推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

上海街上樓骨

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-3-22 09:58 發表

唔勇, 不是141, 是春秋而已。
睇晒report才上,
不過我果日冇咩囡囡,
mark左一個等緊, 佢突然又話, "sorry! 佢個客好可能會加鐘, 需不需要mark第二個?"
我心諗.... 頭先又摧我入房, 都唔知係唔 ...
『春秋』你大可以過隔離板問AK兄,
佢好鬼死熟o架!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-3-26 09:22 發表
昨天去了太子荔枝角道近萬寧, 一間叫足苑的上樓骨。
最近仆野仆得多, 冇火好出, 就一心找dup骨的。

間野開左只有四日。
做左一個大嬸, 叫阿麗。
50分鐘   138
100分鐘   238
老闆話50分鐘沒有推油,
玩 ...
呢位阿『蟬』真係...好天真,好傻!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-4-4 02:11 發表
繼續我的冒險之旅。不竟留言版上的上樓report不多, 而我又比較執著旺一帶, 愛田由惟有繼續倚重數字網。
今次走遠左, 去左佐敦華豐。麻煩在我11:00-12:00出動, 好多囡囡收工, 而且華豐囡囡在網上多不留電話。
計 ...

好佩服師兄o既冒險精神!
聽講華豐都不乏好o野,
師兄繼續努力呀!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-4-5 08:56 發表

不乏好野?
有冇咩提供下呀?
haha! 唔洗我下下搏手神ar ma
聽講10/f都ok o架,
不過我唔肯定,
一o黎我未試過,
二o黎都係道聽途說,
不過我上141望過,
又真係好似ok o番~

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-4-7 09:01 發表
謝謝大家回應。

天使藍兄~
10/f 以下的不錯啊~ , 不過收得唔平, 400, 500, 600 (90mins)
如果又係假骨都幾慘。

的確係唔平...

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-4-8 18:10 發表

haha~ 搵日去天文台闖一闖先。
但係仲貴o番~

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-4-18 14:50 發表

係佢啦!

講樣似乎SUKI略勝一籌, 但IVY也後生, 記得佢話得25歲, 湖北妹, 天真嫩口, 容易動情.
SUKI o向喜利咩地步呀?
我都想試o下。

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2008-4-18 12:17 發表

春秋呢排好少去!!

反而去三川同埋 KPS 多!!  
o甘仲有冇去返場揼o下呢?

o岩o岩o向數字網見到一個廿歲囡囡,
油麻地 彌敦道510-512號彌敦大廈 後座4字樓 。

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-4-20 20:51 發表
托愛田由兄的福,今日卒之約到BOBO.

感覺跟愛田由兄大致一樣,略做補充.

第一印象就不錯,比想像中的好得多.愛田由兄落筆謹慎說不算美,我要求不高已算美了,而且對我來講是青春少婦,身材也真是很均勻, ...
睇o黎bobo都試得過o番!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。