推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[檔案] 亞洲讓球盤擂台~~~每個回合賽果

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-9 08:32 AM 發表
熱烈慶祝''唔易做''經過50回合的比賽後,
積分突破30000分  
<----賀你既

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-9 08:51 AM 發表

你既賀法又幾特別
梗係啦,咁你先會記得我賀過你ma!

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(51):利華古遜 對 拜仁慕尼黑(德甲)

賽果:
利華古遜 對 拜仁慕尼黑 (2:3)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(52):阿仙奴 對 利物浦

賽果:
阿仙奴 對 利物浦 (3:0)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(53):帕爾馬 對 國際米蘭

賽果:
帕爾馬 對 國際米蘭  (1:2)

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 oldgun 於 2006-11-13 09:09 PM 發表
攪錯咗! 唔好意思!

咩事?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 marine 於 2006-11-13 09:32 PM 發表
豆豆出猫仔!个个都系加375你加500

加埋我500我就唔出声~
點解會咁GA,聽日改番,唔該!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-11-14 06:35 AM 發表

你真係唔乖啦
我都唔知點解喎

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-11-14 09:56 AM 發表

點解仲係 19 位???  
唔記得改law

做咩呀,咁大力!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-11-14 10:05 AM 發表

妳蝦人地金伯幾廿歲就唔o岩啦  
金伯佢都未出聲,金伯好錫我,佢唔會怪我

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 marine 於 2006-11-14 10:34 AM 發表
我连胜好多场了∼场场都得1000∼跌左好多位了∼5555555
最衰係你,害我俾Sax ba鬧

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-14 10:59 AM 發表

連勝多場, 戰跡好, 應該加碼
整左張sam hui既簽名檔既?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-14 06:31 PM 發表

係咪好型呢
你問我呀,我實話哥哥型喎

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(54):比利時 對 波蘭(2008歐洲國家盃外圍賽)

賽果:
比利時 對 波蘭 (0:1)

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(55):拜仁慕尼黑 對 史特加(德甲)

賽果:

拜仁慕尼黑 對 史特加 (2:1)

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(56):米杜士堡 對 利物浦(英超)

賽果:

米杜士堡 對 利物浦 (0:0)

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(57):拖連奴 對 森多利亞(意甲)

賽果:

拖連奴 對 森多利亞 (1:0)

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(58):皇家馬德里 對 里昂(歐洲聯賽冠軍盃)

賽果:
皇家馬德里 對 里昂 (2:2)

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-22 09:04 AM 發表
陳公氣勢如虹,扶遙直上
咁都打錯?

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(59):雲達不萊梅 對 車路士(歐洲聯賽冠軍盃)

賽果:  
雲達不萊梅 對 車路士 (1:0)

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-23 08:42 AM 發表
連香三鑊,唔多老黎添
點唔老黎法?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-11-23 10:12 PM 發表

有三嗎?
計埋我!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-24 08:36 AM 發表

你係後備第二位咋
好叻咩

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-24 09:07 AM 發表

一於退位讓賢
你要輸唔通唔比你輸咩
你今日身痕定啦!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-24 09:41 AM 發表

用咩止痕膏好介紹
係咪天氣乾燥,用BB油呀!

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。