推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

39 12
發新話題

又是巡廠報告

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-24 10:11 發表

"BT"師兄, 我就驚你搭完個棚唔識落番嚟唧!
現在上棚時間真係密和耐咗.不過我都識自動自覺落棚.

原帖由 Haidada 於 2007-8-27 17:18 發表

我禮拜六曾提議 38D換 40D 但BT 不肯﹐ 說還要吃幾次。。
海兄真的不好意思啦.這條Jester形容她像"賢妻良母"的奶媽我要食多次先放出來.敬希海兄見諒.不過七少都等緊.估不到咁大舊豬腩肉都有人排隊

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-8-28 13:53 發表
各位大佬終於開左account同你地吹水...哈哈!!!
亞1號仔,今個星期六你會連同2,3號出現嗎

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-8-28 14:38 發表

應該問題不大,
係而家有條"肥"撚樣玩野,
你放心...我會攪掂佢!!!!!
佢再玩野...我剪左佢條賓周仔!
聽聞佢上個星期六都上咗來自己玩喎.

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-28 14:44 發表

歡迎。歡迎。多些出現罷。。我還未搞清楚誰是1﹐2﹐3號呢。。
今個星期六,我幫你點佢哋相啦.還有肥肥小羔羊::

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-8-28 14:48 發表

而家唔撚知佢,
佢玩野唔上我問佢拿你電話JOIN你玩,OK?
我現在pm電話比你啦.你見版上有短消息禁入去就睇到.

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-8-28 17:11 發表
唉....呢個星期六我都唔知甩唔甩到身,甩到我一定到.
羔羊你d兄弟會到喎.你點可能甩唔到身呀

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-8-28 17:15 發表

最近比sn妹捉得好緊,岩岩今日朝先落返黎咋........又3日呀,我就黎pk架喇
咁樣我哋駛唔駛儲定錢做人情呀

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-8-28 17:20 發表

死仔又玩我我都有d怕,因為佢而家已經問我新年會放幾日假,佢好似想捉我返鄉下呀
回家食埋佢個妹

你最好快快回答星期六去不去.1,2,3號無問題.現在等七少pm就成團.

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-8-28 17:26 發表

我怕星期六會比佢捉住,但係我又唔想帶佢去ok,一陣佢又喊到pk咁我咪大獲,唉.....我星期四覆你ok嘛?
你實有辦法嘅事在人為.星期四覆實

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-28 22:17 發表

歡迎歡迎
你咁爛口我估你係L仔
一猜就中,不過無獎

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-20 09:25 發表

講得冇錯...sofar我都未搵到個我想囉佢電話o既女工
因為你已有一個重要的電話在心中,所以不想要其它

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-20 09:40 發表

小喇叭,死bt你又黎,做咩呢個星期休戰呀?
要在家中扮好老公的角色

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-20 13:39 發表

扮咩丫,點扮都唔似架喇
我知不及你咁似."痴男"

39 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。