推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

引用:
原帖由 lawbakgo 於 2007-8-4 02:35 發表
今日原本去碧泉,點知去錯左銀泉 -___-
唔怪得我 up 果D 冧巴佢話冇,仲介紹左另一件俾我,話同我想搵果件 ^# 差唔多款,我仲未知去錯場,諗住 ok 啦,入到房,個位姐姐我睇都有百三、四磅,心諗,咦....差 ...
師兄你都幾攪笑,
一間要上天,
另外一間要落地,
o甘都有得攪錯o既,哈哈!

引用:
原帖由 pb716 於 2007-9-14 08:43 發表
單吊兄,
咁早就提交報告.....
咁其他兄弟又如何?????
小魚兒??? !@的服務滿意????
壽星公andy哥, 你又有驚喜嗎????
期待你們的報告.....thx
哈!你又知我實係做!@,厲害!

基本上!@都幾靚女,
個樣比真實年紀細,
若果係講骨技就...hand free(免提),
佢個人比較靜同內向,
不過遇o岩我呢D口水多過茶又懶幽默o既人,
就真係頑石都要點頭啦,哈哈!
part 1 o向我好努力凝做o既氣氛底下,
所以part 2 得到o既比我想像中o既多。

相關搜索目錄: 幽默

總括o黎講,
相頭:幾靚女
年紀:廿幾啩
身型:大包米但係...好似有D硬,手感都仲可以
骨技:細力但係都幾有心機
Part 2:聽教聽話,意想不到

引用:
原帖由 fitman 於 2008-3-25 08:15 發表

电訊盈科較強 dup又好d因做得耐d
雖然我唔多炒股,不過唔知係咪講緊*仔乎?

引用:
原帖由 mpower 於 2008-3-30 22:51 發表

己知貓兄有私人事正在處理中。
雖然佢家陣暫時處理完,
但係仍然唔放便上o黎......

引用:
原帖由 fitman 於 2008-4-4 10:39 發表
白貓兄因有私務要和大家分別一段時間 希望可以儘快見番佢啦.........

總是令人若有所失的感覺 猶如霧中行舟缺少了領航員or舵手般
我諗佢都仲會有排唔上o黎咯....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。