推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

81 1234
發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

想問問各位大哥,
早更有咩好o野呢?

聽講有件新囡!@^,個款有D似Patrick,
5G有冇大哥試過呢?

早兩日又走o左上去,
因為當時冇咩客,
所以試o左個旺D o既no."三毛",
佢身材真係超好,我俾95分,
part 1都幾好,part 2全程自動波,
主動熱情,係差o左相頭唔係我杯茶o者!

相關搜索目錄:

貓兄,聽講DoReMe回巢o番!

好彩我冇試過佢o者!
不過出面D經理都唔會俾佢入我閘啦!

引用:
原帖由 pb716 於 2007-4-20 12:19 發表

近日試了^仔 , part 1 可以, part 2 我同意c兄的意見很多水 .... 吹功也有心機.
但相頭仍沒有我杯茶的感覺......
多謝包交!

我上次做o左"籮pat",都係一般,
唔知各位大大仲有冇發現早班有咩好o野呢?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 pb716 於 2007-4-20 13:10 發表

路過見@#台形及身形不錯wor.....
"易嬸"聽講佢係呢度三個泰國技師之一,
手骨仲係呢度o既一等一
小弟o向呢度第一次就係做佢,
仲要係齋"手泵"o忝o番,
不過佢唔係我杯茶o羅。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 kwanaaaa 於 2007-4-20 15:14 發表

天使藍兄:
"易嬸"及三個泰國技師,返?更!!
多谢!!!
早更!另外兩個唔記得no.,
不過好似都係返早。

引用:
原帖由 tall00 於 2007-4-20 22:58 發表
咩東湖呢1111......................
你想表達D咩呀?

引用:
原帖由 jocial 於 2007-4-28 01:30 發表
今日^仔有過高潮後.....第二次仲有潮吹勁噴 tim ........
嘩!好厲害o番!

何止好呀?直情點啦,
佢o地見出面D囡囡俾人mark得7788,
就即刻同我mark住個佢o地覺得最正o既先,
等我可以慢慢洗白白!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-4-30 13:04 發表
有次上九樓,見有一女上十樓好索
但我心情複雜,始終覺得十樓班人對女女唔係咁好
遲遲未有再上十樓
貓兄何以見得呢?

早兩日試o左!@^,
相頭都唔錯o架,
身材就...差DD,
骨技比想像中o既好,
服侍斬幾好,可以一試,
聽講佢由早班轉o左中班。

哈哈!咸魚青菜,各有所愛嘛,
不過我都唔鍾意瘦O既囡囡!

引用:
原帖由 異骨邪神 於 2007-5-29 11:48 發表
上星期五返香港馬上留夜趕去飯堂開飯!
想點^但無返無得食!
後來講明要求,經理介紹咗!&俾我!
入到去見到!&樣貌成個C9,但有身材同對腳好長算吧!收貨開餐!
開始15分鐘後,!&便不停攪我! ...
好厲害o番,兄弟!

引用:
原帖由 fyiu 於 2007-6-15 00:27 發表
middle shift, a bro had report b4 already.  but she let me have g/f feel.
@(我都試過,都絃好o架

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-6-16 01:06 發表
hideki.yip兄你好, 差D睇漏你post,
小湖你見我無再出報告, 即有一排已無去了.
可試中夜的33, 或早更的66, 她們雖較年輕但都偏瘦而前者較有身材.
哈!貓兄,
你冇去都仲能夠知天下事
不愧為我偶像!

引用:
原帖由 kwongchak 於 2007-6-17 12:30 發表
我想問點解介紹no,有d睇到, 有d睇不到?
冇呀,冇睇唔到呀!
你睇番個keyboard,
望o下o個個附號o向邊啦

引用:
原帖由 fengliu 於 2007-6-26 13:43 發表

!#( 新做無耐,有上圍也有下圍, 樣都ok
几nice,同我合嘴緣
按摩是用指力按的

會返mark
聽落好似唔錯o番
得閒落番去飯堂開飯先

引用:
原帖由 lhk 於 2007-6-29 01:06 發表

可唔可以PM小弟你講個bg係幾號呀﹖
人o地咪講o左幾多號o羅
仲要PM?!
!#(呀!

引用:
原帖由 異骨邪神 於 2007-7-2 08:48 發表
星期六下午到達飯堂,嘩!好多人呀!真係好似返番97前環境
馬上點菜!#(,但係無返工,後來只有!!*未上鐘,是但吧求其一餐!
看見!!*個人,身高可以,瘦身材,波波只有32,但好硬!樣都可以接受!開戰!
頭鐘按摩一般般,到 ...
!!*對我o黎講實在係太瘦咯
佢絕對唔係我杯茶
佢佬友!))就唔錯
不過都唔知仲o向唔o向度lu

相關搜索目錄: 瘦身

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-7-3 06:21 發表

藍兄 ﹕ 請問點為之太瘦呀 ??? 邪神係用

"馬後跑"進攻喎 ??? 如果真的如你所講太

瘦,咁咪骨撞骨,啪啪聲,會好甘喎 ???

................ 哈哈 !!!!

: ...
我都唔知點講好
我諗!!*有90磅o卦
唔知o甘樣算唔算瘦呢
可能邪神兄有安全氣墊呢

今日終於上o左去開飯,
試o左囡囡!#(,
我同意之前bro們講佢有上圍亦有下圍,
但係並非事實o既全部
因為囡囡除o左有上、下圍之外,
亦有肚腩,更加有包包面
(絕對唔係貓兄杯茶o羅!)
不過囡囡相頭都仲算可愛,
把聲都好甜,尤其叫床o個時
o向度語無倫次,勁攪笑
我覺得囡囡最大賣點係後生,
我估唔會過25歲,骨技都可以,
o向偉晴街某正場做過年半。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2007-7-5 02:27 發表

語無倫次?  係咪 high 咗野呀?         
唔係...
佢話應該俾番錢我...

引用:
原帖由 fengliu 於 2007-7-6 12:50 發表

哗,天使兄你應該好掟

我做她時,耐小小就問我ko未,真失敗
其實我覺得!#(佢可能望到我個生性風流樣有好感啩?

81 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。