推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] DS 第二擊 就比囡搵笨實

引用:
原帖由 klfung1031 於 2010-6-9 06:33 發表

ds基本上好少打風, 如果打風時一d關係好及後台硬既hotel會自動關門唔接生意.
你就知道係打風時期, 暫時唔好玩住.
我地講緊果間係紅圓. 係老為酒店向金頂酒店方向行就會見到.
ds咁多sn場, 無謂去尼間博呀!!
去左ds都有2年, 打唔打風我覺得可以睇電視,

係大巴個部, 近2~3個禮拜冇曬d sauna廣告,

就知有小小野, 但個人覺得ds 係好安全既!!!

相關搜索目錄: 廣告 酒店

引用:
原帖由 klfung1031 於 2010-6-9 16:27 發表

唔係鴻寶, 係鴻圓先岩, 係老魯果條街行入少少右手邊果間.
鴻"圓", 剛開(年半前)去過一次, $268全包, 個次D囡好少 (大約5~6個到), 唔得,

個部長話佢都得($300), 都冇簡, 搵外援,

有個便服囡囡入來, 小肥, 咁就入閘,

2Q, 但冇SAUNA SERVICE. 似快餐.

引用:
原帖由 kkbbq 於 2010-6-8 23:24 發表
今次老友領隊  帶左我地上一間  唔記得叫鴻X酒店  喱間場198人仔  包砌  重有水床Body服務

部長帶左五条女入房  我在迅雷不及掩耳間   己選中一件最"企理"嘅囡囡  嬌小身型相頭80/100

囡囡 ...
我覺得DS SAUNA, 你睇價錢就知個場有冇SERVICE:

1) $168 & $268     快餐場, 就算所謂$268全套, 都係冇SAUNA SERVICE

2) $300                  有一定SAUNA SERVICE (當然比CP差好遠)

3) $400 UP            DS 高檔場, SERVICE 有一定保證

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 klfung1031 於 2010-6-11 06:43 發表

宮廷OK架, 房間新, 囡服務好. $300全包.
呢間剛開時去過一次, 因免房費, 超多人, 等左個幾鐘都冇房冇囡, 卒之走人,

但係d房真係幾靚!!!!

引用:
原帖由 klfung1031 於 2010-6-11 03:50 發表

中惠, 西湖, 瀟洒果邊咪係土湖囉.
去過幾次真係唔覺危險,

西湖以前好好, 房大但舊, 但近幾個月多扒,

中惠$350 , 但房同囡質素都好!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。