推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

首次漫畫網聚2007年1月9日晚上

引用:
原帖由 不平凡人 於 2006-12-16 12:56 PM 發表

置下冇壞喎~~~
多D人睇到..多D人黎~~(如果佢地肯黎的話~~~)
PS:最緊要個傻風唔好黎就得啦....佢條女黎就冇所謂
人哋家陣化身成風.雲啊!

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2006-12-19 02:35 AM 發表
請台灣仔黎做特別嘉賓的話,一定有好多版友報名
X2........

引用:
原帖由 tangoho 於 2006-12-19 09:27 PM 發表

我地將會將公仔書經典招式場面重現
我一定會帶埋把1:1鐵造的絕世好劍以供大家使用!

引用:
原帖由 tangoho 於 2006-12-20 08:53 PM 發表

ha..正
我有三把絕世好......遮.
可以借出幫拖
咦~我都有一把喎!

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-1-3 02:28 PM 發表
下次我帶你地去一間樓上日本菜....有得訂房(間房唔錯ga...)....又平既^^
最緊要好唔好食?小弟對日本菜很講究o架!

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2007-1-4 09:25 PM 發表
我又想參加,但小弟常駐内地,重要跟大陸假放,未能出席。
希望下次再有聚會又係大陸假時我可以參加啦。
倒不如在大陸搞,我估會多啲人參加!

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2007-1-5 12:10 AM 發表

拉哂............
放心喎∼國內版搞咁多次聚會都未試過出事!

期待緊你們聚會後的報告,希望很快會有第二次網聚!

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2007-1-10 12:43 AM 發表
你地兩大版鼠去左邊呀???????
有名你叫「版鼠」,緊係鼠咗啦!

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2007-1-10 01:01 AM 發表

唉~心淡呀!

我地5條友仲去左尋歡

要唔要貼上網呀?
緊係要啦!

如果你一早話會去尋歡,我估起馬多一倍人報名!

引用:
原帖由 wan1 於 2007-1-10 06:57 PM 發表

Which photo you want? Dinner time or after dinner happy time?
仲使問?緊係全部貼哂出嚟啦!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-1-11 06:35 PM 發表

唔好去「三沙一水」,呢排成日掃!
我一次都未去過!

要去就緊係去啲安全的地方啦!

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2007-1-17 12:57 AM 發表
好開心一齊跳舞~~~~~
唉~這個好似應該不是2007年1月9日晚上的漫畫網聚,兼且仲係違規內容添!

尋歡的照片,都係貼去「夜遊風月」版比較合適!
亞佳佳兄還可以在那邊出完post後,再在這邊post條link出嚟讓大家自己進去!

相關搜索目錄: 跳舞

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。