推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[桑拿浴室] 荃溢

尋晚大約九點半到,沖完涼,飲杯o野,
男經理問我做開咩囡囡,
我話係第一次o黎,叫佢介紹個好d,
跟手食個麵就入房。

入到房第一眼見到囡囡個樣有d似郭譪明,
不過高好多,大約168~170cm高左右,
囡囡報鐘,自稱*^,湖南人。
囡囡手骨都好好力,穴位就麻麻o地準啦,
推油時就覺得佢對手好軟,好溫柔。
下半場囡囡自動除衫幫我BM,
一路BM一路o錫我,果然係湘女多情,
反轉身就繼續BM,望見囡囡對咪咪都好有份量,
大約36c左右,皮膚都幾滑,對腳就粗o左少少,
良久,幾億子孫一勇而上。

水池同locker招呼殷勤,場地硬件都幾好,
值得俾兩兜o野做貼士,
再出去埋單,可以碌卡唔收"差廚",
再擺低$528就走人。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2007-11-23 09:48
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2007-11-23 09:48

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-23 09:49 發表

e天哥好少淨打唔扑喎.
o甘o岩約o左人o向荃灣,
又未夠鐘嘛,服務雖然唔錯,
但係都覺得有D貴o羅。

引用:
原帖由 happywkr 於 2007-11-23 14:13 發表
CHing LIttle Fish, thanks for your honest and excited report, *^ is already on my recall list, I need to see her soon!
Happy兄,o甘你個list仲有咩no.呀?

引用:
原帖由 pb716 於 2007-11-24 01:52 發表

HAPPY兄的list
還有*!囉
板主似乎對呢度好有心得o番!
本來諗住試@!,
但可惜去到囡囡已經收工咯!

引用:
原帖由 hungkm 於 2008-3-28 16:28 發表
小弟在這裡見到好多巴打的介紹, 實在太多, 都唔知邊位大佬d 口味同小弟一樣, 最終今天的起心乾上去自己試試運氣。

約1點3上到去, 有5-6個人在休息間, 一個自稱良仔既過黎打招呼, 我就直說第一次來, 網友推介@! ...
我都覺得太多no.,
都唔知試邊個好~

引用:
原帖由 pb716 於 2008-3-29 22:03 發表

你都很少在此出沒....
可以試:#, @!, ##, ^), ^*, (*, !)*
好,等我有機會試多次先!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。