推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

44 12
發新話題

朱古力廠QC/女工工作關系世系表

引用:
原帖由 hkdoctor 於 2007-9-17 16:35 發表

醫神嫂
最慘佢頭髮硬到死好鬼吉人,最過隱系睇住佢搖骰子,有另外兩個頭都一齊搖!
Doctor,你上次叫咗又唔食,真唗料

引用:
原帖由 hkdoctor 於 2007-9-17 17:01 發表

上次食趙尾幾Q重行連花山,重邊有精神再食!

點知後來再找佢幾次都電吾到佢,我留了很多女電話,吾知邊個系邊個添!

我 list 有3個西安妹,吾知邊個系佢?嘻嘻...印象中,好佢似叫sam 歌名 念奴嬌!

...
個晚有無食到姨媽女呀

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-9-17 17:38 發表

噢 就是她。。反應很好。可以反吃的
阿柏芝是否我也見過的呢。。
好似,你未見過

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-18 08:34 發表

...我仲以為七少人多害羞添
佢要係表姊面前改過自身,扮九晒專一所以咪坐定定囉

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-19 09:12 發表

那裡的天空會下”小雨”...你問下惡魔少年1號,佢可能會幫到你
羔羊,你條住家菜走咗未呀.

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-19 10:22 發表

走左又點,未走又點je.....你想帶我去邊先
佢係星期一果日已經隨風而去喇
唔好咁傷心哥哥帶你去買糖食.

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-19 10:31 發表

話晒都整d好波你買,
唔見你關心下我!
你唔駛我關心啦.有乳乳關心咪得囉

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-19 13:57 發表

嘻嘻!"你有你感受...我有我享受......"
這精句應該到住d黑面廠女講.

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-9-19 20:34 發表

由於上周賽事"C.朗"表現平平,無d好波俾大家睇,
所以罰佢停賽..........一周啦
後備 7 號出場啦

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-19 21:15 發表

但C.朗似乎好多球會想簽佢喎....好搶手!!!
以我所知已經有三間球會啦.只要曼狼一放出市場就被人收購.

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-19 21:25 發表

咁好波既球員多人爭都正常!
你地就好少會爭我既球員,
因為我簽既球員多數都唔好波,
食樣食台型.....
我隊波踢433梗係要好波啦,你果隊踢451有防守有隊型就得

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-9-19 20:34 發表

由於上周賽事"C.朗"表現平平,無d好波俾大家睇,
所以罰佢停賽..........一周啦
為咗我對c 狼鍾情,今個星期我都停賽

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-19 21:42 發表

你今個星期都休戰?
今個星期係屋企睇英超

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-20 02:34 發表

唉....我都係咁仆街,
人地揀左果d我硬係覺得係好d
下次你叫三條女坐枱,到最後打包件回房.

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-20 09:19 發表

咁我又唔鍾意喎....
一條女夠玩啦,
反正我次次都唔鍾意同自己條女係k房玩,
有咩返睡房先玩啦...
琴晚PSV & ROMA,
星期六&日再俾心水順利命中的話, ...
到時請你食鴨.鵝.鷄頸都無問題啦,就算有無中波我都請得起.到時你提我啦哥仔

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-20 09:36 發表

我有冇份先,次次都冇我份呀,話時話,阿表妹果晚又問我做咩唔搵佢,真其怪
你實有份,不過你有無心去食話時話你講個表妹係邊個.廠好多老表喎

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-20 09:45 發表

唔q記得佢叫咩名,果次oldchan搵佢,我唔知頭唔知路幫佢頂酒果個呀
唔記得囉.oldchan時常打孖上太多混亂

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-20 11:16 發表

星期六晚都有出現,
仲有去食晚飯既地JOIN我地,
著好衫呢!!!
我知係邊個.

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-20 13:38 發表

你知呢蠢到死
我唔知道"張柏芝"會識你這種表哥嘛

44 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。