推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

大角咀怡H足藝館

大角咀怡H足藝館

地址: 博Man街!@號1樓
技師: 阿琳

怡H足藝館在一幢舊樓內, 地下的宣傳物品顯示按摩五十分鐘收!!*, ok, 抵玩wor, 一於去馬. 行入大廈內, 上一層樓梯便到足藝館, 不過因為幢大廈確實偏舊, 第一個印象欠佳.

按門鐘入內, 發覺內裡環境比想像好, 唔係話好靚好豪, 但總算企企理理, 正正常常. 我見到有兩個年齡三十五或以上的技師 (樣子都很普通), 其中一人引領我到骨房. 骨房是一排三間, 中間有兩幅牆間開成三間房, 但幅牆唔係頂上天花板果隻, 說話鄰房肯定可以聽到. 骨房沒有房門, 不過都有簾布代替.

我換上短褲 (我沒有洗澡), 等待技師到來. 就在此時, 我看見牆上有一價目表, 上面寫著推油分三種, 收費分別係!@*, !$*同!^*, 真係唔知有乜分別.

我選擇做50分鐘推油, 不過技師沒有向我談及收費問題, 我亦故意不問. 技師名叫阿琳, 陀北, 應超過35歲, 樣子一般. 至於骨技, 阿琳確實相當不俗, 力度也頗大, 而因為只做50分鐘, 所以我叫佢集中做背, 做完後背脊也鬆了不少, 過程中亦一d邪氣都冇.

按摩了50分鐘後, 我決定多做50分鐘, 不過就係做腳底按摩, 於是阿琳便帶我到做腳底按摩的地方. 在這裡我見到三個人, 其中一人我入門口時見過, 相信是這裡的技師, 但另外兩人我是未見過的, 這二人年約廿到蚊, 樣子相當漂亮, 而她們二人卻坐在做腳底按摩的椅上, 話唔定佢地係客人吧! 不過如果佢地係技師的話, 我100%肯定我會起碼幫趁多兩次.

「我發覺呢, 有d男人望人時個樣, 好鬼死咸濕架!」靚女A說.
靚女B亦表示十分同意靚女A的見解......

靚女A這番話, 似乎是衝著我而來. 唉, 算啦, 我都知我個樣係淫咗d架啦. 之後阿琳幫我做腳底按摩時, 她也不斷和兩位靚女傾偈, 從她們的對話中, 我知道兩位靚女並不是這裡的技師, 也不是客人, 應該是這裡的朋友吧! 真可惜!

一part推油, 一part腳底按摩, 埋單@!* 收費大眾化.

補充:
1) 阿琳告訴我這裡有四個技師, 離開前我見到第三人, 同樣應超過35歲, 樣子平平.
2) 這裡有一浴室, 但很細, 而我亦沒有使用.

本帖最近評分記錄
  • 魔鈴娘 體力 +60 18區骨皇 2009-4-17 11:03
  • 魔鈴娘 威望 +60 18區骨皇 2009-4-17 11:03
  • 魔鈴娘 金錢 +60 18區骨皇 2009-4-17 11:03

技師: 阿萍

隔兩天再去, 今次的技師叫阿萍, 年約35歲以上, 樣子普通.

今次我選擇推油100分鐘, 我仲試埋踩背. 阿萍同阿琳一樣, 骨技相當唔錯, 可以滿足骨精的要求, 亦沒有vas.

推油100分鐘收費@%^, 我應該會再去.

補充: 仍未見到第四個技師.

技師: 高妹

估計都係三十五歲以上, 人如其名, 個子頗高, 一頭長髮, 樣子一般但骨技不俗, 同樣係完全沒有色情.

So far 三個技師都骨技良好, 骨精可考慮, 但期望後生靚女的, 就千萬別浪費時間.

引用:
原帖由 retire07 於 2009-4-20 17:02 發表
Jimmy ching, 推油後有否沖身?浴室如何?
我冇沖身, 不過技師有用熱毛巾幫我抺身.

係有一個浴室, 幾細小的, 我冇用過, 而三個技師亦從來冇問過我駛唔駛沖涼, 我相信呢度d客十居八九都唔沖涼.

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-23 03:23 發表

多謝 jimmy 好介紹

小弟今日第一次上去Y康足做左推油, 阿琳幫我按, 小弟開始時話做50MIN, 但阿琳話50MIN做唔到全身, 只可做背. OK 無問題

阿琳手法好好, 又夠力水 . 50MIN好快過 ...
其實我一向唔擅長估女仔的年齡, 分分鐘會估錯架.

引用:
原帖由 sexman777_7 於 2009-4-23 21:47 發表
呀萍聽講已經冇做,,,,,,,,,,
做呢行都流動性好高.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。