推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-8 03:38 發表

其實你有無介口同改變生活習慣?
你睇翻我咁多年既post咩都有做到啦, 咁又點?? 好講運

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-8 15:47 發表

有果一定有因,所以要成日自我檢討一下,

西藥都系治本!
最重要治根!

我都有留意你的留言,腫很難消,常反發!
印象中你都有少少吸煙!
工作,精神壓力等!

所以我才問改變了生活習慣!
另外,消 ...
ching係唔關事, 3年幾前舊板度過時個個兄弟跟伙記兄, 全部食健康產品, 靈芝膠囊,靈芝包子, 参等再加運動, 但有d人都係唔得, 包括我, 所以好難講, 我咩都有既你上面講既全部都有, 煙我係見客食, 我連客都小見, 所以好難講.

相關搜索目錄: 健康產品 運動

另外今日去左dr ho又冷凍, 每次都希望係最後一次, 今次佢話生係尿道位要小睇一d, 即一星期睇1,2次夠了, 因為要打開黎睇變左有空氣, 咁疣就會容易生出黎, 又知多樣野了

引用:
原帖由 garamon 於 2009-11-10 03:31 發表
Stanley, 睡眠不足可能有影響免疫力,另外會不會你仍不停有性行為,和對方不停交叉感染?( 這點是估計,如果講錯請不要見怪! )
唔緊要, 大家交流下姐, 我一個月先可能得一兩次, 而且一定用套, 如果交叉感染應該外面都有, 而我而家只係裡面有, 係尿道入面, 其他咩都無事.

尿道位真係同dr ho講既一樣, 佢一開頭已經講左, 係會耐好多, 佢之前都話過比我知有人為左依個部位係一年半黎每一兩個星期不停冷凍先好翻, 所以我都知心知不妙, 加上我唔知成日反開黎睇變左有空氣入左, 攪到咁易翻發, 所以希望比一d資料大家, 記住生係尿道位就唔好成日check一兩星期先check一次好了

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-11 01:49 發表

Stanley 兄, 唔好意思, 多口問句, 你中招剩既係JJ到, 周圍有無中? 因為我中皰發係毛髮位
我中既之前一直係係jj最前面既龜頭位旁邊多, 而家就生到去尿道, 係好入, 所以好難清

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-12 13:54 發表
有無師兄好似我一樣, 中招之後, 沖涼, 去完小解, 總之掂到下面, 都會洗手比以前洗耐左, 我唸我比皮膚傳染性搞到我心理有陰影 !!
個個都係啦, 我第一個

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-14 16:44 發表

我都想啲師兄真係好番晒, 係真正回復正常, 唔會再返發, 亦唔會再傳染伴侶  對我地努力緊既師兄多打強心針
就係個個好翻哂都唔會翻黎架, =無事一樣, 所以ching你放心, 係我黑仔姐

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-11-14 15:04 發表

"香討"個面有人話用高濃度"滴露"可以拿甩d椰仔...
on9...
係就個個唔洗睇醫生啦哈哈

引用:
原帖由 NEW_MAN 於 2009-11-30 16:15 發表
各位加油~~
報告一下 , 月頭上左15/F 例行檢查 , 冇問題 ! 已經一年了 ! 大家加油 !

ps  : 我都係尿道口有 , 要整開佢先睇到 ! 所以尿道口生o既朋友唔駛驚 , 一定會好 !

stanley兄 , 你好近來好嗎?
我重未知, 恭喜哂啊

引用:
原帖由 minghin 於 2009-12-2 11:34 發表
老友~~ 好耐無見啦.好番未?
未知呀, 應該快吧, 人生有幾個5年.......................

引用:
原帖由 95555052 於 2009-12-3 17:27 發表
報告一下!
皰已有一年無出(停藥也停了8個月), JJ炎也有4個月無發了,
但個人生活則好煩, 之前太太試了人工受精, Fail. 工作可能過不了新年.

各位C hing, 還好嗎?
95555052兄人工受精係點? 可唔可以解決一下, 點解你唔正常生育呢? 係咪醫生見議?

引用:
原帖由 95555052 於 2009-12-6 03:24 發表

我是人工受精, 太太排卵時, 醫生放我的精入去, 每次3仟左右, 而人工受孕太貴了

但快無工作, 我現都知點算, 可能會就咁算了.
咁大約幾錢?

引用:
原帖由 goodgoodgood321 於 2009-12-6 14:48 發表
因為我上次去一間睇,覺得d人態度好唔尊業,唔想再去。
老友睇翻前面十頁左右啦

我都想快樂, 不過又要去搵dr ho, 人生有幾個5年..........

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-12-28 09:44 發表

Stanley兄, 咩事吖?  我都好煩, 似乎個袋袋位成日都有返發現象, 雖然唔明顯(皰), 似皮膚乾燥損多啲h:" />
咪又係應該又翻發, 次次都係咁, 以為好點知..............

已經第四年同大家講新年快樂了, 希望下年我真係啦

引用:
原帖由 yeyesh 於 2009-12-31 23:36 發表
今日去左DR HO度做左一次冷凍,佢比左D藥膏我查,佢話可以照平時禁沖涼,請問各位師兄,果隻藥膏有咩用,係唔係查3個星期?佢上面只寫左1日1次
藥水好小有用, 冷凍啦, 如果開始時應該會成日翻發過3個月後會好d

引用:
原帖由 yeyesh 於 2010-1-3 10:42 發表
今日個冷凍位變左黑色 ,其實我想問我應唔應該整走D死皮先呢??
唔好亂黎啦, 正常冷凍會有死皮既咩? 死皮應該係搽藥水, 不過最好唔好自己整走佢, 萬一損左會野開好勁, 依個一定既

引用:
原帖由 man002 於 2010-1-12 04:14 發表

我自己理解,可以有病毒系身,但無發出來系可以,因每人體質和對抗病毒吾同!
但無出來是等於無機會傳染就系一個問號?祇系話生出來傳染性高!
其實我覺得要醫生好細心觀察,因為可以好細細粒都得!好癮藏性! ...
係囉, 我之前都問過兩個醫生, 正常表面無接觸到發出黎既係唔會有過喎, 你帶你老公去check真d好, 會唔會好似我咁係睇唔到既地方, 如尿道或肛門佢已經發左佢唔知.

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-1-12 02:51 發表

最近應該冇野啦你?
係啦,,發炎,,應該唔會係個d STD,,因為都CHECK過晒又DOUBLECHECK過之前中過既淋,都冇事,,,,
Candy加油啦, 一定無事架, 我陪你同撐你啊

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-1-11 18:45 發表

流d黃黃綠綠野咁大獲...
老友你而家點呀, 應該過翻正常生活啦, 你同期既都唔見哂啦, 你都應該好翻哂, 我過幾日去check多次dr ho, 我而家唔敢肯定ok未

引用:
原帖由 man002 於 2010-1-12 05:40 發表

用多四佰睇多個買個安心都吾算貴…

記得先剪短陰毛先,自己CHECK 1次,有些懷疑點,就等醫生CHECK完全部先,然後再問你懷疑的部份!
好多醫生都幾求期!
係呀, 所以點解我去睇DR HO就係之前睇過第二D真係你話比佢知咪咁, 唔會幫你再去DOUBLE CHECK, 何況肛門, 而用藥又一樣, 所以咪睇死一個好既咪算囉, 依D都係皮膚病睇一個固定好既就無問題啦, 第二D大病就唔同.

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-1-12 05:02 發表
man002 ,stanleysex
我中左2隻hpv 一隻另到我生了花, 另一隻重要係高危 另到我有病變
所以好肯定老都一定有呢2隻hpv
你地都講得arm 可能佢生左係一d睇唔到既地方 or 要好細心睇先睇到

你地係咪睇dr ho 15/f 我 ...
YES, 無錯

引用:
原帖由 garamon 於 2010-1-14 08:29 發表
咸染了低危 hpv ,三數個月病發出疣是有可能,但子宮病變好像不是感染病毒
3個月就會出現,會不會是妳很早已感染了hpv 病毒而不知呢?我和我太太的情況是,當時不知自己感染了hpv出疣,沒有用套和她行了一次房就感染 ...
兄弟咁你而家點呀, 一齊都ok嗎? 好翻咁耐應該可以生bb囉!! good luck!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。