推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 終極樂園

終極樂園

個日同個客戶到東莞黃江傾生意後,客戶見議不如去某酒店happy下,我話無所謂你帶路吧!
之後去到某酒店,原來係可以選妃甘選,正呀!馬上選女女
本人比較厭尖,簡了30多個才簡到58號(其實係想睇靚女至真)
先來個沖涼,首先波d,再來個口爆爽口
跟著上床玩花式,其中有一招係條女在你腳指公上帶上套,你就一路用腳指小西,佢就一路用口幫你吹奏重有一招條女俾支假陽具你,你就用假狗小西,佢又係一路幫你吹
到正式埋牙,又有一招係用個大皮球,個女訓上球上,你可以從後抬高佢雙腳,用(馬後跑)大大力負佢
結論間酒店女服務一流,價錢兩個鐘先400百人仔,可以接受!下次我會再去玩

相關搜索目錄: 酒店
邪童回來了

引用:
原帖由 fwa 於 2007-7-12 15:56 發表
正噃,師兄.....可否PM给我
師弟!收pm
邪童回來了

引用:
原帖由 ygp0727 於 2007-7-12 16:21 發表
師兄.....可否PM给我?
師弟!收pm
大家交流好玩地方!無問題
邪童回來了

引用:
原帖由 chris4296 於 2007-7-12 16:25 發表
brother pls pm the address thanks !
好!收pm吧
邪童回來了

今次到黃江個間酒店玩後,自己感覺好似唔多似人了個d女女都好像不是人啦
終極樂園

相關搜索目錄: 酒店
邪童回來了

所有兄弟請收pm,多謝支持
邪童回來了

各位兄弟!記得玩完返來出份精彩報告
邪童回來了

重有一項正嘢話俾大家知,個度可以兩個女女一齊玩,都係700元
依幾天我會去試玩一下
邪童回來了

引用:
原帖由 dw78 於 2007-7-14 00:07 發表

可唔可以讲下同双飞有什么分别?
一樣!但係e度聽講話可以唔使換套,鍾意點攪都得
邪童回來了

星期日又去樂園玩今次試咗雙飛!正到痺
使費700大元,並打咗4Q!無唒力啦
邪童回來了

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-7-16 16:03 發表

4Q
頭Q係浴室沖涼時,兩個女一齊同我吹爆
另外2Q係玩波波時一人一Q攪點,用咗50分鐘
最尾1Q係在夠鐘前5分鐘忘記帶套出咗
玩完全身虛脫甘劑!
邪童回來了

重有無兄弟未收到我pm?
邪童回來了

今次係玩途中出咗3Q後,未甘快回到氣時間,我雙手攞住兩支假狗,好唔得閒甘抽插兩個洞
邪童回來了

引用:
原帖由 王甘夾 於 2007-7-17 14:17 發表

C兄我想問下係吾係兩粒鍾,吾好話3Q,2Q我都好文水
係可以玩兩粒鐘,係兩個鐘內任你出幾多都得!
邪童回來了

唔知有無兄弟到過樂園玩未呢?
邪童回來了

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。