推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

無奈!!USB質素

引用:
原帖由 momo2008 於 2008-10-26 20:39 發表
其他人唔肯俾阿J電話,可以問四哥同盟會,麥迪文話佢地將阿J電話俾人,係幫阿J搵多啲生意,但阿J唔止冇句多謝,重叫佢地唔好咁做,佢地話阿J過橋抽板。
毛主席你咁大工程開個新 account 跟到來, 我無理由唔出返野支持下你o既...
你講果o的野, 係邊個同你講ga?
事實好似係有人PM阿丁電話俾你出來吠咋喎... 唔好老屈...

相關搜索目錄: 工程
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

回復 21# 的帖子

真係笑大人個口,
你作故你都做下 research 先啦....
你想屈同盟會o的人, 如果你話果句野係出自我個口, 都應該有人信,
你話出自三哥呢個咁彬彬有禮o既人, 真係會有人信咩? 好老實, 你o的小動作真係司馬昭之心啦...
使唔使我又搵返你o的毛語錄出來俾人睇下呀?

[恥笑 mode]
我地幾個圍你?   唔好往自己臉上貼金, 你不配....!
[/恥笑 mode]

P.S. KING KING 唔好意思, hijack 左你條 thread 添~~

咁唔爭在以後 6:30 喇~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 momo2008 於 2008-10-28 22:04 發表
唔係問你呀,擦鞋仔,關你x事呀!
拿~~
你又來喇, 話左你幾多次, 唔夠人講, 發爛渣係無用ga... 你以為講幾句粗口 + 人身攻擊就係你贏咩?
我成個人企係到等你, 你唔好去打稻草人, 精神自瀆 啦

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2008-10-31 12:11 發表
同一道理, 咁阿J的事, 又關你X事呀, ON9佬~
咁.... 佢(以為自己)係阿丁條仔丫嘛~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。