推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

^ o ^ 留言聊天千千舍

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-30 02:11 發表

皮蛋大哥,你真係争千千姑娘个位坐呀,佢实嬲死你囉
快d叫佢出黎自己報返~~~~~
原來夢本身長短唔係問題...而係你自己幾時會醒~

睇黎要用絕招.......................西瓜

千千....你返來啊.....千千.......返來啊~

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-1-31 05:20 發表

皮蛋大哥o既深情真係令人感動呀!
可能果西瓜唔夠大tim~~~~~

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-31 15:30 發表

你呀~!!我病咋,未死得架~!!!
又唔係淨係得我講.......次次都打我....我好蝦d咩......

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-1 02:56 發表

皮蛋大哥,咁你又係好蝦d喎
真的嗎........

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-1 03:33 發表

真,连我都想蝦你呀
不过见你已经成日比千千姑娘恰囉,都係算啦
你都覺得我比人蝦呢....天有眼.....

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-1 03:39 發表

皮蛋大哥,你唔比千千姑娘蝦天先至冇眼呀讲笑咋
係咁既咩~

yeah!!!!!又冇人~~~~

引用:
原帖由 千千 於 2007-2-2 04:27 發表
詳盡天氣報告及預報 12:20更新

警告訊號   

警告訊號較天文台的公佈延遲最多20分鐘
火災危險警告為紅色,表示火災危險性極高。

詳盡警告訊號

東北季候風持續為華南沿岸地區帶來非常乾燥的天氣 ...
原來未死....嚇得我~

新一星期又開始......各位順順利利~~~

引用:
原帖由 千千 於 2007-2-5 04:16 發表

做咩唔做野呀~!!你唔係幫我報天氣架咩~?
我點敢搶你d野做呀~~~~

又冇人..........................^^

引用:
原帖由 千千 於 2007-2-7 07:07 發表
我見到佢呀~!!陳..仁呀~!!
係邊度見到先~~~~

係咪真係佢先......可能係第二個呢~~~~

有冇人呢...................

引用:
原帖由 千千 於 2007-2-8 06:05 發表

仲好講….你隻臭蛋尋日講講唔出聲就走左去….
你回一句要成半日.....唔通係咁等咩~~~~

引用:
原帖由 千千 於 2007-2-9 02:14 發表

你講緊你自己呀~!!
呢句野我尋日問你....你話呢~~~~

午安呀~~~~~~~

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-10 03:02 發表
早晨!

根據自己o既觀察, 今日係天陰, 間中有雨, 啱唔啱呢千千姑娘?
做埋前線天文台人員~~~~

祝各位情人節快樂~~~~~

引用:
原帖由 千千 於 2007-2-15 03:07 發表

點會呢...仲有你地嘛~!!
人是要靠自己的~~~~~

引用:
原帖由 千千 於 2007-2-21 02:36 發表

巡警叔叔))))千千已經畢左業架喇,不如你祝我升職加salary一年靚過一年仲好啦~!!嘻嘻~!!
新年都要人講大話.....

大家今年樣樣都順順利利~~~~~

各位又要開工啦.....比心機呀~

引用:
原帖由 千千 於 2007-2-28 02:59 發表

我都好鍾意佢~~~~

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-2 02:54 發表
你地睇左門徒未~?
睇左啦...........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。