推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

喜愛紅酒,35歲以上,不論男女皆可!

引用:
原帖由 藍蝶 於 2012-4-12 00:08 發表
除咗飲白酒紅酒,都鍾意飲下呢D
**** 本內容被作者隱藏 *****
飲番杯 vodka+bitter lemon
Cheers
**** 本內容被作者隱藏 *****1967758
在下中意飲咖啡,所以淨係識飲 Baileys。

相關搜索目錄: 咖啡 紅酒 白酒
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-12 03:51 發表
其實我最中意飲~水,每曰幾杯嫁。有時飲一、二杯紅酒,既可以減輕壓力,又會放鬆緊張生活,最好飲到有小小....搖。
飲水非常有益,飲檸檬水更有益(應該少飲檸檬茶)。

相關搜索目錄: 紅酒
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-12 16:31 發表
凍檸茶我中意,茶餐廳先好飲bor.你又甘夜唔訓,唔通你返左加拿大。
係呀!在下返回加拿大。檸水有益可以多飲,檸茶冇益少飲啲。

相關搜索目錄:
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-13 03:00 發表
好!下次改飲檸水,多謝提醒lo。
不用謝,健康最重要,多飲清水檸檬水,適量紅酒。

山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-13 21:15 發表
不聽仲惠言,吃虧在眼前!
上面果句應該出自;不聽老人言,吃虧在眼前!好嘢!叻女!識活學活用。
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-14 16:17 發表
我唔知閣下年齡,所以改一吓姐,你觀察能力亦好,知道屬男屬女。
閣下曾稱呼在下為仲惠大哥,而家可以改稱大叔,噉閣下可以後生啲,而在下更老啲,老當益壯吖馬, 哈哈哈!
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-15 03:51 發表
有一位好朋友,佢年齡70,(最大年紀既好友)我都係稱呼佢大哥,叫左廿多年,習慣啦。或者仲惠大哥後生D呢,Chok !!!
咁夜仲唔訓,夜訓對健康同美容都冇益。每日一定食豐富早餐,飲小量紅酒,千祈唔好食消夜,早啲訓,多行路少搭車,噉就會健康啲同埋靚女啲。

相關搜索目錄: 美容 紅酒
山旮旯

引用:
原帖由 bluedance 於 2012-4-15 13:02 發表

記得曾經在銅鑼灣某酒吧餐廳 (已結業) ,"林寶堅利" 的飲法是一個賣點,在餐廳吧檯前放了一張類似上海理髮店用的椅子,客人躺坐上去張開著口,由酒保把"林寶堅利"慢慢地倒進口裡去,酒再經喉嚨一下一下吞進胃裡。 ...
對於靈界嘅嘢,究竟有冇,有唔同講法,有人會講;信則有,不信則無。亦有人不置可否,佢地會講;敬鬼神而遠之。
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-15 14:39 發表
我都想早訓,無煩惱、一片空白,就係訓唔着,有好方法嗎?
從前訓唔着,有人教妳數羊,數到一百從頭再重數,直到訓着為止。近年興唸 "般若波羅蜜多心經" 可以心靜無煩腦,尤其經常出門旅行,住酒店旅館,唔知乾唔乾淨,都多數帶備心經,以保安寧。

相關搜索目錄: 酒店
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-16 02:26 發表
今日聽你話,散步(抱注芝娃娃)行左個半鐘,好熱,當做運動嫁啦!仲惠大哥,原來我地教派不同,無相干既!
在下并非任何宗教之教徒。現代觀光酒店,大多數有一本聖經放在牀頭樻內,合基督及天主教徒用。另外伊斯教地方的酒店,房內天花有指向西面標置以便祈禱。

相關搜索目錄: 酒店 運動
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-16 15:01 發表
最怕泰國,住過一晚比較舊酒店,有 團友出事,領隊知道後,話離開之後先講,全團急急離開。
在下好好彩,淨係未去過非州之外,其他旅館酒店都住過唔少,都冇乜唔妥。可能在下係 "神憎鬼嫌"果種,所以鬼都嫌我。但係在下都相信對鬼神應 "敬而遠之"。

相關搜索目錄: 酒店
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-17 03:41 發表
你就好啦!有錢有時間周遊列國,我只去過幾次旅行咋,遊港九,最多!眼紅!!!
有人講過;"行萬里路勝讀萬卷書" 在下認為未必,有啲人去到果道係乜國乜地方都唔知,在下去地方之前會做一啲功課,好似果道嘅首都、天氣、語言、種族、人口、宗教、貨幣大約知道一啲,唔使去到一舊雲噉囉。應該改為;"行萬里路要讀一啲書"

相關搜索目錄: 語言 功課
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-18 04:14 發表
果然心思細密,謹慎之人。一般外型瘦至中等,目光長遠清晰,必定有過一番事業,收成人!!!佩服。
在下知少少份代表,總之好過 "盲摸摸唔知燈定火" 起碼唔使比人賣豬仔。
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-19 15:19 發表
比較中意陽光海灘地方旅行,都會了解當地資訊,係不及你甘細微lo
在下最中意陽光海灘嘅地方係夏威夷、華倫泰(古巴)、 東、南、西加勒比海諸諸國,泰國布吉,中國海南島三亞都唔錯。
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-20 19:56 發表
生命靜靜似是湖水,好享受呢刻寧靜,今日唔返工,唔使見客,可以休息吓!
恭喜妳,偷得浮生半日閒,今日唔使返工好到極,補充吓平時唔够訓,享受倒家嘅寧靜。
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-21 02:49 發表
返唔返工都訓唔着,曰日天光先訓,中午起身,超慢動作返工,8-10點收工,其實好簡單,係我想要既生活,不過訓唔着lo.
失眠對健康有相當壞嘅影响,尤其是對女性嘅容貌影响更甚。
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-22 02:36 發表
哈哈....貪靚?我成部美容機買返屋企用緊lo,錢係搵黎使,唔係咪好蝕底!Wakaka......
貪靚係人嘅天性,不分男女,無可厚非。俗語都有講;寶劍贈義士,紅粉贈隹人。贊成買美容機,儀容係每個人都需要。

相關搜索目錄: 美容
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-22 03:46 發表
係呢個年代,電視廣告佔左大半係美容產品、修身,潮流興甘,咪返屋企做白面超人,飛丫....
好呀!士為知己者死,女為悅己者容。

相關搜索目錄: 美容 廣告
山旮旯

引用:
原帖由 1234567654321 於 2012-4-22 18:45 發表
那就带个酒瓶子酒罐子玩命喝吧
依道好多人都鐘意飲紅酒,唔知閣下想對邊位講呢?小飲怡情養性,何來玩命?

山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-26 01:27 發表
外出幾曰,仲惠大哥好嗎?
還好,謝謝!、公事外出,還是私事?去那裡度假?好玩嗎?
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-27 01:46 發表
公事丫,遇到一位大陸女強人,思想、人生觀相近,連語氣都似,哈哈...有緣,成為朋友開心嫁。
人貴相知,恭喜閣下遇到一位大家都可以傾得埋嘅朋友,希望日後她能成為閣下知己。
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-27 02:06 發表
內地女仕對政治關心比較少,言論自由、民主、宗教自由,都無意見。以家庭、事業、子女為重,原來她們擔心老來孤獨,因為無社會福利保障,嫁得就嫁。由吹水到談心,3曰,欣賞佢堅持,坦誠,拼搏。
大多數女性都以家庭、丈夫、子女為重,希望能旺夫益子,白頭偕老過一輩子。
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-28 01:56 發表
而家飲左2杯,感覺好正,小小搖甘啦,我成曰比D男人誤會,追緊佢,話佢靚仔、有型、成熟、欣賞佢,是旦一樣都領野,幾次都係甘,姐~我表達有問題啦,好改丫,下次同佢講你好叻叻丫,我崇拜你, 之後望到佢唔敢望 ...
喺屋企飲兩杯,機好,少飲怡情,唔錯!在下以為女性不太適宜追男性,男性係乾,陽性,女性係坤,陰性,一般應由男性主動,女性應該以靜制動,以柔制剛,少說多聽就可以知為佢為人,喜好、家庭、朋友、教育程度.....等等。
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-28 12:03 發表
琴晚飲多寫多左tim,通常係女朋友中意左個男人,要我陪出去,又要我問東問西,順便讚2句,本身自己為人熱情愛講笑,後果就係個男人誤會左。如果你話倒追男人,其實係可以ga ,年代轉變啦,身邊有吳小成功例子,佢地結婚 ...
當然有唔少成功嘅例子,結婚唔係咁難,唔一定要高大威猛,有樓有車。最重要都係緣份,緣到就敘緣盡則散,有啲就有緣冇份。

相關搜索目錄: 結婚
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-29 01:51 發表
睇黎仲惠大哥你,愛情路上波折小喎,大直路。你年代D人責任感重,有承擔,離婚率底好多,而家D人自私左,所有都係顧自己先,愛是恆久忍耐。
除咗古時 "奉旨" 或現時嘅 "奉子" 成婚外,都好少一帆風順,一波三折總會有。而家D人自私左==人不為己天誅地滅,不過唔傷害到人嘅自私係可以容忍。

山旮旯

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。