推介:| 旅行社 | 機票 | 航空公司 | 行李箱 | 旅遊保險 | 酒店預訂 | 民宿 |

109 12345
發新話題

★¨*·¤.☺早午晚安☺.¤·*¨★

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-1-18 12:26 發表

你收下風係邊個粉皮~~
佢d風好難收耶

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-19 13:58 發表

食飯...
直完飯飯未丫?

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-1-19 15:22 發表

京子~~ 午安 我都未食
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-1-19 15:45 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-1-19 17:33 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-25 16:04 發表

呢個禮拜??? hmm....我星期六放假喎
哎呀...仲想呢個 殺他地 搵你直找餐天

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-27 07:19 發表

SAT你出唔出得去丫? 夜晚食飯囉
塊地小公主吹o左雞喎

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-10 17:05 發表

算罷啦....星光幫係一班參賽者
其實個節目叫"超級星光大道", 係一個歌唱比賽, 每星期都有搞頭, 好睇過我地香港果個濕九新秀歌唱比賽囉
問個簡單d既: 大S個男朋友係邊個?
呢個我識...仔仔周瑜民
本帖最近評分記錄
  • moxfactor 體力 -10 回你一句: 關旅遊版乜事丫 2007-7-12 16:28
  • moxfactor 威望 -10 回你一句: 關旅遊版乜事丫 2007-7-12 16:28

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-14 16:04 發表

好野....

芝琪近期既至愛係邊個?
我有新歡喎咪答錯
呢個真難估....蕭敬騰...係咪唱歌架

109 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。