推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

四哥同盟會總部問題通告~~內容完全和按摩無關

好似又入唔到啊......

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-7-4 10:02 發表
係啊!

Adm 岩岩發比我用戶通知她們 servers are under attack again from an unknown party. 她對於帶來不便, 向我們致歉~

Adm 會盡力盡快搞掂!

我人生第一次xx報告要hold住.

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-7-4 12:02 發表

有沒有簡短評論? 最後去百佳超級市場? 整體滿意?
Not 超級市場, 係San......

整體唔滿意, 主要問題嚮我度, 唔知係太緊張定封刀太久, 既Bill Gates又做報紙仔.

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2008-7-4 12:39 發表

San???? 即係咩來的??? 係唔係我OUT左好多????
聖記wor......

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-7-7 10:18 發表

hihi, i am denn...   

Hv you tried the H-girls? I still do not have much faith on those arrangements as I always heard about spending long hours and moving from places to places to get to the r ...
唔係客棧囡囡啊, 係......

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-7-7 11:37 發表

Hourly hotel I have never been to there. 聖記怎樣收費? 聖記以鐘點收費可? 每小時的收 how much? 有保險套免費 provide 嗎?
That night is $328 for 2 hours.

係有袋袋提供, 好似係果隻0.03, 不過我冇用, 因為我買咗杜仔.

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-7-7 13:41 發表

I had not tried San. Kei. but tried supermarket a no. of times for c-clock over a year ago (i.e. not updated).  $228 for 2 hrs no free domdom.   ANyway, even if there are free, I would prefer to B ...
你睇錯咗啦, 我話唔係客棧囡囡啊......

既然唔係客棧囡囡, 咁當然係 c clock.

我在家同公司都入唔到.

引用:
原帖由 周流流 於 2008-7-11 20:06 發表
一排冇上,唔記得咗HQ個網址添,唔知有冇人幫到小周呢?
周兄, 近排元朗多咗好多囡囡, 有冇食到好野?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。