推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

45 12
發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-1-30 17:34 發表

最好带埋我
好呀...我带你去呀?
响我呢幾十年架冒險生涯, 我攝過左大石條隙,
跳過左破冰條隙,死好彩!避過埋鱷魚條牙隙!之就係~避唔過升降機條門隙 ~ 哎~~~呀~~~~~~~~

休大哥新年快乐.....身体健康
跳過左破冰條隙,死好彩!避過埋鱷魚條牙隙!之就係~避唔過升降機條門隙 ~ 哎~~~呀~~~~~~~~

世外桃源左谈情圣地囖

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-6-28 11:50 發表

犯法既事,我係唔會做既!  
休大哥

I AM SORRY
如果我东山再起...各位大哥仲会支持我嘛?

银行好快会重开

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2008-6-30 23:30 發表

我同我內子一定舉腳支持
多谢屈大哥

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2008-6-30 23:32 發表

重開就一定要啦,最好比返 d 錢錢我倆老
咁快?

引用:
原帖由 eric0117 於 2008-6-30 23:36 發表

點可以唔支持呀
多谢...

引用:
原帖由 KLOSE 於 2008-6-30 23:49 發表
我差兩個round爆機,打埋先!

拜拜!
成日挂住打机...
不过我都系

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2008-6-30 23:51 發表

兄弟梗要互相扶持嘛
YES

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2008-6-30 23:51 發表

梗係要~
你囖嗮D钱...银行咪真空囖

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-7-1 09:32 發表

Sure, Why not ??  
THANKS

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-7-1 09:35 發表

Sorry, 我已經著左草!!  
著草

引用:
原帖由 KLOSE 於 2008-7-4 21:11 發表
又入唔到!

咁點吹雞呢?!
klose大哥请忍耐下...
呢D情形好快就会见唔到喇...

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-7-6 09:32 發表

再係咁,真係火都黎埋! 
好消息...今晚银行可以重新开业

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-7-6 12:32 發表

係咪真架,再唔開,就取消戶口算啦!  
无水回比你咖窝

AY大哥今日出現左窝

但系KLOSE大哥就

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-7-27 10:41 發表

超過左480小時啦,使唔使報警呀? 
個個都失蹤...一齊報

各位大哥: 元宵節快樂

45 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。