推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 macca8 於 2010-6-7 09:29 發表
visited Dr. Ho. ...confirmed 中招(花), 做左冷凍 唔知之後會怎麼, 心理壓力真係大.  又唔敢講俾老婆聽,  我好想自殺,
唉,,, 真係希望會有藥係可以醫好呢d病有得斷尾
努力啦睇翻我前一兩頁既都已經答左你個問題

引用:
原帖由 無影棍 於 2010-6-7 12:45 發表
唯有忍痛去搵dr. ho先. 等佢轉介埋我去驗晒d病佢先. 比個安心自己第時搵老婆.

今次真係好大教訓. 一話起係o個段期間可以以經野左比好多妓女, 再野比其他兄弟, 再傳染開去, 就好唔開心.

謝謝~~
dr ho本身過度咩都有驗

5年了真的5年了剩下我一個係依度為大家打條努力啦!! 繼續支持版主你放心!!

引用:
原帖由 macca8 於 2010-6-8 15:12 發表
thank you everybody support . .....我諗緊點講. 佢一話離婚我都唔知點好........有冇Ching 是過凍一次就無返發....如果無的話, 凍完之後嗰達嘢應該會點.   幾時先覆診?
Mr Ho. 都好pro, 應該唔好睇錯 ...
冷凍一之會好既一定有人, 但係好小, 正常一定係好多次, 由其頭3個月, 退係好快, 但係出都好快, 要第一時間去,  就係咁多, 重有細心每日檢查, 頭3個月最重要.

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-6-8 22:23 發表

基本上唔生出黎都唔知架
有時你去做hpv dna test 都唔係100%準,, 所以一般專科答都係,唔生出黎你係唔知有冇中的
有hpv既人唔一定會生出來,, 基本上過左成年都冇生出黎醫生就會話你冇事loo
即你有花,,, 可能 ...
Candy放開d啦應該無咁容易cancer既, 你問下醫生啦, 但係當然都要定期去body check啦啦. 你一定會無野既

引用:
原帖由 jmsoile 於 2010-6-9 09:20 發表

mylifeisgrey, 謝謝妳的回復,
現在最少知道有人是和我一樣,那應該是正常的,
介唔介意講下你睇政府睇左幾耐???
我剛剛出時都係好細粒,但越來越大,大約有5mm左右
但大左反而越容易死...........(唔通真係 ...
mylifeisgrey & jmsoile唔洗唔開心, 你地比我好, 我係舊板頭一頁既人, 所以我試左5年同之前唔同依家, 你地可以睇岩醫生同方法, 比我更快知道點處理, 我開頭都係用藥水, 但係緊記藥水能力有限, 好既醫生好小用藥水先既, 一定係冷凍, 因為冷凍同laser先可以一定深層消滅d菌, 而冷凍係最簡單同方便, Laser就比較煩dd, 電既就唔知我未試過, 而且係比較舊式, 所以睇唔睇私家考慮下啦.

無辦法既最緊要快醫, 唔係好似我咁睇錯醫生先要醫5年了,

引用:
原帖由 bad-man 於 2010-6-14 04:05 發表

Stanley兄, 你近排點呀?
我就好似有半年冇番發, 唔知點解有個感覺今次應該真係好番...

但講起黎我都覺得有d奇怪, 上年年頭我一發現有果陣就即刻戒煙戒酒, 又早訓, 點知就愈出愈多, 到上年年尾我因為成日要上大 ...
bad-man兄係呀, 當好翻後就真係無咩所謂, 而生既時候就千其唔好食, 真係要到3-4個月確定無出時先去食煙都好dd, 唔係就差好遠, 我都試過你講既情況, 但係唔得, 所以基本上我係唔食唔飲, 而家就好翻大約4個月左右啦

引用:
原帖由 sun0071983 於 2010-6-19 14:08 發表
早幾日去左dr.ho 到做冷凍~真的比傳聞中細心~~講解得好長細~
真係物有所直~
但又發現左2粒新疣~有d唔開心~岩岩發出黎!!但冷凍真係好有效以見細粒左好多了,希望唔好再出了~
俾左d藥膏我搽~寫住7日~但我feel 7日用唔 ...
當然可以啦, 另外係t字定s字頭架隻藥

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-6-11 08:11 發表
CHING
想問下dr ho介紹個位dr wong你太太睇左未
ok嗎

我都book左佢, 佢好full
但係dr ho介紹比我既女醫生dr ko唔係dr wong

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-6-23 05:07 發表

佢介紹左同一層既dr wong比我
我都唔想睇男人醫生, 唔太好意思
dr ko睇左未 得唔得?
未睇, 因為太忙, 不過上網睇過資料應該都ok既

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-6-24 06:39 發表

pls check pm
thx
pm了 good luck

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-6-24 17:41 發表
有無兄弟有前列線肥大既問題?
有無事呀?

引用:
原帖由 jmsoile 於 2010-6-24 13:40 發表

小弟今日終於去了Dr,Ho到做冷凍治療屎道的花,因為冇皮,仲要冷凍全條尿道,
做既時候都唔覺得有咩事,但Dr.Ho話好耐都冇重手,同我講會痛半個鐘,
我一行出Dr.HO門口,就立即痛都行都行唔到,無表皮個塊皮做冷 ...
我5年了, 只係尿道都要冷凍一年, 所以5年黎冷凍左3年左右, 所以咩痛都無個心咁痛, 所有5年前既兄弟都走哂無哂, 只得我, 而冷凍得多就自然唔覺了, 加油啦兄弟!!

引用:
原帖由 garamon 於 2010-7-2 10:23 發表
Candy, 最近看網頁說,有 50% 感染高危 hpv 的人,能在3年內將病毒清除,即轉回陰性,妳近況如何?我太太8月會再檢查,如沒有問題,想考慮生 bb。
garamon兄等你好消息, 希望係第一個聽到你係度生個可愛bb既好消息, 充喜一下

引用:
原帖由 kksick 於 2010-6-30 07:48 發表

Candy,不要總想著壞的事情,將來最壞的情况可能沒有你所想的那樣差,醫學月月年年進埗
說不定3,5,7年後,藏在你體內的病菌可完全殺掉,開開心心過日子才重要
yes, 幾年後聽到你無哂野啦一定

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-7-4 15:15 發表

現在過了15個半月了,,,, 呢一年幾真係心情都好波動,,,, 成日都好擔心,,, 不過時間耐左都會好左d,, 但我而家都會成日check住自己,慣左,,,同真係心理有壓力,,,,  8月中到我會再去做柏氏,睇下有冇變差各樣,,小朋友, ...
放心啦candy生啦想多聽你地既好消息啊!! 加油!!

引用:
原帖由 joycesuper 於 2010-7-7 04:51 發表
我已看了醫生,我想在這分享下自己感受,,因太痛苦了,,朋友也不太明白,事情是這樣,,我二年前去玩過之後就沒去玩了,一路都很乖沒去其它地方努溫錢用作將來結婚,不知為何會發生了這事,可能我這半年找了兩份工作來造,令身 ...
正常無咩可能係兩年後先會發出來, 正常會係大約幾日度就會出, 話8個月內只係預最大限度, 你可以問一下醫生會唔會2年後先出就知道

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 joycesuper 於 2010-7-8 07:40 發表
但事實真是這樣,,,,我以前沒有的,,,,我真的是兩年前的事來,,我時時都有看JJ,但花一開就很覺的,,,自己不會不知,,還會很快大起來,我自已都不想有這事發生.,,,太苦了
我明白你既感受, 只係想講一講情況, SORRY我咁婉轉係想講會唔會有機會係你而家既伴侶傳比你你唔知, 你唔信我講既野你可以上網SEARCH資料和問醫生, 因為疣一唔發就唔會發, 好小好小可能會幾個月後或一年後先出. 從舊版到新版80萬5年既POST同D走哂既CHING經驗所以先同你分享下, 因為我係度睇左5年都未見過有咁既CASE, 我之前又唔敢咁白問你姐, 請見諒.

引用:
原帖由 wenip 於 2010-7-9 09:56 發表
neoquy5555:好唔開心呀我
仲要忐忑多兩日先睇到醫生
其實開頭醫大概幾耐要返去覆診呀?
下次搵第二個醫生睇左先囉, 因為一兩日依個病已經差好遠

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-7-12 15:21 發表

KK
耐咪代表又一個好翻哂囉 good!!

引用:
原帖由 strange 於 2010-7-18 15:09 發表

如果只是打飛機, 應該無可能中菜花的. 菜花應該是和女性做愛得來的, 就算用套做都會被傳染.
師兄記吾記得, 之前仲有沒有和其他性工作者有性接觸 ?

以我自身說法, 我最初北上去滾, 只是打JJ, 打了好幾年都沒 ...
係, 正常係要性接觸既機會比較高傳染到, 其他極難, 之前既dr tam講過

引用:
原帖由 strange 於 2010-7-21 15:53 發表

如果D菜花生在尿道口, 去做完冷凍後就會甩,

但如果生在尿道內, 醫生會用手或器材張開病人尿道, 用電筒撿查, 治療就比較麻煩, 醫生會把液態氮射進尿道內, 會很痛的,做完後,小便時會有困難和痛楚.但如果不做, 菜 ...
花唔會生到咁入, 因為無空氣, 依個係我醫左尿道位dr ho講既, 所以都係用冷凍噴重手d就ok, 尿道只要好既就係過左一段時間尿道口度無生就代表基本好翻, 因為係入面無空氣就生唔到, 如果入面繼續有, 就會越黎越多後生翻出門口, 所以我醫左成年依個位都係用冷凍好過laser, 而外面位都係, 因為比較方便, 而且效果又係一樣.

*** 總之藥水就一定唔好用啦

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-7-21 16:33 發表

花會斷尾, 但有疱疹就好難斷.
我都有生唇倉(疱疹), keep住抵抗力好咪不返發.
一不夠訓/累就好易返發.
近年訓多左, 食下保健食品.
d疱疹已經越來越少返發.
agreed la Black_Sarena兄

引用:
原帖由 xxx321 於 2010-7-25 18:06 發表
我在一年前因為飲醉的關係和一個識左一個月O概女仔上左床,而且冇帶套,之後因為好驚所以三星期後去左驗性病,得出結果係一型疱疹弱反應,當時醫生冇乜大不了,開了一星期比我就算,點知大約兩個星期後,JJ有問題去看 ...
多謝ching分享, 對好多朋友兄弟好有幫忙既

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-7-23 05:37 發表

唉, 自從上年9月中係右邊毛髮位出左水泡, 而分別係私家同灣仔政府確實中皰2, 都無再見到有水泡, 需然由11月到依家個袋袋位間間斷斷有無故皮膚龜裂損傷情況(輕微), 係15樓睇左3次, 頭兩次佢都以為係皰返發, 第一次 ...
熊貓兄加油呀!! 只要努力應該會好既, 我一定明白你既感受, 我5年依個時間裡面會覺得點解最黃金後生既5年點解會咁, 而且真係叫黑開有條路, 真係......................所以只有努力去面對, 樂觀d希望對個病好快d啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。