推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-4-10 15:56 發表

BLACK  兄,你近排點,,

我e左3個多d,,都仲出緊h:" /> h:" />
個個星期都去搵何生
你咪好囉我4年到依家都係咁你唔洗太擔心, 開頭係咁既

引用:
原帖由 95555052 於 2009-4-11 19:09 發表

C Hing又番發, 保重.

我現在停了藥, 但有紅疹, 但自己會退, 所以會找DR HO看看, 呀!DRHO 最近放長假嗎?
係呀dr ho放長假, 好似17號先翻, 另外佢同我之前睇既dr tam (前世衛皮膚科香港代表)比既藥膏跟本就一樣, 有三種係可以將疣整luck既, t, s字頭既再加上3m, 佢地兩個人都一樣既, 只係dr tam會主力用藥水(依隻就唔知咩, 黃色既), 但藥水殺菌力係唔夠, 有d勁既係唔會luck既, 佢會之後唔得叫我用電杓, 但係我無, 因為之後都好翻過8個月, 但係治終都係冷凍同laser好好多, 會全面d, 再加上細心同態度, 醫法又一樣, 所以係好睇自己身體既, 唔關dr ho事我敢講, 邊有醫生唔洗講同你睇埋肛門同check呀, 希望今次係last啦4年了..............

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-4-12 16:00 發表

Stanley:
加油呀   
你都係啦

引用:
原帖由 小肥t 於 2009-4-19 04:39 發表
上星期去了例行檢查
差不多一年半冇事
各位兄弟加油了
恭喜哂啦, 我今日重去睇完, dr ho都唔樂觀話會唔會再出, 可能真係要做laser了, 所以應該係laser最好最快, 只係我係尿道位煩d, 如果係外面既, 各兄弟都係做laser啦, 不過貴d同痛d咁, 不過今次dr ho都係同我做冷凍, 下次會做laser了, 尿道窄左都無辦法, 先攪好個病先.

話真係4年加起黎都唔知用左幾多錢,  每個月1000都成幾多唔洗講

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-18 01:17 發表

garamon

好啊,,麻煩你俾個個婦科醫生個資料我,我上星期五去睇個個婦科醫生only話我有d發炎拎左d 分泌去check,,同埋話我入面冇見有生疣,,,唉,, 我都想去check 一check,但問佢地又冇建議我去check,,, thank yo ...
Candy想問一下你係用伯氏子宮頸細胞抺片, 定咩測試可唔可以分享一下, 因為我都想知道清楚後帶我老婆去詳細check

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-21 01:59 發表

唉,,,stanleysex,,, 4年,,真係一個幾長既時間,,尤其係心理上個壓力,,, 希望你快d搞好佢,,,,,, 過新既生活

我尋日出左上星期check既"衣源體&淋病" report... 衣源體冇時,, 但係淋病係 positive,,, 話我有淋球菌 ...
你都要努力啊, 正常你老公有既機會好低既, 因為之前我睇既dr tam都講過依d, 帶套有事既機會好低, 當然唔敢講無啦, A仔既機會就唔會好高既, 依個你睇翻我之前3年前既post好多野都已經講左了, 而淋病無衣源體咁衰, 係可以好翻既, 因為我一樣試過有, 好翻啦, 所以放心啦,

知道你無得同人講, 只有係度講左出黎放鬆左好多, 咁咪得囉, 放心只係我咁黑仔姐, 之前都有d女仔post過, 而好快好翻唔見人了, 有一兩個重做左一次療程就ok, 所以同醫生講既一樣, 女仔係好快d既.

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-4-21 05:09 發表

stanleysex兄,我係生外圍,開頭我都係做laser,做左8-9次都仲有,轉返做冷凍,
我覺得自己做完冷凍位的番發比較小d,,新位就冇計.....

但係我d新位就越生越上.........
你剛發係咁, 依D病起碼要過半年先可以控制到, 一年先叫正常攪掂, 再過一年就翻發機會好少咁, 所以係咁, 只係DR HO講LASER係深入D咁, 另外我想問你做LASER有無痕跡架?

係喎CANDY你幾大呀? 有BB未呢? 如果係有依D細菌懷孕醫生話有無事呢?

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-4-21 12:45 發表

stanleysex 兄
oic,,外圍的位做LASER,冇痕,有都係變淺左啡色,jj d 包皮位就一定有

你之前提過有3隻藥膏,茶d細有幫助,一隻就salicylic,我叫左dr.ho比左我
想問其它個2隻係咩

你介紹salicylic都ok,唔那,,我 ...
SALICYLIC夠了, 依個唔錯, 唔那, 所以信DR HO就OK, 另外過隻T字頭既係用係尿道依D唔可以咁那既, 所以SALICYLIC加3M應該OK了

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-22 01:15 發表

我唔知啊,, 我同個(傳俾我既人係1月做過2次,有1次冇套,3月有1次又冇用),, 我唸我有既話傳俾我老公既機會都大,,,因為我地1,2月都試過冇用,,呢一次真係知衰,, 日日都好驚,尋日我都帶左我老公上去我睇個醫生到一齊 ...
無啦, 咁你諗唔諗住生BB?

另外淋病我打過一支針, 食過2個療程藥就好翻無事了, 依個容易好多, 反而最煩係疣, 不過好彩唔係疱胗, 如果係更煩. 無帶套中既機會就真係好高, 我之前睇既dr tam講, 希望你都好快無事, 好小好似我咁黑仔, 醫依個病好要彩數既

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-4-22 16:16 發表

Stanley:
support you~
係喎Black Sarena兄你而家點, 相隔左幾耐無事了?

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-27 03:17 發表

上年6月既事,咁你而家既WARTS 暫時控制到未? 係UK,,搵到一個適合你既醫生嗎而家?? 佢地都好不負責任WOR~都冇詳細去幫你CHECK,,又唔做LAB TEST,,,,,

你份人都好樂觀,我同你係相反,,好似之前咁講我見自己同老 ...
你而d小病徵啦, 你睇翻3年幾前舊版, 我重醫黎醫去都唔知係咩病醫唔好, 我直頭有埋心理準備係啦, 直頭唔敢去check, 之後都係睇得多post去關壞愛滋度check話無, 先安心d, 其實aidas既機會唔係會咁高既, 不過都唔好睇小以後要多加小心

引用:
原帖由 minghin 於 2009-5-3 10:22 發表

小肥t兄
祝你好運..記緊保持現狀.唔好再返發呀.
不過我唔係潑你冷水.我己兩年無事.
亦保持個人衛生.
估唔到上星期發現一粒新既.
己經速去電療.希望唔好再有啦.
Minghin兄好耐無見, 你唔好嚇我呀, 你又翻發, 係咩位置?? 另外你有無出去玩? 而點解今次你用電既?

引用:
原帖由 minghin 於 2009-5-6 11:03 發表

前面...好彩暫時只有一粒.從中招到現在都無玩過.
生活模式都無變.要返發都無辨法.
雖然兩年無事.但我一直有留意既..
中招初期就做冷凍既.痛D同埋耐D好返.
後面都染埋就改做電療.OK啦唔錯.
我比較喜歡電.方便 ...
係呀之前睇有d人用電係好似好好多, 快好多, 有d一兩次攪掂, 但想問下電無咁痛既咩? 同埋係點樣架? 如果我尿道口可唔可以做電架? 下次你去睇時幫我問問. thanks!!
另外而家你睇緊邊個dr?

引用:
原帖由 專玩後門 於 2009-5-7 16:20 發表

我睇馮醫生一次就 ok, 佢隻藥水真係好掂, 我有成七八粒都比佢一次 ko
隻藥水搽落去係咪黃色既? 搽完藥水後第一次皮開肉烈?

引用:
原帖由 minghin 於 2009-5-8 12:17 發表

由頭到尾我只睇Dr Ho 一個..電就有小小痛啫..有D部位可以打麻醉針或搽藥膏止痛.
尿道口可唔可以電就唔知.....下次去睇幫你問???????????????
唔好意思...我己經無下次喎.....; ...
唔係, 你下次去係定期檢查姐哈哈!! 因為你都好清楚通常唔發就唔會再發, 我諗你係咁橋, 正常無一個同你同期既兄弟而家現身, 即係全部ok啦!!

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-12 12:48 發表

Stanley:
你又點呀?
我知道重有慢長戰爭, 過兩星期就算無野都去做多次冷凍保障下, 希望之後好翻哂啦!! 你呢

首先我都唔係支持邊個和邊個, 我係度已經4年, 即開舊版時第二頁開始既中招兄弟, 好可惜我係一個死剩種, 同我同期既兄弟全部失哂蹤了, 即係唔洗講好翻到咩都唔記得哂有依個病了, 當然我好開心因為大家都有美好既生活同知道依個病一定好, 只係睇彩數同唔好浪費時間要睇好醫生.
開始時我都覺得版主太嚴, 我都反映過, 本來我都無所謂, 都成日post翻大約資料出黎, 但係而家過左咁耐後, 我都唔會了, 我發覺跟本同我中招時d人兩樣, 我中招時死搵難搵資料, 係舊版時不停追post驚自己個病點點點.........., 但而家發覺好多兄弟跟本就唔當咩事, 真係同版主講既一樣, 老馮咁, 好簡單, 唔洗問15/F係邊, 如果自己真係驚同在乎依個病一定好似我咁, 跟本開始時訓唔到覺, 不停睇同驚, 點會搵唔到, 所以而家D人真係我都唔知點講, 係咪覺得好平常, 如果平常重哂問DR地址咩.
如果你話我撐版主重好笑, 你睇翻之前既POST我都好似你地咁諗, 而且封過筆, 希望各兄弟明白版主同個POST既原意, 如果唔係點會一個POST玩4年重一直有人接, 而家我只係希望快D好翻後係度POST我再過多2年後我係其中一個失蹤既人

引用:
原帖由 KK2534 於 2009-5-12 17:50 發表

stanleysex兄....雖然小同你傾...但想同你講一句...總有一天你,我+其他兄弟會消失這post  加油!!!!
希望啦, 但我都唔係咁樂觀好快............人就越黎越老, 驚以後生出黎既bb唔知會點 (如果生既話)

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-13 01:37 發表
其實你地咪跟返版主個規舉囉,唔好節外生枝啦!!! 當然我懷疑自己有野時,,,我都係自己睇返之前個d post係咁搵係咁睇,,用左2日時間去confirm 係邊一個dr.ho lo。如果係咁緊張自己既身體,,,,有心要搵一定搵到。(我自己既 ...
candy唔洗驚, 好多時都係自己嚇自己, 你睇翻個個兄弟都係咁, 因為中左招後又驚會唔會係又點, 不過當然開頭要去keep住check la, 照計係其他野既機會好低既.

另外係啦, 如果有病後應該好緊張去查, 點會話搵唔到, 驚都驚到訓唔到啦 (4年前), 重要係幾日訓唔到, 不停係網度睇會點, 會點, 另外同你一樣驚自己有AIDS等.......睇幾日幾夜啦, 除非D人唔多在乎自己既病姐

引用:
原帖由 95555052 於 2009-5-13 17:59 發表

Stanley兄, 還好嗎?

有否返發? 保重身体!!!
天係要玩我無計, 又翻發了, 好似已經無哂咩感覺了. 真係唔知講咩好!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 都唔知做錯咩事, 好忙啊要下星期一去改做laser了

引用:
原帖由 95555052 於 2009-5-17 16:49 發表

保重!!

其實我最近都好疑惑, 結婚多年都無想要BB, 中招後又大家都40了, 老婆卻想要.

我又好努力工作, 算公司top 10%的人, 去年又中招又減人工. 唔明好似所有野都一齊發生, 好似整定!!
我完全明白你的感受我和你年紀差不多, 所以有好多真係現實真係現實要到過個年紀先會知道.

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 marco0402 於 2009-5-18 13:55 發表

頭一日因為BOOK唔到專科所以去左睇普通科
佢俾左D灰猛氧我開水浸......
我上網睇係因為D念珠菌怕鹼性環境所以有用......

之後去睇專科佢就俾左D藥水我
個藥名我都唔係好知......
D藥水好濃好深色要開一公 ...
你睇DR?, 同係邊區架? 我都想知道一下, 係呀, 如果我係你一早轉醫生啦

依兩日好多兄弟上去搵dr ho, 成日fully booking, 尋日終於去左了, 佢話一定會好既, 希望在明天, 而佢話用電既好容易有痕, 所以唔多會幫人做電, 而我尿道既更加難做到

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-5-22 17:18 發表

Stanley兄, 咁你尋日又係做冷凍??
yes, 我會係兩星期後就算無都噴多次勁, 等希望清哂佢, 又半年了都清唔到

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。