推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

上海街上樓骨

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-10-31 11:04 發表
coco 骨醫

讓小弟在兩個精彩絕倫的主題發報告吧!
http://www.sex141.com/big5/viewid.php?uid=12728&region=10&building=14&territory=-1&age=-1&bsize=-1&height=-1&service=-1&nationality=&pd=-1&stype=-1 ...
之前見到個廣告,諗佢會唔會係假骨,睇過你的報告,上星期六想去搵佢,可惜由兩點幾等到三點半都未開工,佢又無電話,無得預約。

相關搜索目錄: 廣告

回復 386# 的帖子

昨日收到大大給我的電話,立刻約好時間找CoCo,點知佢攪錯左,比左無預約的brother入左,當時係有的唔開心,但係既然來到,又試試找多次都入唔到的7H3,今次就算幾好彩,接近7h3的預定時間,佢又無預約在手,等左約兩個字就入得閘。

簡單講兩句7h3婷婷,外型好吸引,dup骨都幾落力,雖然唔係 very good,但係都算ok啦。第二part佢問我想點,唉,見到佢都已經起旗啦,點忍呢,當然係全套,過程自我感覺良好,事後攬實睡一睡,講下稍稍話,唔經唔覺,到下個預約的brother到來才紮起身,拿拿聲沖涼,速速比家用,走人,唔好阻住下一位。

引用:
原帖由 madinhj 於 2009-1-9 05:13 發表

豆豆對眼真係好勁量!攬住佢瞓一陣,真係....都唔知點講好了....
不過近來試了一個已被其他ching發表過的囡,已連去了三次
她的 hj 技術加埋我啱 feel,簡直無得頂,好 ...
尖沙咀喜利?

引用:
原帖由 madinhj 於 2009-1-9 08:22 發表

你諗緊邊位呢?
以前尖沙咀喜利11樓既 gigi 姐就都幾犀利,不過身材就呢個更啱睇!
A6Suki or A9Yuki

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-1-12 08:49 發表

華豐5字樓Ada, 之前在尖沙咀安樂大廈, 前不久eric兄先寫過報告大讚.
Ada真係dup得好好,係樣同身材唔得。

回復 821# 的帖子

知道她們兩個都好多年,一直都無想過去試,因為睇網上的廣告,感覺好似係假骨咁。

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-7-22 11:43 發表
愛田由師兄 及 各位師兄 小弟剛拜讀完各位既大作
(竟然用左粒幾鐘 )
想請教吓報告中既 禮基BoBo 重有冇做呀?
最近有咩 有骨藝及好手藝 既靚女推介呀? : ...
搵唔到禮基BOBo,你可以試試尖沙咀發利大廈BoBo,dup骨非常好。
http://sex141.com/big5/viewid.php?uid=4927&region=11&building=50&territory=-1&age=-1&bsize=-1&height=-1&service=-1&nationality=&pd=-1&stype=-1&keyword=

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-11-20 03:14 發表

天氣回暖, 骨癮又起, 可能我興致高又會去潛深水.

記得在某網睇到的報告說, 隻白虎係天生白虎, 並非修飾過的白虎, 因此係極品
可惜我例不開大, 只能做壁上觀
對其手骨有d懷疑
我個幾月前幫襯過。
自稱某骨場出身(有講名,但係我唔記得),無骨床,dup就一般。

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-11-20 13:34 發表

dup就一般, 但其他呢?
Lee+Dick兄有冇同佢開大呢?
個樣和身材得唔得?
希望你明白,樣子呢樣係好主觀。我覺得樣子不過不失,白淨中女,身材都算OK。
開大係有,好似好敏感,我自問能力麻麻,但係做一陣就震晒咁,唔知係真定假的反應。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。