推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

銀之泉

我今日幫趁過, 基本上很同意ktboy兄帖1, 4, 7的睇法, 亦認同josex兄所講 -- decoration is nice. 我就講少少其他補充.

呢間場在四台有廣告. 至於房間, 一共有四間, 其中兩間係水療房, 另有三張腳底按摩椅. 事實上, 論環境及硬件, 呢度確實有點力壓尖沙咀其餘果幾間場.

至於技師, 呢行好細, 難免遇到一些我熟悉的面孔, 以下是我今日見到的技師評價 (為了保障當事人, 某d資料該減則減, 抱歉!) :

1) CiCi -- 其實係以前銅鑼灣"御足"的蘭子!  現時CiCi應年約三十出頭至三十中, 樣子中等. 至於骨技, 佢以前比我的印象係可以, 但唔可以滿足骨精.

2) 琪琪 -- 年約廿到蚊或三十出頭, 樣子ok, 出身中x海.

3) 阿影 -- 今日幫我按的技師, 同樣出身中x海, 樣子中上, 年約廿中. 其實佢唔係呢度的駐場技師, 好似今日係琪琪帶佢上嚟, 結果陰差陽差幫我做, 骨技ok, 但同樣未可以滿足骨精. 不過佢話以後應該唔會再見到佢.

4) MiMi -- 年約廿到蚊, 我個人覺得係呢度最漂亮的技師 (我感覺佢亦係老板娘).

5) Tammy -- 年約三十出頭, 樣子都可以接受.

總括而言, 呢度應有能力同凱 / 富 / Fan / 薰 競爭.

補充: 呢度其實有120分鐘spa, 收費好似係$^*

相關搜索目錄: SPA 水療 廣告

引用:
原帖由 小小大笨咒 於 2009-7-27 00:32 發表

ching好似未計"樂"喎
"樂"我就覺得一般, 全場中女但唔見得按得好好.

引用:
原帖由 mmommommo 於 2009-7-27 10:05 發表

Jimmy兄,好耐唔見,仲有冇其他新料提供???
近期都試過幾間尖沙咀新開的足浴店, 較有好感的就係JoJo (Fanny的舊拍檔) 開果一間, 骨技取勝!

引用:
原帖由 小小大笨咒 於 2009-7-29 01:12 發表

係唔係搬左去厚福街呀
係呀!

引用:
原帖由 connector 於 2009-10-20 13:05 發表

咁宜家 HM 有咩推介, 上次 mm 介紹個叫阿君, 外型都不錯.
HM現時的技師中, 我就較喜歡Angel, 年約三十出頭, 骨技良好, 樣雖然只算中上, 不過係我杯茶.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 aero169169 於 2009-10-20 16:03 發表

Jimmy 兄, 最近除了去HM外, 重有去邊個場?
有冇去過金銀潤?

金巴利, 銀之泉 和 潤美之
去過"金"一次, 至於"銀"就好耐冇去了.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。