推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

64 123
發新話題

無線新聞女主播/記者 - 李曉欣

個妝白番少少好D
之前麥詩敏個妝都試過好深色出事

都好樣過李文欣

唔知曉欣幾時有得拍外景?

迷人酒窩, 不過讀新聞時成日坐唔直

第一次見Michelle拍外景,好醒神!
加油

引用:
原帖由 0000000 於 2017-3-5 08:57 發表
冇全身
第一次見側面咋

引用:
原帖由 0000000 於 2017-3-27 07:12 發表
27/3/2017 深宵新聞報道
上圍忽然漲左?

有新主播出鏡,李曉欣又少左機會做午夜儷人

引用:
原帖由 PLKLSP 於 2017-4-2 12:08 發表
Agree

回復 194# 的帖子
酒粒Michelle應該不用捱夜了 深宵時段就由新和迷人酒粒俊彥負責吧
有新主播賴君蕊加入!

引用:
原帖由 0000000 於 2017-4-16 18:41 發表
16/4/2017 午間新聞
欣欣第一次係81臺出鏡??

兩位第一次做星期日香港早晨好開心興奮喎
恭喜埋MICHELLE 有得做午間新聞!

21:40仲見MICHELLE 報緊新聞, 今天返左一個對??

引用:
原帖由 PLKLSP 於 2017-4-17 23:50 發表
You are a great supporter of Michelle
我都係被佢對酒窩吸引Michelle 加油

回復 259# 的帖子

第一次見全身呀

欣欣呢排放假定跟其他野?

唔見左MICHELLE 好多日...去左邊?

終於見番欣欣,好耐無見!

唔知王凱晴去左邊呢?

引用:
原帖由 PLKLSP 於 2017-5-16 23:02 發表
penalty should be satisfied
黑絲wow

欣欣神隱完啦?!?!

一起身扭開電視機就見到欣欣
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 0000000 於 2017-5-16 23:48 發表
家居•築則都唔知幾耐之前拍落
April都神隱咗好耐
April 去左honeymoon

無見一排的Michelle
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 ALEX_YSL 於 2017-5-20 11:48 發表

轉下口味囉!
April 只有短裙賣點
對April無興趣,伍楚瑩正D

引用:
原帖由 iatinr 於 2017-5-20 17:50 發表

伍楚瑩落左妝嚇死你
我用April 同佢比姐

一早起身,又見到欣欣

64 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。