推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

^ o ^ 留言聊天千千舍

又冇人~~~~~~~
原來夢本身長短唔係問題...而係你自己幾時會醒~

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-1-23 03:44 PM 發表

皮蛋大哥, 你同千千同學一樣咁神出鬼沒㗎.........
好似千千妹妹神出鬼沒d wor............

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-24 02:04 AM 發表

简直係来去如风

皮蛋大哥早晨
早晨呀....糊涂兄~

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-24 02:41 AM 發表
Good morning everybody ~!!
今日係神定鬼呀.......早晨呀

千千妹妹~~~~~

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-1-24 04:26 PM 發表

千千同學, 著多件衫呀!! 12度咋, 周未重11度𠻹呀!!
係呀....凍死左呢度會執....保重身體~

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-24 01:57 PM 發表
好凍啊~!!凍到頭痛~!!

唱下歌先.......

誰擔保可不可 有一個愛一個
為何我不可 值得好點結果
即使悔恨又如何 別離得多不痛楚
其實帶淚都該慶賀 失戀不怕多

多得天的許可 愛一個上多一 ...
帶返頂帽啦~~~~

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-25 03:04 AM 發表

我死左你咪最開心囉,冇人打你啦~!!
咁又唔好...冇錢做帛金......唔好死住.....

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-1-25 03:14 AM 發表
你好, 天氣報告果然詳盡.
佢唔做呢d冇野做......

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-25 03:44 AM 發表

你名乎其實真係一隻好黑心既臭蛋喎~!!
唔係點引到你出黎wor....人家掛住你嘛....

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-25 03:59 AM 發表

都係你講野岩聽D~!果然有見地~!
忠言逆耳....我d說話實唔啱聽.....

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-1-25 04:05 AM 發表
哈哈, 都係傾吓計啫, 不過你地又幾過癊喎!
你好呀....得閒咪黎坐下~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-28 18:08 發表

初級大哥.可能係歌詞之前嘅读白
歌王千千.......

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-29 01:58 發表

咁皮蛋大哥你做舞王咪衬晒千千姑娘啰
我唔識wor........

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-29 02:15 發表

咁你要跟小捕快学下喇,佢跳舞最叻嘅,不过係跳脱衣舞喎
係邊間跳開呀............

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-29 02:21 發表

皮蛋大哥你想睇咩,佢多数係条街度跳架
咁緊要....咁佢咪好多粉絲law~~~~~

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-29 02:34 發表

正常喎...因為我都唔明~!
果然係高人~~~~~

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-29 02:39 發表
詳盡天氣報告及預報 10:40更新

警告訊號   

警告訊號較天文台的公佈延遲最多20分鐘

火災危險警告為紅色,表示火災危險性極高。

寒冷天氣警告現正生效,天氣寒冷可能影響健康,大家應小心保暖。
  ...
千千妹妹...天氣寒冷.....小心身體~~
你知你成日病......保重~

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-1-29 03:17 發表
咁乾燥, 大家小心著火!
咩事會著火.....

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-29 05:10 發表

係呀~!你點知我又病病地喇~!
小心身體啦....唔係呢度冇人報天氣~

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-1-29 06:50 發表

通常女仔貪靚唔肯著多件衫嘛.
有d咁既事....要問下千千先知~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-29 07:00 發表

初级大哥,而家连阿姨都貪靚呀
你話千千係阿姨呀.....

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-29 06:59 發表

唔係皮蛋大哥你顶上咩
我頂就冇人留意啦~

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-1-29 07:30 發表

我地會密切留意!
好....睇下點~

香 港 天 文 台 在 1 月 29 日 下 午 5 時  02 分 發 出 之 最 新
天 氣 報 告

下 午 5 時  天 文 台 錄 得 氣 溫 15 度 , 相 對 濕 度 百 分 之 55 。
過 去 一 小 時 , 京 士 柏 錄 得 的 平 均 紫 外 線 指 數
是 0.8 , 強 度 屬 於 低 。

請 注 意 :
火 災 危 險 警 告 為 紅 色 , 表 示 火 災 危 險 性 極 高 。
寒 冷 天 氣 警 告 現 正 生 效 , 天 氣 寒 冷 可 能 影 響 健 康 ,
市 民 應 小 心 保 暖 。

香 港 天 文 台 在 1 月 30 日 上 午 10 時  02 分 發 出 之 最 新
天 氣 報 告

上 午 10 時  天 文 台 錄 得 氣 溫 15 度 , 相 對 濕 度 百 分 之 67 。
過 去 一 小 時 , 京 士 柏 錄 得 的 平 均 紫 外 線 指 數
是 2 , 強 度 屬 於 低 。

請 注 意 :
寒 冷 天 氣 警 告 現 正 生 效 , 天 氣 寒 冷 可 能 影 響 健 康 ,
市 民 應 小 心 保 暖 。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。