推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

39 12
發新話題

呢個forum係咪無人架喇?

引用:
原帖由 loveordie 於 2015-8-15 21:17 發表
有人既話舉下手啦!
舉手冇人會睇見,都係舉筆好啲。呢個 Forum 唔係冇人,而係閣下少上嚟,由 2013-2-28 直到而家,喺各版裡面閣下衹係上過三十多唔到四十張帖,計起嚟成廿幾日至有一張帖,以後請閣下多啲上嚟。
山旮旯

引用:
原帖由 ptuhkhk 於 2015-8-18 10:15 發表
HI goodmorning
早晨呀!
山旮旯

引用:
原帖由 銀月 於 2015-8-19 01:45 發表
哇…4年無上過黎,做個朋友啦!
啱呀!上嚟呢道個個都係朋友,噉以後就請多啲嚟喇!
山旮旯

引用:
原帖由 bb8383 於 2015-8-17 13:07 發表
無人出聲既
有!不過遲咗少少
山旮旯

引用:
原帖由 ldwz 於 2015-8-19 19:33 發表
新黎报个到
歡迎之至
山旮旯

引用:
原帖由 loveordie 於 2015-8-15 21:17 發表
有人既話舉下手啦!
閣下成十日都冇上過嚟,有人舉手又有人擧筆閣下都睇唔見啦。
山旮旯

引用:
原帖由 awfxostscj 於 2015-9-3 17:16 發表
感謝分享 看起來很棒!~                                                                                                   
                                                                              ...
萬分歡迎閣下來臨,以後有空請常來。
山旮旯

引用:
原帖由 omyoovfrjf 於 2015-9-8 19:28 發表
來來來...大大們一起欣賞喔~                                                                                                   
                                                                         ...
十分歡迎閣下蒞臨,有空請常來,謝謝!
山旮旯

引用:
原帖由 mau1 於 2015-9-9 02:28 發表
揮揮手先
您好!我都揮揮手先有時間請多來。
山旮旯

引用:
原帖由 qkkomgfu 於 2015-9-9 11:22 發表
po文的樓主...感謝你的文~                                                                                                   
                                                                           ...
何來感謝,拙文簡直貽笑大方。
山旮旯

[quote]原帖由 breeze001 於 2015-9-9 14:39 發表
没人聊天啊? [/quote

有!可惜遲咗少少,請多多原諒!
山旮旯

引用:
原帖由 tzetsunsiu 於 2015-9-9 15:21 發表
我響度呀
新黎的
知道!有失遠迎!罪過罪過!哈!哈!哈!(講吓笑都得掛?)
山旮旯

引用:
原帖由 aevknhdsguev 於 2015-9-10 11:04 發表
來給你加油,幫你推一下喔~                                                                                                   
                                                                           ...
謝謝閣下出力最好是兼出錢  (講笑,請勿介意!)
山旮旯

引用:
原帖由 v4015 於 2015-9-11 10:52 發表
樓主自己反而失踪左
呢道唔係揾食番工嘅地方,而係有得閒時上嚟同一班網友聊吓,睇吓有乜好玩嘅地方,有乜平、靚、正嘅嘢好買,得閒就上嚟,唔得閒就算。
山旮旯

引用:
原帖由 Ming0424 於 2015-9-11 20:41 發表
论坛好冷清!
如果閣下多些來就會熱鬧起來
山旮旯

引用:
原帖由 v4015 於 2015-9-11 10:52 發表
樓主自己反而失踪左
係囉!佢喺 15th Aug. 果日上嚟話; 呢個 forum 係咪無人架喇?但係而家仲有三兩日就成個月,都唔見佢大駕再蒞臨。
山旮旯

在這裡看看能否牽起你們的興趣; 中國歷史上,皇帝是龍的轉世,所以 (龍) 成為皇帝的專用品,皇帝穿的是龍袍,坐的是龍椅,喜怒哀樂稱為龍顏,身體稱為龍體。

列位網友,這樣的稱呼是由那一個皇帝開始?
山旮旯

今日係過週一末,揾個人我影都冇。各位淨係口噏嗡話冇人,自己就唔見咗。我請問大家呢道啲嘢係唔係唔啱口味?我本人除咗宗教同政治之外,咸、甜、酸、苦、棘,乜乜物物都亂通噏得一通。歡迎你/妳哋上嚟揾啲嘢噏吓
山旮旯

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2015-9-24 09:34 發表
有人! 你在那?
有人!我在這裡,現在通訊備那麼發達,訊息無遠不届,希望多來聊聊天。
山旮旯

引用:
原帖由 someonelonely 於 2015-9-28 18:23 發表
係度呀
1喺度就好 歡迎閣下蒞 臨希望以後有空常來。
山旮旯

唔知大家想噏啲乜嘢? (不知你們想聊些什麼?) 有冇人可以揾一兩個大家都喜歡講嘅嘢呢? (有人能找一些話題每人也喜歡談的嗎?) 唔該哂你哋! (謝謝你們!)
山旮旯

引用:
原帖由 jerrychan1029 於 2015-10-13 21:12 發表
有人呀,不如約埋d師兄師姐一齊出黎bbq啦,天涼了
贊同閣下之好提議,希望兄台振臂高呼,各網友踴 躍参與,能達成美好的盛會。惜在下生活於地球另一邊,與你們相差 12 小時之遙,暫時沒法参加你們的盛會。

相關搜索目錄: BBQ
山旮旯

引用:
原帖由 moonbasa 於 2015-10-18 02:36 發表
我係新人...大家好
歡 迎閣下到來,日後如有閒請多些來。
山旮旯

引用:
原帖由 oxboy 於 2015-10-19 16:08 發表
在你面前舉手了,看到嗎
我就見到啦!同時歡迎你嚟。唔知 Loveordie果位仁兄睇唔睇見你同佢打招呼?
山旮旯

引用:
原帖由 oxboy 於 2015-10-20 03:37 發表
看不到是好事
兄台點解噉講呢?我好笨一啲都唔明,可唔可以解俾我知?唔該哂
山旮旯

39 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。