推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

^ o ^ 留言聊天千千舍

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-9 09:34 發表

你咪聽佢UP啦~!!
都話佢當我痴線~
原來夢本身長短唔係問題...而係你自己幾時會醒~

引用:
原帖由 31024 於 2007-3-9 09:45 發表
大家收工未呀??今晚會去邊??
今晚有朋友生日~

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-9 09:55 發表

梗係又去劈啦~!!
飲少少啦.....你又唔理我~~~

又冇人......又冇人.....又冇人......

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-10 03:12 發表

你啦我定喎….我多多都食得落~!!嘻嘻~!!!
因為經已肥左............

引用:
原帖由 31024 於 2007-3-12 01:54 發表
咁多位早晨呀~~ 哈哈哈~
早晨呀......呢度係咪好靜呢.....

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-12 02:41 發表
唉))))好頭痛呀~!!~!!"
咩事咁頭痛呀.......
唔夠訓呀......保重呀
千千妹妹.......睇我對你幾好~~

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-12 02:57 發表
好好笑咩~!!咳到成晚訓唔到呀~!!黑心鬼~!!
我關心緊你都話我黑心......唔係呀~
有冇睇醫生呀......駛唔駛我陪你睇先.......

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-12 02:57 發表
好好笑咩~!!咳到成晚訓唔到呀~!!黑心鬼~!!
唔好飲凍野呀......知唔知呀....講真~

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-12 03:08 發表

睇醫生又要食藥......!!:
唔食藥唔好嘛......我餵你食呀......

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-12 03:17 發表

你咪鬼咁肉麻啦,一陣間人地誤會咁點算呀~!!
女人真係難捉摸....對你好又話.....對你唔好又話......

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-12 03:11 發表

咁係咪要飲熱既橙汁呀~!!
唔好飲橙汁啦....傻妹.....咳重飲橙汁~

引用:
原帖由 31024 於 2007-3-12 04:51 發表

公司唔方便, 今晚返到去幫妳搵搵啦~~
你大概 每日較別人忙得多
有太多手要拖 最上心不是我
有什麼不妥

我大概 說後退便能離開麼
卻有心機幻想 最尾一位是我
那樣都不錯

總有人與你 纏在一起 再多不忿氣
仍然值得相信我運氣
祈求自己衝過試用期

總括來說我 傻得起 要激起士氣
明明就算灰到尾
仍然樂意撐到最灰一秒都撐起

*若我間歇性都會恨你
 為何又間歇性想討好你
 唯有最捉不緊的才想奮力去抱起

若我間歇性手挽住你
 為何沒法有信心得到你
 誰叫我巴不得一年不放下你手臂*

我若成大器 眼看著情敵纏繞你
連夜傷一傷心 都總是福氣
窄路有誰迫死
爭口氣昂然地 只要尚有位去企
仍然樂意撐到最灰一秒都撐起

REPEAT*

你大概 每日較別人忙得多
有太多手要拖 最上心不是我
有什麼不妥

我大概 說後退便能離開麼
若盡過力拍拖 唱過幾句飲歌
誰人又能話我

引用:
原帖由 31024 於 2007-3-12 04:30 發表

已經誤會了~~ 嘻嘻

好慘呀...今朝忙到屎呀
我唔想比人打呀......

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-3-12 05:02 發表

呢D係咪皮蛋哥o既心聲?
睇我幾慘........

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-3-12 05:34 發表

咁就要諗吓等唔等落去囉...
真係信呀......

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-12 06:13 發表

你唔好反人啦~!!
又唔見你多謝我既......唉
點解我咁命苦.......

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-12 07:09 發表

多謝你咩野呀~??
搵歌詞比你law.............

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-12 08:17 發表

我都無話要歌詞.我想要首歌喎~!!butbut

今日好似個個都好忙咁~~~~~~

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-13 03:24 發表
鐵達尼號般的愛情 ~@~

老翁擋車護盲妻腦幹死亡 貨車疑違例轉彎肇禍「盼與他再活100年」 盲妻憶擋車亡夫

真正的愛情...多偉大呵 ~!!  無限的付出, 不求回報奉獻, 對愛情何等的忠貞,堅持,忍耐...敬佩敬佩 ...
又有幾多人可以做到呢......

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-13 03:15 發表

你好忙咩~?
忙住諗下點可以對你好d.......唔駛成日比你鬧law......

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-13 08:47 發表
NOBODY HERE ~??
想點先......

引用:
原帖由 皮蛋 於 2007-3-13 08:49 發表

想點先......
又唔見人.....

引用:
原帖由 千千 於 2007-3-14 15:02 發表

你唔好亂up呀~!!
又冇行tim.............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。