推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[檔案] 亞洲讓球盤擂台~~~每個回合賽果

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-11-24 08:58 PM 發表

SAX兄係果邊玩野!

不過如果真係出曼聯對車路士的話, 就算曼聯勝的賠率係1賠1.00000001都好, 都同我出:

018, Orange+Fai,
紅魔鬼曼聯,
有幾多晒幾多!
我見到啦

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(60): 漢堡 對 拜仁慕尼黑 (德甲)

賽果:
漢堡 對 拜仁慕尼黑  (1:2)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(62): 巴勒莫 對 國際米蘭 (意甲)

賽果:
巴勒莫 對 國際米蘭(1:2)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(63): 保頓 對 車路士 (英超)

賽果:
保頓 對 車路士 (0:1)

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(64): 浦和紅鑽 對 大阪飛腳 (日本職業聯賽)

賽果:
浦和紅鑽 對 大阪飛腳 (3:2)

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(65): 雲達不萊梅 對 哈化柏林 (德甲)

賽果:
雲達不萊梅 對 哈化柏林 (3:1)

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(66): 費倫天拿 對 拉素 (意甲)

賽果:
費倫天拿  對  拉素 (1 : 0)

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(67): 愛華頓 對 韋斯咸 (英超)

賽果:
愛華頓 對 韋斯咸 (2 : 0)

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Mazda 9 於 2006-12-4 08:33 AM 發表

熱烈祝賀中兄十二連勝

咁多ga la

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(68): 巴塞隆拿 對 雲達不萊梅(歐洲聯賽冠軍盃)

賽果:
巴塞隆拿 對 雲達不萊梅  (2:0)

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(69): 曼聯 對 賓菲加(歐洲聯賽冠軍盃)

賽果:
曼聯 對 賓菲加 (3:1)

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(70): 法蘭克福 對 雲達不萊梅(德甲)

賽果:
法蘭克福 對 雲達不來梅 (2:6)

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(71): 車路士 對 阿仙奴(英超)

賽果:
車路士 對 阿仙奴 (1:1)

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(72): 拉素 對 羅馬(意甲)

賽果:
拉素 對 羅馬 (3:0)

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-12 07:46 AM 發表

你就好啦第一次晒冷就梅開二度
但我好彩冇晒冷咋
如果唔係死得好慘
你都未晒,可能個結果又唔同o者

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-12 08:45 AM 發表

晒左未唔見多皮幾分囉
唔會既!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-12-12 10:11 AM 發表

識話人唔識話自己  
我怕凍親,唔適宜晒

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-12 03:10 PM 發表

咁既太陽, 隻雞旦晒全日都未熟
咁你快d晒啦,又唔會晒熟你

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-12-12 04:34 PM 發表

乜唔係越晒越慶咩?!?  

唔信問下萬事得?!?  
呢d咪就係男同女既分別aw

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-12-12 10:11 AM 發表

:
原來Sax ba唔經唔覺又去番第三啦!

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(73): 車路士 對 紐卡素(英超)

賽果:
車路士 對 紐卡素 (1:0)

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-14 08:27 AM 發表
連香三鑊, 離六字數字越來越遠
又要唱下歌應下景先

不要離我太遠 掉頭望一眼就見......................
咁你咪由朝唱到晚

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-12-14 10:00 AM 發表

你都無乜信心,縮左注啦!!!

但你排名不跌反升一位,離十大又近一步,今晚要請客了!!!
本帖隱藏的內容需要積分高於 11000 才可瀏覽

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-14 10:10 AM 發表

贏就一定贏, 但讓 -1.5/-2 真係冇信心
所以都要縮一縮先

睇番今次既盤況
買紐記用最多都係9000分
證明呢個盤最難玩
難玩,好玩
要提議筆兄開多D呢類盤好
人地買10000分,個9000係動用儲備黎ga!

開多d呢類盤,咁我先可以上番去

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-14 10:11 AM 發表

我輸多記次
會唱
情與義, 值千金
我幫你斟定茶,怕你唱到口乾

相關搜索目錄:

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。