推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

引用:
原帖由 andyandy918 於 2007-7-6 13:20 發表
咁激!        
咁你點答佢
我咪問佢係唔係真係會俾番$$我o羅?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-7 18:01 發表

風流小魚兒.
好彩你呢隻白貓唔食我o者!

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2007-7-8 10:40 發表

咁佢又點反應呢?           
佢邊有可能會俾呀?
更何況俾我都唔會收,
家陣係我o黎消費丫嘛!

引用:
原帖由 andyandy918 於 2007-7-16 14:52 發表
!!(   好耐啦喎!!!!
舊唔緊要,最緊要係佢夠放嘛
不過唔係我杯茶o羅

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-7-19 01:16 發表
I arrived this place vary late last night and tried no. Fifty recommanded by the manager....after I said I want someone ho is 好玩.   I ask bg to skip dup 骨...just push oil and rpp.   then of co ...
謝報告!
但係去骨場唔揼骨,好似攪笑o左D o番!

引用:
原帖由 dna_big9 於 2007-7-19 14:00 發表

%) 番什麼更呢
以之前o個位師兄所講,
應該就係夜更,
但係我以前做過『五兜』,
佢係返中更,
係唔係同一人就唔知咯!

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-7-21 00:21 發表

%) 係夜更. I met her at 2am.
但係中更都成零晨3、4點先收工o番!

引用:
原帖由 kwongchak 於 2007-7-22 12:14 發表
我昨晩試了#^是主任介紹的,做左兩三個月度,,一入房見到她樣子中下,但身形ok走肥,有d波路,諗住試下啦,佢dup都算合格,我一撫佢對小腿皮膚粗糙,跟住我問佢以前做邊行,佢話以前係大陸做耕田,我覺得應該係真,因佢 ...
多謝提供!

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2007-9-28 22:50 發表
早兩晚上去, 咪咪介紹 #^ , 說有身材走肥, 於是試試!
入房見囡囡樣子都OK, 穿件低胸衫凸出脹脹o既肉球及波隙, 真係幾吸引...
part 1,  力度同位都算OK, 但少說話, 較靜!
part 2, 見身材唔錯, 一於開大(其實去親 ...
睇o黎呢度o既沙律都唔錯o番!

引用:
原帖由 大波迷 於 2007-10-10 00:31 發表
(轉貼) 係另一條題目"逢來睹"內話:

"10/F"休休走"係越南妹."

佢同我講話係"新疆"喎
純粹係誤會o黎o者,
l休休酒唔係越南妹。

引用:
原帖由 vanet 於 2007-10-15 11:59 發表
pb716, i know la! thank you!
初級貴賓都唔知?
師兄去開咩版呢?
定係第二區玩開?

引用:
原帖由 pb716 於 2007-10-20 08:44 發表

真的引死人, 似乎真的要去會一會才知真感覺......hehe
我都有同感,不過唔知囡囡相頭如何呢?

引用:
原帖由 大波迷 於 2007-10-20 15:20 發表

應該一般啦 ! 係呢度都未見過好靚既靚女 !
都唔係丫,舊底!%都唔錯呀!

引用:
原帖由 大波迷 於 2007-10-21 02:24 發表

我凈係知條叭街又唔係好招呼,成日凈係要貼士

舉個例:你沖完涼出,佢兩條友有冇幫你地抹乾對拖鞋

當然冇啦
我唔係幫佢o地講o野,
但係日夜更locker對我都唔錯,
算係服侍週到o個隻。

引用:
原帖由 大波迷 於 2007-10-22 23:48 發表

有機會見到靚女一定第一時間向各位報告
oh!thx!my bro!

引用:
原帖由 pb716 於 2007-11-2 01:54 發表
!!(真的很大嗎?但高度影響效果!
『休休酒』大就大咯,
但係打假波,不過手感都好好,
唔止大,仲有條蛇腰o忝,
『濕柴』確實係一流,
但係相頭...唔係我杯茶o羅。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 大波迷 於 2007-11-2 02:25 發表

配合佢既身形謠翰Y唔錯呀!
除o左『休休酒』,
仲有個『三毛』o既『濕柴』都係好得,
我覺得佢係全【東記】身型最好o既!
最緊要係堅o野嘛,
不過唔知仲有冇做呢。

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-11-2 03:05 發表

除o左『休休酒』,
仲有個『三毛』o既『濕柴』都係好得,
我覺得佢係全【東記】身型最好o既!
最緊要係堅o野嘛,
不過唔知仲有冇做呢。
唔記得講佢相頭都係...唔係我杯茶,
年齡仲要比『休休酒』大一截o忝。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-11-5 10:25 發表

中班........版主你有 "性" 趣 ???
稀客都終於上o黎咯!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-8 09:58 發表

pb板主你小心係果邊辛粉步路.
點解唔可以剛名証帶呢?

引用:
原帖由 pb716 於 2007-11-8 09:31 發表
昨晚與老友偷跳
問老友想去哪??
照舊吧!!!好, 咁就去了飯堂
本不去此, 所以無做功課
年齡大記性又差,
便問@@在嗎??在, 不過, 6:30有booking
只好除她問問要求安排
我安排了(^老友是&)
(^入房已多多手 ...
板主好耐都冇報告咯!

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 bigp 於 2007-11-10 22:03 發表
對上個禮拜三得閒, 又好似好耐冇上去揾優優久, 咪走上去十樓一轉。
意為七点倒会好Q多人, 又唔係喎。喺休息室坐o左一陣就有得入房。
入房第一件事緊係抽吓水啦, 仲要係除佢衫抽喎 ...
攪到o甘激,
隔離房有冇投訴你呀?!

引用:
原帖由 pb716 於 2007-11-15 05:29 發表
有備課及準備足,永遠可以保障自己中招機會。咁才不會中扒招嘛!
如果唔係mark囡囡o既話,
佢俾件扒我,我一定彈!
彈完仲要出去插佢!

引用:
原帖由 超導體 於 2007-11-26 01:42 發表
好耐無去飯堂, 再去試 ^@ 新女, 二十頭後生女, 細細粒幾靚架 , Part 1 手勢 ok, 力度.. 都係算把啦.
先吹下水, 十分鐘後要求開始 part 2, TEO, Cup 手波好挺手感一流 深深共駛, 卡拉  ...
超導體兄,
o甘借問囡囡返咩更呢?
囡囡咪咪大嘛,身型肥嘛?

引用:
原帖由 超導體 於 2007-11-26 11:21 發表
早班, 33B cup hand ball, good body shape.
多謝提供!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。