推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 惊蛰打小人

今次係小弟第一次去「勾阿」,當小弟進入花街後,便覺得雖然這個場比CP其他場貴D,但是真係物有所值,囡囡的質數比CP其他場高,雖然二千元的模特仍然係一個笑話!

唔知是否因為坐了七公的順風車,黏了七公的黑氣?竟然小弟在花街找了五條囡,五個都話唔方便!最神奇係她們的媽咪都同小弟講她們的囡囡方便、服務好,之後囡囡望了小弟幾眼後便跟媽咪說她們不方便,莫非是歧視小弟樣哀?
由於谷九氣關係,小弟決定放棄找女,先去吃飯,等十點後第二輪才去執死雞!

食完飯後,AINY兄同小弟講話佢坐了三件女,問小弟有冇喜歡,佢可以割愛。小弟睇中了AINY兄其中一件大波妹,於是AINY兄便馬上幫小弟同大波妹拆掂轉會的問題。在此小弟再一次感謝AINY兄!

到現在「勾阿」給小弟的印像還是好好的,但是那晚卡拉OK竟然死了四、五次機,扣哂分!

回到洒店房後,大波妹除哂衫,對波真係好撚大!同小弟沖涼時仲有body massage送添。
可惜到了埋牙時,當「小冰冰」進入大波妹的妹妹中,竟然「迷失自我」,認真羞家!估唔到大波妹除了大波外,下面更深不見底!小弟征戰沙場咁多年,第一次覺得小弟是這麼的渺小。最終小弟要把大波妹的雙腿合埋來「小」,才可以找回一點點的「自我」。
完事後小弟當然馬上派彩七舊,自己一個睡好過。

真係黑開有條路!(下午小弟還咁樣串七公,點知真係應在小弟身上。)小弟在半島的飯盒發信息嚟話見到小弟偷食!小弟當然死口都唔認啦!但佢話認錯小弟都唔會認錯七公個大肚腩喎,小弟當堂啞口無言……斷正!

到了第二朝,小弟連七公叫去飲茶都唔去!馬上坐大巴直落灣仔鵝頸橋去打小人,打走哂啲黑氣!

相關搜索目錄: 笑話

回復 36#、37# 的帖子

都唔知係好彩還是唔好彩?

上星期飯盒才開出廿萬投標價,想小弟做承包商……

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-3-9 10:04 發表

無話值唔值。。。要睇承包期有幾長先。。。。
只是開價廿個唔再做小姐,其他細節嘢仲未開價……

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-9 10:44 發表

你叫佢斬手指好過啦
賭,很多年前已戒掉;但嫖就真係點戒都戒唔甩!

之前隻腳做完手術休息了兩個多月冇西小,真係比死更難受……
所以一拆石膏,揸住兩支拐杖,都馬上急call七公「出發」。

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-3-9 11:45 發表

呢個真係cp通病, 上次響五月瓜又係見到d囡揀客, 真係風水輪流轉.....
小弟常常心想,如果個客個樣似華仔,啲囡就算姨媽到,都馬上去醫院打支針止住阿姨媽嚟!

唔知到幾時,啲客會為了囡囡而走去整容呢?

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-3-9 23:30 發表

我都試過,可以有優待,在皇崗過關不用下車。。。。
坐七公架賓士過關都不用下車的。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。