推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

- - - - - - - - - - 錢 錢 錢 - - - - - - - - -

何老大:
小弟祖輩留下的獅子銀行加加埋埋都成二百幾手,所以我唔會去碰他的輪証。
世界經濟已到交义口了,以80%防守為主線,20%希望執下死雞。
小弟早就在袋鼠國佈置定防空洞,隨時可以走人。至於台灣,小弟無興趣。
大陸好快會有一變,因民心思變也,但不知是好是壞?

相關搜索目錄: 銀行

越南佬將金蘭灣租比俄美,呢招真真攞亞爺條命!

越南仔租金蘭灣出去,只是菠蘿雞。揾美俄來做紙牌人,靠嚇!
但係亞爺條南海航道就無啦啦多左隻鬼,你話煩唔煩。

美佬滯脹格局已定。覆巢之下,豈有完卵?
亞爺現在進退維谷,放又死,唔放又死。人仔重可以越升越有?
香港更為被動,無處可逃?
何老大可否就以上幾點發表下意見,等我地D後生曉得走下位,保住條命仔啦!

富士康收焦完成!今日吼下永利。

多謝前輩指點。

今早入左D,即刻左個幾銀錢

D專家話炒波幅丫麻。

好嘢!
擔凳仔,霸頭位,聽故仔!

如果香港出到一個愷撒咁嘅人材、、、、、、、、、、、

小弟的大陸舖,走唔甩呀!
因為全部都做緊生意夾唔係值錢嘢!

引用:
原帖由 老何 於 2011-7-7 18:28 發表

你仲後生, 唔好諗了, 再者, 你的回報不俗, 又何必呢!
小弟都對大陸經濟硬著陸有D担心丫馬!

早茶D友仔話,美債好有機會違約播!我忍唔住口罵了一句:"你都神經嘅。"
但過後諗諗下。都唔一定神經播,先大亂而後大治、、、、、、、、、。

相關搜索目錄:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

D大哥做勢真係好嘢,民企紅旗一揮,大家眼都光埋,都唔知今日又爆邊幾十隻,仲利害過上方寶劍,要邊個死都得。

啱啱從貴州反黎,呢鋪玩養豬

36D出題:假如呢舖美債真係違約。。。。。

何老大答先!

引用:
原帖由 老何 於 2011-7-26 12:55 發表

違约有真假, 真的假不了, 假的真不了, 係咁多!
小弟則認為,真真假假不外乎斑馬仔能連任否?美佬果然有種,把國際玩弄於股掌之中,而從不臉紅。

"何以咁up?說來話長, 有骨落地, 先話你知"

後生受教!何老大有閒否?

小弟去左貴州牛揚鎮就係為左佢地。

引用:
原帖由 理魯竇 於 2011-7-28 10:33 發表

36D兄,小弟有一問題如下:

早幾年有些同事提早退休,聽講話係去湖南養豬,但是志不在豬,而是志在牠門的屎,據聞是用一種來自台灣的特別飼料餵養牠們,出來的便便就係上佳的肥田料,可以賺大錢。

請問是否真 ...
豬屎能買錢否?小弟唔知,只知有機土豬肉有價又有市,頭十年仲有阿爺扶貧基金包底,

引用:
原帖由 老何 於 2011-7-28 21:22 發表
豬屎幾時都咁值錢, LI LO TAO講GE神奇豬屎就聞所未聞.
經D兩個口七除8扣後, 扶貧基金有多少到手呢?,
小弟計劃中其一合伙人,佢老公就為兩個口也。扶貧基金,,,,,好多橋妙嘢嘅

美債上限提高,下次又再提高,再提高。。。。。。。
離黑天鵝不遠矣!

啱啱今朝入煤氣同富士康!

富士康如有肉食,可以先走,等佢出埋業績(我睇都係衰左九成),再撈過!

仲以為強哥仔有乜好關照tim,又係D咁野!係挺港嘅,就响九月一日開通港股直通車啦。好過起高鉄啦!

年報,真係得啖笑。由其係D紅籌股年報。仲過引!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。