推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 echris 於 2011-1-31 07:16 發表
師兄,認同啊,莞式既服務真係一流,但亦都係病毒同埋隨之而來煩惱既根源。早幾個月前都係呢度認識各位師兄,體會到互相扶持既重要性,始終呢d 野好難同身邊朋友 / 家人講...

近來都係 jj 炎反反覆覆咁,都係紅為 ...
只係如果你開頭出時有依幾個感冒等現象, 身體差過時翻發機會就會高好多.

引用:
原帖由 伙記1 於 2011-2-8 05:15 發表
dear all brother

放心啦, 我5年都無事, 應該會好
所以大家要加油啊!! 伙記兄五年時間真係快!! 想起當年我們....................現在你就好啦好翻5年努力和太太做人啊哈哈!!

引用:
原帖由 man002 於 2011-2-28 09:27 發表

我上次比 dr ho睇龜頭頸下果個位有些粗糙細微粒,佢話吾系,我見佢都好趕時間,

不過三個月後其他地方有粒黑色粒硬硬地,再去睇,後來佢今次話系
龜頭頸下果個位有些粗糙微粒都系花,所以一次過凍瓜它

其 ...
平心講, 我都好十卜dr ho, 不過我都知道有時dr ho都會有隨便時候, 我都試過一次, 係腳度有好大粒, 佢話唔係, 但最後變左重大, 佢confirm話係, 我就問翻佢佢話係咩, 佢都知佢自己睇錯, 所以真係有時睇彩數

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-3-8 06:30 發表

朝朝AM730都有兩個大陸廣告上去醫性病既, 果位師兄係唔係國內五毛?
係呀我都見過730既廣告, 老實講信咪去下囉, 但係忠告一句安全d都係係香港啦, 唔係手尾或時間更長時就..................

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 TEEOI123 於 2011-3-14 08:04 發表
2年無翻發 可以唔帶袋嗎?
基本上一年唔翻發已經好翻90%, 2年就可以講係好翻哂除左再出去玩另計啦, 如果同安全既伴侶就應該無問題

引用:
原帖由 kksick 於 2011-3-14 03:42 發表

C-Hing 有沒有問過doctor 可不可以打飛機呀,免影響病情,同時切記
清潔雙手,免有別的細菌入侵
條女隻手有菌或毛巾等唔清潔既都有可能令翻發機會高既

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 strange 於 2011-3-14 14:49 發表

我D菜花, 前後看過兩個私家醫生, 做過多次冷凍治療.
第一個姓區醫生,收得很貴, 一次冷凍治療連藥膏收兩千二百元.
第二個係DR HO, 收得平得多, 一次冷凍治療連藥膏收一千左右.  有時收兩百, 有時甚至吾收.
因我 ...
所以我total: 5年多睇左你估幾錢同埋有幾down無人能及

引用:
原帖由 hpv 於 2011-3-17 12:23 發表

依家d花好番未呀?
我都係大約好翻1年, 應該就好翻既, 因為尿道位如果未好問左dr ho應該會同之前一樣不停咁生出黎, 生到出尿咀位, 所以希望真係無事啦

引用:
原帖由 hpv 於 2011-3-23 15:46 發表
Stanleysex兄,伙記兄,黑百合兄,Cindy姐,你地依家係咪好番曬,好唔容易先至睇哂咁多版,可否分享一下你地依家嘅情況呢,我好番一年啦,老婆重想要bb,但最近因感冒竟然番發,前曰先睇完drHo冷凍咗,唉 ...
你睇翻啦我一定比你地大啦, 我重驚無bb, 正常一年無發翻發既機會係好低, 你應該係好似我咁, 之前應該係清唔哂, 係d細位或好似我咁尿道位等睇唔到, 所以先會一年後慢慢發大左先知, 有咁既機會啦,  所以你應該要好細心咁澈底檢查每一個位, 而且一定唔可以煙酒, 我試過2,3次每2-3個月左右覺得無發, 無問題食一兩支煙都即刻會出事, 所以一定要全戒, 正常6個月見無就好翻70%機會好大, 到1年既應該會90%無事啦.

1年半後應該會無問題可以唔用套試下都ok, 正常翻發機會真的好低

當然都要問下醫生意見先好唔用套啦

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-3-23 16:08 發表

有幾大粒度啊, 應該比之前細喎.
如果師兄你唔係大感冒, 應該你既免疫力可以打底晒D病毒啊, 話晒都一年.

我都十個月了, 斬下眼.
係呀時間過得好快, 我都6年了在這裡, 希望第時個個翻黎講翻而家個個都無事開開心心生活啦

引用:
原帖由 DHBCD 於 2011-3-24 15:12 發表
咁多位你地好呀 , Stanleysex , CANDY .... ETC你地幾好嗎?
我都幾人個月沒上來了, 轉眼都快一周年了,D懷疑花花沒出過, 現在煙介了,身體好好呀 , 仲好過以前, 就連我D多年濕疹都不藥而俞.
祝各位早日康復 , 身體健 ...
所以真係介煙酒好重要, 我試過都怕黑, 一支都死得人

引用:
原帖由 doslam 於 2011-3-24 21:33 發表
請問有無人可以給我DR.HO的聯絡,因我中左招呀!
想找個專科睇...pls help~
ching你既然咁急既就應該睇下開頭既post, 依度唔可以pm或post dr資料的, 前十頁有dr ho資料你找一下啦

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-3-25 14:08 發表

stanley兄,戒左煙幾耐???
唔係叫戒煙, 係唔敢食, 之前我都唔係食煙既, 見客或陪friend時食, 但係每次一食就翻發, 而且試過係好翻兩個月先試一支點知.................連續2-3次都係一支都翻發, 所以而家連掂都唔敢, 安全第一.

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-3-27 03:59 發表

唉~~睇好多都話1,2年內會好,免疫力可以壓住d hpv,你有左幾耐??
正常一定係會係1-2年內好既, 同我同期6年前或後期2-3年前既兄弟已經全部失蹤, 可想而知.

過d兄弟加加埋埋起碼幾百個, 咁幾百分之一既我係唯一最耐姐, 好似我咁黑仔既係依個post度暫時見唔到囉, 所以放心啦

引用:
原帖由 doslam 於 2011-3-25 04:52 發表
慢性非淋呀,3年啦,都係攪唔惦....去政府度睇左好多次都好唔返
所以想找個專科睇下
正常打多幾支針, 食藥就會好快好, 搵個好醫生啦

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-3-30 11:17 發表

stanley兄,你係一食煙,過幾耐就出??出得勁唔勁?
一食大約過2-3日就出, 勁就唔勁因為係尾聲所以翻發一定係只有一粒

引用:
原帖由 garamon 於 2011-3-30 01:48 發表
我將會嘗試生孩子,疣已停了1年半,Dr Ho 及太太的婦科醫生都說可以,沒問題。
加油呀兄弟等你好消息!!

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-3-31 15:06 發表

生係入面,一定好痕~~if 入面有先,會由入面生到出面,black兄,咩事????
完全正確TTT1兄講既野, BLACK兄你咩事呀?

引用:
原帖由 chingfuilau 於 2011-4-3 16:53 發表
你地好啊..我係第一次黎既..我女朋友上星期初就覺得陰道行行地..之後到左星期三發現生左粒野係陰道口附近,仲唔細..之後到左星期六帶左佢去CWB睇麥_霞醫生,佢話左係椰菜花,即時同佢做左冷凍,醫生話粒野附近有準備生出 ...
依位兄弟你既情況大家都好明白, 不過小弟都想講句, 點解而家好多同我開頭中招既朋友兄弟唔同既, 本身都唔驚, 只係不停隨便問下人就算, 唔會好似我咁好驚好驚, 週圍搵料醫同埋依度最好, 正常自己都想睇多D野知多D等想快D醫好等, 睇10幾20頁已經係唔正常, 如果係我起碼都睇幾十頁, 希望搵多D答案等等為自己心理輔導下, 個心都好D, 好似我之前咁, 但而家既唔係, 只係比料我OK咁, 好簡單, 睇翻前面只係2-3頁都有幾個人只係問DR HO料, 2-3頁姐都唔多睇, 真係我都有小小唔明你地既心態係覺得無咩野定點呢?

不過依度我地都係為各位兄弟放鬆心情和交談醫療方法等, 希望真係不幸和我們一樣中招既朋友盡早醫好從新過新生活, 所以都會回答你想知的問題除左醫生資料, 無錯你既病徵係淋病, 我當年都係有左淋病後過大半年後先再出花的, 正常應該你要打針加食藥先會好, 而花當然唔會一下子好啦, 要冷凍好多次先好.

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-4-4 15:55 發表

STANLEY兄,其實呢6年黎你番發得多唔多?太約有幾多次,我自己就唔怕,係驚第時要生bb,傳俾人ja><
我暫時應該好翻1年左右啦, 6年前係頭8個月用藥水既, 不停翻發, 第9個月好翻, 點知再過8個月又發翻出黎, 所以都話藥水係唔夠深入既, 之後找了dr ho冷凍左再半年左右就ok, 點知唔知又過了1年半載左右又係尿道位有, 但係可能一早有, 我唔知係黎, 醫尿道位最勁, 一年多才醫好, 所以加加埋埋成5年先無再出, 而家無出1年左右, 希望keep住啦.

引用:
原帖由 熊貓 於 2011-4-5 14:56 發表

Stanley兄, 正常兄弟姊妹一開始都係驚到死, 尤其等空窗期, 真係渡日如年, 我呢幾個月都好少寫嘢, 因為工作都好忙, 不過我有上嚟睇, 自從前年九月中有皰(第一次)係右邊毛髮位, 上年7月(第二次)係左邊 ...
放心啦依6年既post有d有皰再加依原體既都好翻哂唔見人, 而且你都唔係第一個, 其他既兄弟都好翻哂, 或者你可以試一下之前有好多都係食埋d靈芝包子等, 再多做運動咁會對身體好d, 係舊post時曾經好多個都係咁, 而且都有d效用, 好多都好翻唔見人, 所以你也可試下, 如果伙記兄你睇到都講講翻.

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 man002 於 2011-4-8 09:02 發表

其實我想問,你六年了反複反發,但你六年裡有時都有同老婆做,其實你老婆有無中了?
我全部都有用套既應該就無

引用:
原帖由 熊貓 於 2011-4-14 15:45 發表

Stanley兄, 係呢版發言既8成以上都係中花多, 好似中皰既兄弟好少係到發言, 之前我都問過以前既師兄打聽情況, 不過有啲人都唔知自已係中一型定二型, 何醫生話一型返發機會比二型低, 所以有個師兄講過幾年都 ...
係呀依度疣既比較多但係中皰既都唔小, 而且通常佢地重加埋其他野一齊, 包括衣原體等其他皮膚病等, 但係真係見唔到佢地有再翻黎啊, 所以兄弟放心啦, 係基本上同疣一樣, 越隔得長翻發就好翻既機會越近, 我都5年先好啦, 而且係好翻頭8個既月再翻發, 所以起碼要1年以上至2年先至係最安全confirm好翻哂.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-4-18 16:55 發表

我都捱過左差唔多一年了...呢一年好難過啊, 唉. 又無得做愛, 又成日CHECK住條J.

還記得夠3個月去驗A驗梅, 仲有驗埋篤尿.h:" />

唔知幾耐先可以重生呢?
通常過得一年都大約90%無事啦, 放心啦!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。