推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[疑難] 旺角永和美健軒

應該是永如, 不是永和吧.

以前去過, 正經的. 當時有三個技師 (不計老闆娘Cindy), 分別係YoYo, 小琳同小柔. 三人樣子都ok. 至於三人的骨技, 都算ok, 但似乎未足以應付骨精.

很久沒有去了, 不知現在情況如何.

引用:
原帖由 svce 於 2010-4-21 21:40 發表
喔喔但係以前即係幾耐度
大約半年了.

引用:
原帖由 svce 於 2010-4-21 21:56 發表
咁我mark低呢間正骨先
正同邪都想試下
但係一次都未dup過
有乜要注意唔好俾人扼嫁
其實正同邪好多時都係因人而異......

另外, 佢地會sell套票同支靚油, 我知道曾經有客人其實想say no, 但又唔好意思, 最後結果say yes. 如果你係唔識say no的人, 最好要有心理準備

引用:
原帖由 piaget 於 2010-4-22 17:36 發表
請問師兄有沒有地址及電話啊 ?
四台有廣告

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 資深骨精 於 2010-4-22 11:41 發表

Cindy 由油麻地之美兆過嚟,仍用舊式買套票及油,現在已很小人做。

Cindy 提供正骨,但可除清揼,但不會摸你bird bird
好似嚮附近的"美雅坊"都有買套票 (老闆娘同樣出身美兆)

引用:
原帖由 piaget 於 2010-4-24 08:31 發表
jmmy 師兄.再問多一句.美健軒定美雅坊較好?環境. 價錢. 骨女外表
環境: 美雅坊
價錢: 非常相近
骨女外表: 美健軒. 不過我始終都冇嚟呢度大約半年, 唔知呢度最新的情況. 如果情況同半年前沒有不同, 就肯定美健軒勝.

另外, 美健軒在四台有廣告, 美雅坊則有自己的網頁 (用google可以search到), 可看到兩店的環境及收費.

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 piaget 於 2010-4-24 08:29 發表
jimmy 師兄.咁 美健軒是否除清推油?. 定還是你介紹美雅坊才是呢 ?
美健軒...... 剛有兄弟出了報告了, 可看看.
另外, 我只去了美雅坊一次, 要著短褲, 很密實, 不是紙內褲的, 推油時會露出八月十五, 推完會幫你休返條褲.

引用:
原帖由 nekol 於 2010-4-25 16:21 發表

全中..........  美雅坊 (利威大廈5/f)  亦是100% 正骨水.........   冇野玩 , 有興趣可試 bg  阿鳳 (幾後生同靚女)  
啊, 原來叫阿鳳, 我也同意她算是這裡最漂亮, 但聽聞最受歡迎的是阿萍 (另一較後生的人).

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。