推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

97 1234
發新話題

喜愛紅酒,35歲以上,不論男女皆可!

引用:
原帖由 so623b 於 2012-6-19 15:18 發表
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
回覆短短數字,未知能否拜讀大作?
山旮旯

回復 223# 的帖子

山旮旯

回復 223# 的帖子

山旮旯

請恕在下電腦知識淺薄,直到現在都無法拜讀大作,請閣下及列位多多包凾。

相關搜索目錄: 電腦
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-6-20 04:26 發表
仲惠大哥,D字就已經係「大作」啦!
未知何人能閱讀網友 so6236,於2012-6-19   15:18在本版所書之內容,並能告知在下,則不勝感謝。
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-6-20 04:26 發表
仲惠大哥,D字就已經係「大作」啦!
在下寫嘅啱係大作,係 (老作)至真。
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-6-29 20:16 發表
係果位人兄寫既話要回覆先見到內容,腹5腹佢都係見果幾隻字咋,呢D買係正宗既大作Lo,你學5到嫁啦!haha...
叻!好嘢!經閣下點醒,而家學到喇,謝謝。
山旮旯

引用:
原帖由 boot_boot 於 2012-7-4 11:07 發表

人家說: 整條牛扒, 整杯紅酒, 一口牛扒, 一啖紅酒, 一大享受.           
人人有唔同嘅口咮,以前有個賣雙蒸酒嘅廣告:斬嚿大义燒。最緊要係自己鐘意,就係一大享受。

相關搜索目錄: 廣告 紅酒
山旮旯

引用:
原帖由 boot_boot 於 2012-7-4 11:03 發表

訓覺仔好緊要        早睡早起身體好.  Hehe!   
早睡早........身體好,媽媽叫我好寶寶
山旮旯

引用:
原帖由 boot_boot 於 2012-7-8 10:04 發表

係呀, 早睡早起, 話知 "天跌落黎 ...... "  hehe!       
聽人講過,最好係唔好超過11:00 p.m.訓, 唔知係唔係呢?
山旮旯

引用:
原帖由 boot_boot 於 2012-7-9 13:47 發表

D專家話呢 d 時侯開始係器官的排毒時間, 所以最好去休息.      
啱到極,在下都聽見係噉講
山旮旯

引用:
原帖由 boot_boot 於 2012-7-10 13:41 發表

哥哥,
你發生咗咩嘢事呀?  咩都冇晒ge!      
閣下唔問佢在下都唔知添。

山旮旯

引用:
原帖由 boot_boot 於 2012-7-14 11:52 發表

種瓜得瓜,  種豆得豆,  種蕉得蕉  ..........       
啱嘅,有因就有果,有得先至會有失。
山旮旯

引用:
原帖由 boot_boot 於 2012-7-21 13:19 發表

行 善 積 得 、

失 而 復 得 。   
行善係最樂,施比受更有福。
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-7-23 01:39 發表
呢排夜晚就煲大陸劇,超中意個男主角~馮紹峰,haha..
可唔可以話個劇名,係時裝片定係古裝片?
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-7-23 03:42 發表
官鎖心玉,結局有D眼紅,愛死馮紹峰,哈哈... :
係時裝劇定係古裝劇?等在下去睇吓呢邊有冇得賣。
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-7-23 20:24 發表
古裝劇,35集(最中意劇情~得唔到愛情既表現、痛心,好真實感。)勾起以前我愛既,佢唔愛我。我唔愛既,佢愛我。時光倒流會.......
多謝閣下話比在下知,去穩吓呢邊有冇呢隻dvd碟先。大多數 (唔係絕對),愛唔倒嘅當佢係如珠如寶,愛得倒後當佢係如芥如草。世上究竟有幾多梁祝,有幾多羅蜜歐同朱麗葉吖。
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-7-24 02:32 發表
得唔到既過程令人回味,緊張又開心,仲要追人先得,不過無恆心試幾次就算,費時傷心丫。梁祝~係童話呢嫁,我就無童話夢啦!
梁祝應該係流傳好廣嘅故事,唔算係童話,但係好似白雪公主,木偶奇遇記,果啲先至係童話,兒重係唔適宜談戀愛。
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-7-24 20:28 發表
明白嗮。
安徒生、格林、灰姑娘、青娃王子果D都係有名嘅童話故事。
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-7-25 04:57 發表
見識實在太廣啦!
在下唔係見識廣,而係年紀比閣下大而已,閣下將來嘅見識一定重廣。
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-7-26 01:44 發表
仲惠先致係高人,我只係凡人,希望可以同D有返30歲以上既朋友把酒談論一番,可能我黎錯地方啦,網上要搵大家知道對方講物真係難,唯有退出。後會有期!
唔係掛?真係咁忍心放低哂我哋?千祈唔好退出,有乜嘢唔啱可以再講過,唔好走啦!
山旮旯

引用:
原帖由 boot_boot 於 2012-7-26 11:58 發表

係我入錯黎呢度, 唔好意思, 後會有期.  再見!              
閣下可能有所悞會,千祈唔好講入錯嚟,呢度除咗惡意人身攻擊,污言穢語之外,天南地北乜都可以聊吓,無須介懷,希望能够杯酒言歡。
山旮旯

97 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。