推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 好波獻給你.

好波獻給你.

常平x泰k囡.好波奉獻給你. 跟她過夜全晚自動波,她整夜不用睡是習慣跟她做完兩次後睡到十點左右,她主動幫妳吹攪醒你再拮一獲便叫她走.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • ComeOn 體力 +5 原創內容 - 出個詳細報告就更 . 2007-4-23 18:26
  • ComeOn 威望 +5 原創內容 - 出個詳細報告就更 . 2007-4-23 18:26

引用:
Originally posted by SMUmbrella at 2007-4-23 13:14

BTPower師兄, 華泰囡囡似癲雞就多, 估唔到有好嘢喎? 邊個媽咪嘅囡囡呢?
是王菲,最多囡的媽咪在x泰

引用:
Originally posted by 太空貓 at 2007-4-23 14:16
多謝師兄相片, 請問價錢 ? 過夜點計 ?
過夜800元.

引用:
Originally posted by 7-siu at 2007-4-23 14:28
Good ! More detail report please. I promise if you issue your report on this girl, I would issue mine asap.
七少,我等你.

引用:
Originally posted by 回歸的小羔羊 at 2007-5-28 22:12
老實講...cp對我黎講實在唔想再去喇....因為度度o既k都好似變晒機場....好彩先唔駛比人放"放飛機",
所以...我都係比較喜歡食朱古力多d
叻仔,明智的選擇

引用:
Originally posted by 1001night at 2007-5-29 02:44
C Hing, 快夠分,好想睇。
快睇pm回覆

引用:
Originally posted by samluoII at 2007-5-29 12:50
C兄呢条女好正哦,几时带我地去见识下。
等你出多些報告.認識吓你先.再一齊出來玩啦

引用:
Originally posted by 暗黑騎士 at 2007-5-31 01:45
<<<是王菲,最多囡的媽咪在x泰 >>>

唔知點解, 大陸0的女甘鐘意叫王菲, 我係蓮湖叫過兩件女, 都話自己叫王菲....難得兩件都唔錯, 有件似伏明霞..另一件仲正0的添....
x泰王菲媽咪身形好,幾年前樣子都得得地架.但我在年頭見過她已走晒樣.她說壓力大

引用:
Originally posted by SMUmbrella at 2007-5-31 19:43

BTPower 師兄, 你不如叫她返去老家"揪"囝"揪"囡吧!
傘兄,不如同你穩日去x泰玩.

引用:
Originally posted by 回歸的小羔羊 at 2007-5-31 20:28

黎緊呢個星期六唔得...要下一個先得呀
k場之狼.抵受不住朱古力的引誘.下午來電宣佈投降.今週六上戰場,連續兩個星期六都出現

引用:
Originally posted by simonkok at 2007-6-5 16:32

甘你要介紹下俾我.....
我試過有一次經典.......
同一時間有三條囡放我飛機.....
兩條我坐緊0既囡...連我個FRIEND過俾我果件都放我飛機......

遲D有時間..寫果個故事出黎....
師兄,重去常仔飛機場,我無搭飛機好耐呀,出多些報告.等我們的肥將軍徵召你入伍啦.

引用:
Originally posted by 7-siu at 2007-6-5 21:48

死仔包!是不是想我俾公安拉?拉了實供你出來!
你應該說供晒成隊兵出來,我哋無得玩他們都無.禁先公平架.

引用:
Originally posted by SMUmbrella at 2007-6-7 09:52

Oh my God ! 你們原來是 "知蓮會"架? 好彩我都唔弱, 我是 "塔你班" (之) 友唧!
塔你班" 成日帶套上電視,你的小傘帶不帶套上呀

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-27 17:18 發表

我禮拜六曾提議 38D換 40D 但BT 不肯﹐ 說還要吃幾次。。
海兄真的不好意思啦.這條Jester形容她像"賢妻良母"的奶媽我要食多次先放出來.敬希海兄見諒.不過七少都等緊.估不到咁大舊豬腩肉都有人排隊

引用:
原帖由 def_lo 於 2007-8-27 17:23 發表
7-siu師兄, 請問條女隻右手係唔係隋礂A個friend條jr jr? 如果係就真係幾激!
師兄,頭版果兩幅先係我拍的沙龍嚟.你這個問題問番牛仔師兄啦

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-27 20:44 發表

甘我暫時不吃太膩的﹐ 吃些排骨先啦。。
你又吃排骨表妹呀.你都唔鍾意啦.下次同你一齊去找個36至38d女食啦.

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-27 21:49 發表

好啊。。又有豬腩肉吃啦﹐ 我喜歡。。。
海兄,正所為"豬腩都是肉,好過要自瀆"

引用:
原帖由 20050911 於 2007-10-3 16:50 發表
能把小姐的码悄悄话给我吗?谢谢!1
師兄,現在我都找不到她了

引用:
原帖由 newera123456 於 2007-10-17 15:35 發表
thank you very much!
有見各兄弟還有欣賞 這個post所以小弟BT再放一些相上來給大家欣賞啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。