推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

46 12
發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

之前試o左兩個紅牌都覺得麻麻地,
所以o向呢度暫停o左一輪,
睇o黎都係時候出動試o下!))同^)啦!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-2 11:30 發表
一西兄, 我在新興閣做過一位bg 十次
由第一次到第十次佢都俾足200%VAS俾我
都係一個美麗回憶
好難再平這種美人恩紀錄了.
貓兄o個個咪就係...
不過唔係我杯茶!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-7-2 11:10 發表

喺時候出動都要過咗8號先可以喎 !!!!! 期待睇你份

精彩報告 .....................啪啪 ....好嘢 !!!!!!!

: ...
好!試完一定出"包膠"!

引用:
原帖由 petpetlover 於 2007-7-8 18:01 發表
Hi Brother makmakboy or WhiteCat,

Can you please pm me the BG number you are talking about, I would like to try her.

Thanks
佢o地講緊o既係^)呀!

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-7-12 23:21 發表

聽講係射落塊面到喎 !!!唔通條女同佢到吹到機乎

口爆,但及時掹出嚟,點知就係咁射咗落塊面到。

咁即話這條女唔會用保護裝置,進行演奏喎 !!!!

:wo ...
雖然係舒服D,但係危險o番!

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-7-13 19:49 發表

師兄唔係條條女都會係咁識諗喎 ???

如果這間場將這樣嘢設成指定動作,

我諗間場晚晚客似雲來都似,而D烏龜

就唔洗四圍走專攻這裡。 ........... 哈哈 !!!

: ...
人o地都係得啖笑o者
唔洗o甘認真o番

引用:
原帖由 raymond2828 於 2007-7-15 02:34 發表
i saw a short hair bg 1.63cm high middle bg ask the waiter what no,,,they donnot know
o甘上下高度o既BG都唔知有幾多
仲有冇其他詳細資料

引用:
原帖由 raymond2828 於 2007-7-16 11:35 發表

thanks bro,, i saw her at 7 pm i think she is day shift,,,age is 30...can idea
sorry, I've no idea!

引用:
原帖由 moman 於 2007-10-15 07:38 發表
多謝兄弟提供日or夜班???
人家咪講o左係night shift o羅!

引用:
原帖由 playplayplay 於 2007-10-16 14:40 發表

咁咪好易中招???
吹o下o者,冇o甘易o卦,
做就唔好咯!

引用:
原帖由 pb716 於 2007-11-2 02:34 發表
貓兄有一手連經理手提號碼都有!
貓貓一向都係我o地o既『指路燈』o黎o架啦!

引用:
原帖由 Kyoto 於 2007-11-5 14:16 發表
由我既新POST轉貼.此囡囡樓上#811師兄所講既9X

2/11 新興閣開心之行

上個星期五出左糧身痕痕.諗住上去搵下發仔.果度D人已經開始認得我.原來冇人個樣好似我咁細個   

沖完涼就有一個 ...
係o羅,睇到人心郁郁,
又唔講number,唔好o甘獨食好o番!

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-11-6 21:24 發表

哈哈 ............ 天使兄這間係戰機場嚟咋喎 ??? 你唔係淨係喜歡去 D
實牙實齒場咩 ???? ........

o甘又唔一定o既...
o向任何場有好o野我都想試o架。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-7 00:49 發表
這bg我剛試了,
o甘有冇o野要發表呢?

引用:
原帖由 joe456 於 2007-11-6 22:49 發表

非也..不只是手機場
o甘就睇你本事咯!

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-7 13:11 發表

咪住, 你千幾個posts, 咁耐你有無係桑拿版出過報告?定係齋問野?
你揾你報告過來,係邊條thread post number?
我見有才send俾你.

係o羅,得閒要出o下報告至得o架,
唔係,唔得閒都應該要出報告至o岩。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-9 10:28 發表

應該話先後用過好幾張.
我過去一年都去過廿幾次了.

我用完兩張就冇去咯,
仲要有一張係送俾我o架。

今day下晝上o左去,
locker哥哥好眼力,
我幾個月冇去過都認得我。
原本想試^@,但係要等成粒鐘,
結果由經理發板,囡囡@),
入到房黑到咩都睇唔到,
囡囡點o既相頭都唔知,
part 1囡囡手骨都ok,有力。
part 2囡囡幫我bm,
先知佢好大對燈,
望到佢個樣都順眼,
年齡我諗三十頭啩,
整體都可接受,
係囡囡把聲沙啞o左少少,
埋單$408。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-3-15 07:00
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-3-15 07:00

引用:
原帖由 CTCC 於 2008-3-20 03:12 發表
尋晚無所事事,又上去探一探,原本想返卓^),但哥仔話已經比人book左,等都唔洗等=.=,咁就叫佢安排啦,今次試左隻狗仔
樣貌:3/10好夠高,應該三到尾,美女就無佢份
身材:5/10波仔都幾大,條腰還可以,對腿就 ...
整體都唔合格,
點敢試呀?!

引用:
原帖由 looooomi 於 2008-3-28 01:13 發表

即係機械人咁上落上落,
唔會有其他動作囉

引用:
原帖由 gbobo 於 2008-3-28 11:45 發表

重點係落o個下係好似打樁咁重拳"中"落o黎...
無o甘惡劣o下話~

46 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。