推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 差D偷"機"唔到蝕揸米

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-1-21 20:07 發表
昨晚 同個好兄弟去福田口岸一間老鼠場玩 諗住同個細佬開開心心團年 咁咪請諗住比個驚喜細佬 玩吓輪牌 囡囡嚟到 咦  好似有d運喎 囡囡樣貌75/100 身材70/100: ...
呀大種乞衣,  
多謝分享你個福田報告 ,
你幾時去乞? 記得搵埋我播
我幫你汁頭汁尾

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-1-22 01:18 發表

哈! 木虱仔. 估唔到又再次碰頭
象兄早,
因咩事九兄會叫你做木蝨仔呢?
你兩個做過D咩野?
快D講

引用:
原帖由 小白豬 於 2009-1-22 09:21 發表
我係呢樹報個到先
你系唔系 ... 電腦白痴師兄呀?
今次我冇認錯掛?

豬仔, 歡迎歸隊

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-1-22 10:09 發表

嘩!你都到埋! 你係劉級華、梁蕉偉定.....
會唔會其他 都到埋,咁就

哈!哈!哈!哈! 新手 !今次我高級過你!
側兄早,
乜你又系成年前已經準備好搬屋嫁啦?
你地個個都識 : 末乳籌謀!
厲害 ,厲害

相關搜索目錄: 搬屋

引用:
原帖由 小白豬 於 2009-1-22 11:15 發表
冇錯
之前有註冊,但5記得密碼
側兄, 小豬兄,
你兩個都有老人痴呆既特徵  ,
搵人搞搞佢好呀 .

女中醫 雙鐘,
每星期兩至三次
好快見較

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-1-22 16:43 發表

唔週維註冊,鞭得咁多link比你呀!
咁又系,  
大大話話, 都收左唔少條link,
我衣加系 ... 大link把用,

sorry, 系大把link 用至岩

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-23 19:56 發表

你快 d 叫多 d 人過來,脫離極權網站。我地個 id 已經比人佔用,有人用我地既 id 同你地聊,已經不是我們本人。
佢地咁樣做法, 我又覺得有點那個.
鎖你, 我唔應該咁粗俗.
應該系 : 果班百佳杏加橙.
我都好少用D咁優美既字句.    

要做多少少野, 幫佢唱開去

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。