推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 smalljj 於 2008-5-19 14:58 發表
找賴博士,分分鐘jj都癈
咁咪好囉唔洗醫哈哈

引用:
原帖由 roy_bf1942 於 2008-5-20 06:03 發表

stanley兄,我都係睇dr.ho呀,我睇左2次,第一次收費同你一樣........第2次個次係睇完第一次隔2禮拜嘅覆診,佢冷凍連藥收我850$......原本第三次係定係本月尾.....但因睇完第2次隔3曰又出新.......我驚 ...
係囉你睇BLACK_SARENA 兄都係450, 可能你係咪要左3m或驗血錢? 平d既你可以去黃埔德民街過邊有好多眕所都係皮膚科

引用:
原帖由 danielma608 於 2008-5-20 08:39 發表
大家好.... 真係好可以搵到呢個版.....

我上個星期五出左去玩.... 呢次係我既第一次... 亦應該會係最後一次......因為我而家真係好驚......

呢幾日一路都有d成日尿急同去唔淨既感覺.... 上網睇過d info...  ...
老實講雖然話有潛伏期, 但係基會好低, 要發既好快就會出黎, 好似淋病就2日, 疣大約2-7日就會出, 其他發炎支原體就可能耐d, daniel兄我睇你唔洗咁膽心住, 可以去睇普通科醫生比建議你先, 平好多, 你再去過d驗身公司body check la, 反正當自己每年既body check

TONY你又點呀, 伙記都好翻哂, 回想當年一起網戰SAM1234, 而家只得我...........

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-5-20 14:38 發表
今次冷凍重手好多.
現在好似腫左起水泡.
係不係不好整穿佢?
有無師兄試過?
一般細既就1-2日好, 長既4-5日都已經好, 唔洗整穿佢既

引用:
原帖由 hktony 於 2008-5-21 13:33 發表
今日覆疹,冇發現啦,... 好...好...好怏就會好返晒.....哈哈!
祝自己早日康復先!
再加埋我祝你早日康復啦, 我都順便祝自己

引用:
原帖由 hktony 於 2008-5-27 13:37 發表
我都想知電療係點,我都想轉做呢樣。 可否提供下資料呀。

但電療幾錢同有無疤?

引用:
原帖由 080517regret 於 2008-5-27 11:07 發表
我新來的,雖然好努力睇返以前的post,但係都只係睇左四成左右。

我前個星期六去玩過(咪就係我個id堆數字),囡囡無用套同我吹,做時有帶袋。

之後個星期五,夜晚響屋企打飛機時,覺得JJ有少許痛。第二日仲大 ...
兄弟唔洗太驚, 你睇翻我之前同其他兄弟既post我病徵更加一模一樣而且一年既病都唔好, 睇醫生連譚醫生都唔明我咩事, 我都估我中硬死更都無事, 不過同譚醫生講既一樣, 有幾何玩開會唔玩, 佢都講好多人都話唔會之後咪一樣再去搵佢, 希望兄弟無事啦.

引用:
原帖由 danielma608 於 2008-5-26 05:55 發表
今日再去左搵dr.ho... dr.ho好好人 上個星期五我打俾佢問佢有report未(我真係好心急 明知未有都打去問) 當時未有 點知第二日12點幾佢就打俾我同我講個report出左 冇淋病冇衣原體.... 聽到即刻鬆左一大口氣 佢同我 ...
咁你依兩次驗咁多野用左幾錢? 我都想驗下

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-27 15:53 發表

大哥、又一年了
有時間出來聚下嘛
睇下tony大哥同你地點喇
希望有4-5個喇
ok近來終於無咁忙了, 應該ok

引用:
原帖由 minghin 於 2008-5-29 00:35 發表

有一樣野大家要有心理準備.
如果D疣生喺肛門.
電療就要四眼姑娘幫手.
齊齊攪你後門.
咁樣一定係男人最痛, 聽到我都怕, 一定好痛, 而我另外應為冷凍同激光都會好, 而因個人和時間而定, 反正一定會好, 我覺得用開過樣就過樣都ok

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-6-2 11:02 發表
剛剛又去完搵十五樓醫生.
lee兩晚賭波不夠睡(睡得不好).
又有一粒新. 上次有一粒整不死.
我去之前特登梯咁d毛.
佢又重新同我check一次.
連後面都check埋. 底讚!!
醫生話新個粒可能野開左, 麻煩d. ...
你生係邊個位置? 係袋定龜頭呀? 點解要梯哂d毛? 我發覺如果係袋就難決定係唔係.

我去dr. tam到只係用肉眼睇唔好講話睇後面啦, 所以就係就算幾勁去過世衛都有咩用, 細心週長先最重要, dr tam有普通科, 你都知啦一次過睇佢想佢對我好d, 點知相反, 我睇開普通時問一問佢疣d野, 比佢話我, 要下次再睇先講, 唔通出去排過隊再入黎咩, 你咪收我多d錢囉.

所以dr ho係真正好醫生你問佢咩都答和分享. 而dr tam要睇心情, 有時幾好人, 有時唔知short左乜.

相關搜索目錄: 賭波

suspected 誹謗。 so deleted.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-6-3 16:29 發表

我最初生在JJ近根部(向天).
咁都近毛毛位, d毛毛長我怕遮住醫生同自己check都怕睇漏.
我本身下半身毛多, 咁近個粒野附近梯左少少毛.
無其他位呀, 上次新發現lee粒.
我諗可能係番發, 不係野開.
因為lee ...
係既, 所以我都怕袋有d係, 因為d粒粒油脂好似, 大家兄弟話係咪, 所以有時都好驚係黎, 其實而家都唔肯定, 我等多兩星期左右所有真的無翻發confirm後就去睇多dr ho一次先

另外唔夠訓一定翻發, 我之前都係

引用:
原帖由 hktony 於 2008-6-5 16:21 發表

SUPORT!.......
SUPORT TOO!!

引用:
原帖由 hktony 於 2008-6-5 16:26 發表

stanleysex:

你 點呀, 於家有幾耐冇反發呀?
大約一個多兩個月咋所以重未到安全線

引用:
原帖由 Tony1 於 2008-6-5 17:35 發表
stanleysex
小弟試過看感冒+check.沒有問題加藥落去收費.
依d咪真係好醫生囉

引用:
原帖由 danielma608 於 2008-6-6 02:28 發表
今日睇蘋果竟然見到dr.ho........ 有興趣望下既可以去港聞版健康個度搵搵
係喎, 不過dr ho今次講既唔關我地事

http://appledaily.atnext.com/tem ... amp;art_id=11197898

引用:
原帖由 big_nature 於 2008-6-11 02:57 發表
各位,
小弟真係第一次遇到呢個粒粒問題,
心急也不明版規,
請各位見諒.
事發成9個月,
有同老婆好過,
有用過3M隻藥膏,
那時總數有3粒.
1大2細
第一粒大的茶好了!
2粒細變少.
我就以為好左.
依家飲酒多, ...
快去睇醫生啦, 3m無用架, 只係for protect唔一定搽luck架. 還有轉到你太太既機會好高, 你幾大呀? 醫生資料請睇回前面既post la

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-6-11 12:53 發表
SORRY   我看回之前廿頁內也看不見  HO醫生資料   可幫幫小弟嗎??   目前只用3M 但近日發現有小粒起    煩惱中...
係再前啦, 當然我都明白可能你好心急, 我都明白你的心情, 但你而家由於新版規, 唔可以透露啦.

不過我都讚成版主既, 因為老實講只有我咁on dog dog3年黎都係依個版, 其他好翻既兄弟都買少見少了, 最初期同我同期既, 差不多可以話剩低我而已, 我都想我有日唔係度post即係我好翻哂, 希望我都有依日啦!! 所以大家都話係會好翻架啦, 如果唔係依家一直會繼續吹啦.

相關搜索目錄: Dog

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-6-11 16:38 發表

大哥你點ar?
\我大檸樂
d汗癬茶左藥都唔退
腳又有成個袋都有
我唸出花之期不遠..........
一定係會有影響, 但老實講如果係開始有疣時就要驚, 你都好翻一段日子, 如果再出就即係重未好翻哂, 正常好翻後不會有什麼影響會令佢再生既, 你睇咁多兄弟之前既情況就知道了, 你應該無野既放開d啦.
你有無著孖煙通呀會好好多架

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-6-12 16:18 發表
好開心  之前一直懷疑個D新起粒粒  今日醫生話唔係新起既疣   重試埋我我睇 ...重幫我檢查埋其他部位   15號醫生真好人   

暫時都未有新疣起   不經不覺兩個月了   要加油好起來   願各師兄早日戰勝!!!!!!
恭喜哂努力啦希望你繼續支持依版啦

引用:
原帖由 hktony 於 2008-6-11 20:14 發表
原來由發現到於家都已經7個月啦..日子真係快...
係呀所以有左依個病後就好似最之前和舊板的兄弟講既一樣, 覺得人生過得好快, 同真的懂得去真惜, 祝各位兄弟早日康復啦.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-6-13 10:46 發表
今日又去搵十五樓醫生.
比佢check返上次凍個兩粒,
佢話應該死左.
跟住都幫我check左周圍.
仲check埋後面.
無事.
今次開左三小包3M比我,
佢話我位置細, 一包夠搽一星期(三次).
佢話現在無新粒粒 ...
咁就低呀3m好很貴架, 但好奇怪dr ho唔建議我用3m而且同我想法一樣, 前幾頁已講過了, 有時候會怕搽多左就會損, 反而會影響到再生, 佢比左s字頭既藥膏我都ok

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。