推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

利民大廈5字樓E1室 晶晶

引用:
原帖由 kit1971 於 2007-10-8 04:15 發表

please pm tel no.: for me thank you
已PM給你.......

引用:
原帖由 Huipowing 於 2007-10-8 09:30 發表
Thank you for the introduction. Can you also Pm the telephone contact to me.
Thanks a lot.
已PM給你...........

已PM給大家, 希望各brother試過後滿意啦!

已PM給你了......

引用:
原帖由 kingmax 於 2007-10-22 17:48 發表

今日做BM時我都有摸波波,她的皮膚好滑,不過晶晶好似好怕丑,只係垂低頭微微笑.
晶晶真的很怕丑, 大家記住鍚住佢, 吾好太狼死呀...

引用:
原帖由 kingmax 於 2007-10-22 23:39 發表

我好憐香惜玉的,會錫住晶晶,我今日送了一合朱古力比晶晶,做見面禮.
咁我都要同kingmax兄講聲多謝, 因為我都食咗一粒你送的金沙....

已PM給各brother.....

引用:
原帖由 RescueDiver 於 2007-10-30 18:05 發表
問tommy兄攞左晶晶電話咁耐,終於今日可以跑去一會佳人..不過原本約左佢2點半,點知上到去佳人仍在工作中,唯有便到附近遊蕩,20分鐘後便有電話來說已ok.

其實整個過程,環境等在各C兄之前都p ...
晶晶整體來說是下半身比較肥, 但都不是好肥, 所以d相主要睇到上半身, 感覺上咪冇咁肥囉!!

已PM給兩位brother!!!!

有D嘢想幫晶晶講吓, 有brother於sanguideXX話晶晶HJ吾準摸摸波波, 我初時都已為嗰位brother亂講, 後來問過晶晶,原來是真的, 原來晶晶有幾個收費,

dup + hj (60 min) 吾準手多多             $250
dup + hj (60 min) 吾隨衫摸波波         $300
dup + bm(60min) 隨衫摸波波及BM   $350

因我一直都係做BM,所以吾知有這樣不同的收費, 如有brother因我之前的報告而有所吾會, 玩得吾開心的話, 請各位brother 見諒.......

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-10-31 14:38 發表
其他部位又点計算呢?!!
冇嫁啦! 係得咁多種了...

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-10-31 15:18 發表

按摩時是否肉帛相見呢?
no la, 都話佢好怕丑, 佢只係做BM時才會隨衫嫁..

引用:
原帖由 movie10000 於 2007-11-5 01:45 發表
我又想試呀.... TOMMY兄可否pm佢電話俾我..Thanks
已PM咗contact給你.....

已PM給兩位brother..

引用:
原帖由 779394 於 2007-12-17 15:59 發表
可以開大嗎師兄?可以既話勞煩Pm #俾我呀唔該!
師兄, 冇得開大嫁, 最多bm, 但都吾係太放, 如果有興趣就試試啦!

已pm 電話給你.

引用:
原帖由 redrose 於 2007-12-17 11:47 發表
數日前試過,part 1 5/10 part 2 5/10, 唔明樓主要主力推介,是不是衹想討好BG.
一早講個, 佢dup 骨普通, part 2 吾會太放. 其他試過d 朋友都係咁講, 如果你睇咗report, 應該預咗係咁上下喎!

我要討好晶晶, 大把方法, 吾洗係到寫report....

已pm了電話給兩位.....

多謝支持!!!!

聽晶晶講, 佢下個月想加價, 各兄弟想試就快d試喇!!!

引用:
原帖由 hymen 於 2008-1-24 15:10 發表
Any bro know will she work on Sunday ?
晶晶星期日都會返, 大約12:30返, 但會早d走, 通常黃昏6:00左右就走, 最好打電話給她先啦.....

各位brother, 晶晶叫我幫佢同大家講聲, 她的收費有所調整...

新收費如下:

DUP & HJ (60 mins) ---- $300
DUP & BM (60 mins) ---- $350

祝大家新年快樂...

愛田由兄, 你真的能完全講出晶晶的長處及短處.....

晶晶d手技好咗咁多, 我都要再找她試試先...

愛田由兄, 妳都係直話直說, 點會介意.

但同sauna場比, 晶晶一定冇咁放, 如果各兄弟吾介意只給囡囡摸, 吾準摸囡囡, 咪試吓找晶晶, 可能有另一番感受..

摸吓大腿應該OK的, 但吾好借機摸入D, 晶晶一定反抗. 我都鍾意抱住她的腰,給她出火, 個FEEL真係幾好....

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-2-22 11:34 發表

同意。
不過女朋友,都會准摸至得ga~
冇計啦, 晶晶係純情女朋友feel.....

小紅我都試過, 佢DUP骨一定好過晶晶, 而且個人都OPEN個晶晶, 但就冇咗晶晶個種清純及女朋友FEEL.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。