推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[檔案] 亞洲讓球盤擂台~~~每個回合賽果

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-16 05:36 PM 發表

但都未見你飛下飛下
整個黎睇下啦

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-10-16 02:44 PM 發表

豆女都幾識貨  

以下MV仲有休休客串,慢慢欣賞  

tl4_LBA1MqM
好好聽呀,仲有靚休休呀

Smile an everlasting smile, a smile can bring you near to me.
Don't ever let me find you down, cause that would bring a tear to me.
This world has lost its glory, let's start a brand new story now, my love.
Right now, there'll be no other time and I can show you how, my love.

Talk in everlasting words, and dedicate them all to me.
And I will give you all my life, I'm here if you should call to me.
You think that I don't even mean a single word I say.
It's only words, and words are all I have, to take your heart away.

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(35):些路迪 對 賓菲加(歐洲聯賽冠軍盃)

賽果:
些路迪 對 賓菲加 (3:0)]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-18 08:39 AM 發表
一個人慶賀DragonBall衝破六連勝既阻力
創造連續七場不敗之神話
暨總績分高位六位數字
你第一句野係咪有d錯呢?

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(36):車路士 對 巴塞隆拿(歐洲聯賽冠軍盃)

賽果:
車路士 對 巴塞隆拿 (1:0)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-19 08:36 AM 發表
繼美股創出收市新高後
DragonBall亦把連勝紀錄延伸至8場
積分第1位與第61位的參賽者相差115,867倍
(62位的只是報名, 沒有參與好耐, 所以不包括在內)
輸波又輸馬呀!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-19 08:42 AM 發表

冇問題
只是一個小小挫折
因為我都係
你贏馬喎

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-19 08:49 AM 發表

我贏馬

我係全輸晒,真係冇收
你第二位喎

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-19 09:24 AM 發表

我睇下先
今日第一捉

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 szewa 於 2006-10-19 10:52 AM 發表
唔該~~你好似唔記得計我呀~~~029
SORRY,我睇漏左

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-20 07:54 AM 發表

隱藏人物有幾多我唔清楚, 因為佢地已隱藏
但危險人物就有一個, 就係你...................
一早就咁攪笑!

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(37):雲達不萊梅 對 拜仁慕尼黑(德甲)

賽果:
雲達不萊梅 對拜仁慕尼黑 (3:1)

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(38):曼聯 對 利物浦(英超)

賽果:
曼聯 對 利物浦 (2:0)

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(39):皇家馬德里 對 巴塞隆拿(西甲)

賽果:

皇家馬德里 對 巴塞隆拿 (2:0)

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(40):切禾 對 AC米蘭(意甲)

賽果:切禾 對 AC米蘭 (0:1)

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-26 08:33 AM 發表
原來昨天有開盤, 我都唔知, 終於勤工獎都冇拿
你開盤?

我仲專登幫條thread加色,你都睇唔到!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-26 08:40 AM 發表

可能我睇過陣重未開,
所以我又損失了一次極度反擊機會
放過左頭幾位的人兄
算佢地好彩
你輸馬重有第二位既?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-26 08:44 AM 發表

因為我只失基本分數
所以仍然保持第二位
但我失9分先升一位咋

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-26 09:00 AM 發表

今個月應該重有一次機會追上去的
星期六定星期日呀?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-26 09:30 AM 發表

我都未知

但我已在二位
不今個月最尾不用晒晒D錢黎博入六位了
我上岸啦

老友記
你要博呀
但其他人會博喎,你都唔好咁老定
求其同金巴好似發緊力喎

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-26 09:35 AM 發表

我真係唔驚
要追一早追到
駛等到最後緊頭

買得大,未輪得大
佢地咁買
你都有著數架
咁又唔一定喎,我都唔識,好似琴日有人話我買晒d泥地馬,好在都係輸十九蚊o者!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-26 11:46 AM 發表

又一次證明, 泥地馬都會識跑草地, 只是未有人發
發現定發展?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-26 12:04 PM 發表

未有人發展既係樓
未有人發現既係馬
唔係造既咩?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-26 12:56 PM 發表

造既係木馬
入侵你電腦
我唔要木馬ga!

相關搜索目錄: 電腦

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-26 01:59 PM 發表

木馬好玩
公園有得玩
唔要,公園得花花草草

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。