開始驚到e家 (驚a 驚中毒)

我今日都睇左 dr.ho lu...等左10分鐘到入去...價錢就感覺貴左小小 , 但病向錢中醫呀麻 ...( 呢刻我明白我同事講個句 , 錢解決到就唔係問題 , 錢都解決唔到就係大問題 )

係龜頭發炎... 嗚嗚~~

之前去樓下私家診所睇比個醫生陰陰咀笑 仲問我去玩黎呀 ?? ...

今日dr.ho 好認真咁醫人解決問題 !!..冇問我係咪出去玩黎  good...

其實我第1日就應該睇dr.ho 可惜個未識dr.ho ... 搞到驚左好多日.....

我因為由細到大都好咸濕 , 咁諗住第時大個左好似睇戲個d人咁 , 返工搵$放工落吧 媾女 .飲酒. 扑野 ... 就好了 , 唔想結婚 有女朋友都係同居個隻就好了 ...... (即係好似套戲三分鐘先生入面個鄭x基咁)

最後小弟諗住好返之後3個月去驗血... 冇事的話重新做人 .想自做好份新工.再想儲$ 26-30歲 結婚組織個家庭.....

小弟衷心希望大家快d好返 and 身體健康 長命百歲... 以後唔洗再見到dr.ho.....

ps : 多謝tony ...pm答我dr.ho的資料問題...

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-2-28 01:44 發表
yuchi :
你入來報告你的情況已是好
每個人也有一個故事,工作問題很多人也有
近六年小弟成熟了很多,對很多事情的看法改變很多。
經一事 長一智 ,

我唔只工作上的問題 , 我返到屋企又有問題....煩上煩

係度寫左出黎個心舒服左d...

我朋友/屋企人 都5g 我發生ed野 .....

寫寫下不經不覺已經2點鐘 , 要收拾心情 沖涼搽藥訓lu ...幾日冇好覺訓 早抖

龜頭發炎 食左1星期藥 未完全好晒 但都好到七七八八 , 仲有少少痛

洗唔洗覆疹.... 我要星期六先得閒 睇到醫生~______~""""

男人最痛 !!

我發炎個時冇點甩皮 , 係一刮到d表皮就痛 ... ..仲有d紅 尤其是個頭頂個個位...條褲刮得最多 ... 比較痛

因為我發炎個時頭一星期唔知係乜 , 冇點理佢 行路條褲子刮下刮下越黎越嚴重....之後看醫生了

明天唔知點樣請假睇醫生好.....   唉 想睇多次斷尾 ... 廢事又等兩三日又嚴重返

男人最痛

我發覺在這個幾星期每日起身第一時間係留意下 好返未 ... ...

同埋無時無刻 個腦一得閒就諗傻野 同埋成日搭地鐵比d廣告牌嚇 , 仲有2個月就可以去驗血...唉

相關搜索目錄: 廣告

醫生話發炎 盡量控制唔好勃起 , 訓覺個時好難控制... 2week了依然未好晒 唉!!!

off topic --- dr.ho 間野 d 助手都好後生下

引用:
原帖由 voluptary 於 2007-3-19 21:50 發表

我这个龟头炎医了半年了,很烦!
有时有小小,有时有无。
每天都要看着,每天担心,另外,医生话,三个月后,又要 ...
我龜頭發炎都醫jo 3星期 , 時好時壞

e家小便時個尿道仲係痛...摸到個頭頂又痛

平均2-3hrs 先小一次便 應該唔係非淋???

真係去唔返以前咁 , e家有目標都唔係咁夠膽媾 ..... 下面咁樣有點兒自卑

不是抬不起頭 , 是很頭痛

比著你地去媾女會唔會同條女講 因為之前玩過搞到個頭發炎......

引用:
原帖由 voluptary 於 2007-3-22 22:49 發表

媾女,可以慢慢来,我还未好番!我想可能有其他问题,你们是不是一星期有一二次有小小分泌物(白色),这样是不是正常?我完全不痛的!
TONY,
可否PM DR HO的 ...
未見過有白色分泌.....

打開龜頭個尿咀 有一點紅色 同d包皮有小小紅

睇dr.ho 都1個月多d... 仲未好...

冇做過任過驗尿 ... 淨食藥.......

錢又唔多應該點好...

去政府做一個全面檢查好唔好? 個程序又係點 ? 報告要幾耐有 ?

唔想浪費 時間 / 金錢 / 精神

生病個時你地係咪禁慾 ? 連手淫都冇 ?

引用:
原帖由 superykk 於 2007-4-2 14:18 發表
今日又去了找DR.HO~~~~~今天早上明顯比平日多人!
可能是因為DR.HO來緊會放一星期假的關係~~~我在哪裡逗留了差不多3個多小時剛可以離開~~

未看DR.HO的朋友~明天早上之前好去找DR.HO啦~不然又要等一星期
無假放咁點算....我淨係星期六可以see.....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。