推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

逢來賭

引用:
原帖由 J1561 於 2007-9-4 18:42 發表
C Hing, How about No. & ? Try or not? good or bad?
未試過o番,返咩更o架?

引用:
原帖由 pb716 於 2007-9-6 09:06 發表
此場囡囡是否集體做假波
天使兄最少試了2件有假的感覺喎.....
可能係o卦,前後好似試過三個我認為係假o既,
不過真係年紀大咯,冇咩記性,唔記得咩no.咯!

引用:
原帖由 異骨邪神 於 2007-9-6 10:47 發表
請問間場有無得上網呢?
唔多覺o番,
其實都冇咩留意,
下次留意o下有冇啦!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-11 22:48 發表

(轉貼)
今次真黑仔, 話說上星期上去, 諗住mark番個越南妹(38號),點之佢上緊鍾. 個經理話醒件好野黎(29號). 話樣正身材掂. 咁緊係唔駛講廢話,立即入閘. 其他廢話唔講, 手骨  唔掂. 後來食咩餐. 緊係做大事. 點 ...
我冇吹水o架,都話佢打假波o架啦。

引用:
原帖由 T仔 於 2007-9-12 23:34 發表
有冇其他好推介? thx
得o個兩頁,唔好連睇都懶啦!

引用:
原帖由 異骨邪神 於 2007-9-14 16:55 發表
啱啱試咗!)!把能
樣唔得
身材肥
服務差
下次都係搵返*@算了
嘩!好彩我冇試過佢o者,
但係既然係o甘差,
點解你仲俾佢留o向度?
彈佢丫嘛,我都成日有彈囡o架!

引用:
原帖由 異骨邪神 於 2007-9-14 15:05 發表
小魚兄!我依家肯個場玩!有無好介紹呢?
日更都唔係太標青,
我覺得#*較好,
夜更紅牌(^,
我未試過,但係聽講唔錯,
另外!^我就試過唔錯,
再o黎就係@*,
唔係特別好,但係我有D情意結。

引用:
原帖由 異骨邪神 於 2007-9-14 16:55 發表
啱啱試咗!)!把能
樣唔得
身材肥
服務差
下次都係搵返*@算了
*@又如何?
相頭身型得唔得?
返咩更?

引用:
原帖由 andyandy918 於 2007-9-15 18:43 發表

小弟今日都試左#*
真係唔錯..... 嗰招  床邊唱K 真係掂呀!!!!!

P.S (原來佢同 十樓 !!( 好鬼 friend?!( 又係越南妹)
係呀,值情跪o向度服侍你,
o甘o既服務態度確係一流!
10/F"休休走"係越南妹o黎o架咩?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-7 01:38 發表
天兄:

(轉貼
8號仔個樣都招呼都唔錯. 但身材就唔係幾掂, 對野好細, 如果你唔介意細波, 呢個都係唔錯ge選擇.
我都幾介意對o野太細o架!

引用:
原帖由 pb716 於 2007-10-7 09:30 發表
咁38呢??/
看相身材好似平d wor....
ok大o架,不過假假o地o羅!

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-10-8 03:17 發表

let me try, price is my butget...
試完記住出報告就得咯!

引用:
原帖由 pb716 於 2007-10-15 08:49 發表
thx information.....
38看高度及身型其實不錯
最怕細波及假.....
波唔細o架,
但係假o羅,
不過假得o黎手感都ok o架!

引用:
原帖由 pb716 於 2007-10-15 08:49 發表
thx information.....
38看高度及身型其實不錯
最怕細波及假.....
想試大波,
我推介!^,
大得o黎堅,
相頭都唔錯o架,
不過唔係成日返工。

引用:
原帖由 pb716 於 2007-10-19 22:02 發表

咁點至book到試???
o下?打電話問o羅...

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-21 06:37 發表
蓬萊之島  

(轉貼)
新興大廈8/F, 蓬萊島, 第一次去,細場,有濕有乾(蒸),
場地一般,街坊feel,招呼合格,叫主任比女, @@,
25-26, 好波, service 不錯, 夠專心,冇電話響,
part 1 合格, 機餐388, 全套568.
568  ...
唔知報告中o既"孖葉"返咩更呢?
相頭又如何?
同埋我都唔覺呢間場細丫,
都霸o左半層樓o架!

引用:
原帖由 shark-654 於 2007-10-23 06:39 發表

多謝推介
日前到場,一心試大波!^,有胸者沒空,主任推薦Louis,幾好,大而不墮,有球型,女上男下時感覺良好,忍唔住又搓又錫,無咋型。說話風趣,Part 2全程教路如何如何就可長氣一 ...
o甘頂癮,掉返轉頭俾我o地分?!
o甘你又俾佢幾多分呢?

引用:
原帖由 pb716 於 2007-10-23 21:11 發表
佢俾你的入不重要
最重要你的自信分有多少??
我睇數字網仲有幾件新o既大乳牛o番!

引用:
原帖由 shark-654 於 2007-10-24 06:05 發表

自信分? ....要看當時做了幾多秒......再除以60.......

早兩日終於試o左"實錄",
我意思係開大,
計埋今次,我前後搵o左佢三次,
第一次...升o左兩次空;
第二次...冰火加BM;
第三次...終於開大,
報告遲D補上。

引用:
原帖由 加燦 於 2007-11-5 10:14 發表
pics of our beloved #* are gone from 數字網, I guess she's not there anymore? perhaps back to J Lake or 10/F?
唔知呢,得閒等我八o下佢仲o向唔o向度先。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-2 05:04 發表

上兩次無得扑,吊你引?
所以你上次咪問我點解番兜佢,
因為我仲未o卓到嘛!

『實錄』報告:
囡囡同我上次(第二次)冰火次後,就一路休息,
o甘o岩當日返工就俾我mark到佢,唔知算唔算係一種緣份呢?
囡囡骨技有d進步,但係仲未入流,有待磨練。
不過無相干,醉翁之意不在酒嘛!
囡囡依舊怕怕醜醜,唔敢正視我,
佢一除衫,胸前兩團肉球奪胸而出,36C,無花無假,
雖然有少少肚腩,但比例上依然好好。
互相做完一輪前奏,(有車有抄咩都有)
開始正式埋牙,囡囡話我係第2個客同佢開大,
佢話佢陰道細,好易痛,所以多數唔同客開大,
原來佢唔係陰道細,係陰道淺至o岩,
我細佬入o左2/3就感覺到盡頭,
不過唔敢再有寸進,驚整痛囡囡,
整個過程都進行得好慢,由於慢,
所以時間比平時更耐,攪到過晒鐘。
臨尾都唔理得囡囡o甘多,o下o下去到盡,
囡囡叫得好厲害,人類獸性本能,
佢叫得勁d,我就插得入d,最後億萬大軍,一洩如注。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +60 精品文章 2007-11-6 05:51
  • 白貓兒 威望 +60 精品文章 2007-11-6 05:51

事後我問『實錄』痛唔痛,
佢攬住話有d痛但係都好舒服,
事後幫我清潔,我就食番支事後煙就走人。

《總結》
相頭:怕醜型,相貌中上
年齡:25~6歲啩
身型:36c堅料,有少少腩仔
骨技:仲有進步o既空間,有待磨練
性技:基本上唔係好識,由我做主動,由於佢少做,
         架生都唔錯,又比一般人淺,所以有d似同佢閞苞o既感覺。

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-6 05:51 發表

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。