推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第273 次 出擊 - TST加連威X道38號華X大厦 3/F E室 Fanny Spa 香x屋 LiLi

謝三哥fing頭報告.

引用:
原帖由 麥迪文 於 2009-4-23 18:29 發表

傑傑 ~~ 小玉係咪無做??!!!!!  
仲嚮度, 但改名叫雲妮 (咁上下讀音), 另嘉彤 (彤彤) 亦改名詠旋.

引用:
原帖由 retire07 於 2009-4-24 11:01 發表

阿玉已改名為winnie.  各位ching知否BG為甚麼要改名?
改名就可以當自己係新人嘛.

引用:
原帖由 麥迪文 於 2009-4-27 17:15 發表

補充一點, Upstairs SPA 最有意思的是 You never know what would happen. 在有冇機之間, 敵不動, 我不動, 精神方面難以用言語形容, 是很有趣的!!!
好同意, 有時3,4,5的usb明刀明槍, 冇晒神秘感, 反而USSPA或足浴店就可以有種估下估下的感覺.

幾得意架, 有時去到尾都冇跡象會有, 點知又可能因為一個動作或一個話題而令到有 (要把握一瞬間的機會); 又有時被個技師抽水, 但當我正式提出要求時, 點知佢又話"no, no, no......"

又或者被個技師狂抽水但撞啱我唔想的話, 扮傻扮乖仔或者9 up個理由都幾搞野架.

有d技師主動提出vas, 不過又唔直接講, 用說話暗示而有d說話有時又好好笑架.

如果有著褲而又想除褲的話 (好的開始係成功的一半), 點樣把握時機, 點樣因應唔同的技師而講唔同的話 (始終驚人地唔高興), 諗起都頂癮.  

有d技師係堅持唔幫客出火, 咁當然要尊重, 但有冇空間爭取番d安慰獎呢? 都有可能架, 例如有擁抱, 甚至互touch, kiss以至打車輪, 最重要係爭取的過程我覺得好好玩.

完全考驗智力, 或者真係用腦用得多, 最近我做IQ Test都高分咗 (雖則d test未必準).

(補充一點, 我唔係講緊Fanny呢間場)

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-4-27 22:24 發表

上次o係彩詩
轉身推大脾筋&按小腹
搞左超過十分鐘
跟住阿萍問
"點解搞左咁耐你下面都無咩反應嘅?"
個場面都相當攪鬼
試過有一次一個技師初出道, 佢幫我按摩但我果日唔想出野, 佢去到最後十分鐘就問我仲有冇地方須要按摩? 當時我都大概估到佢意思, 但我意欲不大就話"都冇乜啦......"

點知個技師就用普通話講:"但是啦, 還有一個地方是沒按摩的, 這個地方 (呢四個字用較慢速度說出) 應該覺得很累啦吧!"

結果我都係欲拒還迎......

後來呢個技師離開呢間場 (唔係講Fanny呢間, 別誤會), 之後單飛發展, 仲大受歡迎添.

相關搜索目錄: 普通話

引用:
原帖由 麥迪文 於 2009-4-29 16:44 發表
話說再去打算試試 Spa, 水療房有空喎做 2 hours Spa. 大木桶澡盆充滿 Green Tea味泡泡觸覺、嗅覺和思考, 果然達到一種身心暢快的享受. 期間突然想起李翰祥 風月片 d 女演員 always 淋泡泡浴………

技師阿燕樣子都 ...
我都有搵過阿燕做水療, 同樣沒有vas.

相關搜索目錄: SPA 水療

引用:
原帖由 小小大笨咒 於 2010-3-2 13:42 發表
呢類場都去左一斷時間,想問下各位,有無d真正美容院可以介紹下咁呢,即係好多女人做facial,男客只係佔少數,絕對極之正骨既正骨髇......

試過去"La" "Fu"拍賣睇過,好多都唔做男客.....請指教
1) 一個月前去過一間嚮旺角彌x道579號11樓的一間美容院, 環境舒適, 幫我按的人是中女, 骨技很好 (忘了名字), 十分正經, 我按了45分鐘, 當時的收費約百五蚊. 我對這裡印象不俗, 但美中不足的是沒有浴室, 只有熱毛巾抹身. 至於這間美容院的名字及電話, 我真的想不起, 抱歉.

另外, 彌x道579號的入口並不易找, 因為話就話係彌x道, 但其實入口係嚮登打x街, 嚮一間知名龜苓膏店隔鄰.

2) 四至五個月前去過旺角登打x街44號恆L大廈11樓, 一間集美容, 足浴, 按摩同spa的地方, 這裡當時是星期一全日休息. 美容師頗漂亮, 但只做美容. 按身的技師成日轉, 按摩技術有些很好, 亦有些一般, 但同樣十分正經, 而按摩50分鐘收費約兩舊, 不算便宜, 不過後來好似多了一項按頭肩頸20分鐘, 收費&*  至於spa, 係用白色的浴缸, 當時收費係浸20分鐘約一舊水, 而浸spa的過程中, 技師係唔會嚮旁邊serve你, 你只會一人孤獨地浸, 另外亦沒有全身磨沙.

不過已很久沒有再去了, 不知這裡的最新情況, 另電話是 @&&! @@%*

相關搜索目錄: 美容 SPA

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。