推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

東施效"貧" 七少貨架

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-9-3 23:05 發表

don't worry.....我們攪番店. She is a good girl now.
不過我想問卟囡囡個波係唔係好細.上次真係連隔離條囡都揸唔到.又被自己條囡用擒拿手捉住不能動.

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-3 23:12 發表

星期六你同你個工廠妹真係好似樣,
勁頂癮!
係真唔係呀.

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-3 23:18 發表

講叻我點及都唔及你啦!!!
同D女玩晒眼淚咁....
一個字"高"
如果係高.應該在心裹流的

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-3 23:49 發表

哈哈....個樣仲似
係條腰似d

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-4 11:05 發表
Sure not his cup of tea la. He could not fall asleep without holding a big mass of flash.
有時都想換口味架

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-9-4 15:20 發表

BT唔飲奶...轉飲水?
我怕"細水有毒"呀

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-4 19:47 發表
BTPower 話以後唔食大波,你信嗎?

鐵証如山。
又被狗仔隊影到我d淫賤罪證想轉牌頭都什艱難啦

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-4 21:55 發表

既然岩食又轉咩牌頭?
正一衰仔包!
大波無罪....
我通常去到廠都想轉吓牌頭,但一見到大波我的''小郭'就立即有反應比我"食佢"這樣就忘記之前所有事

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-5 00:29 發表
還好!你重記得已經俾了錢!我每次回水你都話好似未回給你的!哈哈!
我記得你真係次次無回水比我喎:l

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-9-6 20:00 發表
呢件身材好似幾好,下次介紹我識得唔得
呢件我已搜過個波林林地架,啡提,而且係大面人

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-10 11:35 發表
唉!一個不小心。把這個星期在"凍味"的"大哨"的"光豬相"刪掉了!

自扑!
唔係嗎.重想睇吓"詩人"有幾大對漆

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-10 15:00 發表

我原本想叫她做"朗薽",或"大哨",既然你說"詩人"。都好囉!

我真的想不到,她居然給我一首:李義山的"無題"

"錦瑟無端五十弦,一弦一注思華年。
莊 ...
星期五我們去她的故鄉見她的真身

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-9-10 18:29 發表

小弟正在大波蓮手中(大連)拼命,有排都返唔到賴
Come 兄,你快速回來,我有很多毒傳比你呀

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-11 20:26 發表
以下是老筆發現的,也多謝他給我的鼓勵!

http://forum.timway.com/f/thread-128817-1-1.html

朱古力廠,一個足以令XOCat網友自豪的名字

如果大家有去下周圍的討論區八卦,應該都知道甚應是「你要 ...
恭喜七少做咗朱古力廠的代言人和他不怕辛苦地出報告給大家作參考和指引值得陰莖,陰莖

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-17 19:26 發表

見到我就包笑死你!

都係我 D" 奶"功利害!全個"朱古力廠"都知我大名喇!哈哈!
係呀佢個大名叫"奶西七少"全個"朱古力廠"都知喇!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-19 14:04 發表
這是近牌我自沉的"表姐"
也就是我曾經說過少有的雙飛之一!

身材,樣貌,叫床都是一流的!而且,現在大家都有感覺,大家都開心。唔係,我又何必落重藥?
表姐好靚喎......個波

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-19 14:10 發表

唔夠C.朗咁好波.....
邊個叫屎朗呀

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-19 14:12 發表

襟兄,駛唔駛噤講啞!
大襟,真心講表姐真係幾好架

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-19 14:14 發表

唔係掛...我果晚係咁同你講邊個係C.朗你都唔知,
你問惡魔少年二三號...羔羊...K場之狼都知啦....玩野!
我朋友搭果架 38號E 巴士嘛. 現在想到.

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-19 14:16 發表

"大襟",係大襟姐黎嫁!
禁你做住女先啦

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-19 14:19 發表

NO啦.....果位大波妹係咁同我地飲唔係叫C.朗,
C.朗係好好波好彈手果位,
星期六病病地果位呢......
點錯相.現在我知邊個係c.朗

她就是 C.狼嫂.又名積數

引用:
原帖由 sexslave 於 2007-9-20 01:52 發表

No, 你朋友個樣似老襯 !!!
吓,原來七少係老襯

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-27 09:06 發表

得...我一陣會打俾bt問清楚就confirm!
你要覆實我人數呀.電我.

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-9 12:40 發表
為了貨袈有貨?連到朱古力廠的 link 去!

這個是因為大海要返工遲到,留給他的。當然,大海未到,我們做兄弟的一定不能要囡囡悶著等,我就幫大海照顧照顧著囡囡先!
亞海這條女好唔好少架,快出報告啦

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-9 20:39 發表
大海本來今天約我去最新那個場,但我唔得閒!他現在好似話去深圳食快餐!

另外請收 PM.
昨天我跟他通電話,佢話去新場食你個河南妹

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。