推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

CP 常平 桑拿報告

根據hkzhou師兄黈灡, 呢間應該係冇1+1! 兄台真係發夢都掛住1+1, 千祈唔好掛到發開口夢, 比隻老虎聽到就大鑊!!

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-3-18 13:57 發表

老兄...上次問完我電話, 有冇去到呀 ?
寫番個 REPORT 好 WOR...
多謝上次的資料, 但仍未試! 上兩次都係去KY, 今次金X係目標之一, 試完一定報告, 以謝過料之恩!!

似乎已經解開鬻琣傢鬗中十二點有冇女嚘羅峇F! icheng兄, 唔好逢新洇A都試晒先, 留番一笪新地方大家一齊探險好!!!!!

Why not we go to explore 1+1 in Pen together and you go for KL this time?  Of course, if you are long for 1+1 then please go and have fun!  I can try it after having leanrt from you!

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-3-19 14:43 發表
兄弟們 ~~~
大吉利是!!!!

兄台, 我地幾兄弟都講鱄n不遲於17:30回到香港呀! 15:00先去, die hard啦!!!!!!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-3-19 14:58 發表
I think I'll stick to our original plan and go for the 12:00 slot............. The slot for 15:00 hr is too late and causes tightness to our "back to HK b4 5" objective!
Exactly speaking, that's not an objective.  THAT'S A "MUST-BE-FOLLOWED" RULE!!!!!

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-3-19 16:12 發表
其實可唔可以早一日同主任講定第二日幾點到, 叫佢留定囡囡架. 我就係衰心急. 電話都冇就出征. 足之又等火車又等囡返工, 浪費唒d時間. 主任同我講, 三點前就係得果十幾條囡. 如果你地人多既, 可能唔夠分. 好似我咁 ...
我想除非你係好熟麉, 如果唔係個主任都費事幫你記住, 更加唔知你會唔會老點! 總結兩次經驗, 從sz搭11:30am火車到cp, 12:00noon到, 打的再食飯, 13:00到sn選妃, 多數都有女可食.  15:15完事埋單, 再打的到火車站, 搭15:56火車到sz, 16:25到違, 16:45到lo wu, 完成任務! 時間非常鬆動!!!!!

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-3-19 18:49 發表
wah... you can even remember the exact timing for the train !!
good man !!
it is a good reference for us....!!
It is a must if exact timing for return in needed.  There is another train departing from CP to SZ at 15:25.  If you can't catch the 15:56 train then the next one will be 16:25!

Exact timing = win = continuity of nui hunting
Poor timing = fail = dead

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-3-19 19:05 發表

你如果打得電話比佢
你又開得出邊個女女 no. ...
主任多數都會幫你留起既.......
大哥, 嗰位兄台係講留第二日嘅女! 我估唔係熟客都幾難!!

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-3-20 11:44 發表
係wow, 帥兄今日出征. 出力地幫我插埋我果份. 雖然冇得去, 但個心已經係六樓度啦.
比你去埋4樓咪會擺個心鶣! 到時真係4466, 問你點算!!

另一間我地講緊嘅場喺另一酒店4樓!!

相關搜索目錄: 酒店

小道消息話佢順利完成啦, 睇吓佢有冇報告出!!

Leave it for bro icheng please.  He's the one who experienced the SN!

引用:
原帖由 zhumuo 於 2008-3-23 00:54 發表
哦, 6F, 應該係WM
唔該兄台睇清楚報告內容啦, 裡面已經講得好清楚唔係你講嗰間!!

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-3-22 21:32 發表
icheng 師兄搞咩呀...
仲唔出 report 既 ??

比隻老虎睇到實一實定啦.......
哈哈哈哈哈 !!
兄台, 睇開啲啦, 各人有各人的活動空間呀!!

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-3-22 21:35 發表
我今日又去完來......
嘩...深圳火車站好多人.....

去到常平又落大雨 wor.....
直頭落狗屎果隻..........

仲好笑呀... 去到條女仲話最近幾日假期真係嚴打 !!
仲話個姊妹場幾日前比人剛查完來.....

...
如我所料, 真係人山人海, 加上未有藉口, 最後都係留港消費! 救國? 下次再試過!!

樓主已經好清楚講明間場名已經麜\另一條thread度講, 條thread仲要鬖P一版落少少鵀鼽m. 自己唔睇清楚樓主嘔心瀝血鼣孎i內容, 又仲要因為樓主唔鰫O條文內開名, 就話人老作...... 啀!!!!

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-3-26 11:56 發表
... 天下之大, 我相信總會有知音人 !  ...
兄台, 唔洗咁入心入肺, 呢個世界, 什麼人都有, 有齯H講就天下無敵, 做就無能為力, 由得佢地講囉!!

雖然同你素未謀面兼三九唔識七, 就算比人話我同你唱雙簧, "mun"貓尾都要咁講..... 我就係你麊冪竣H, 期待你鼣孎i!!!!!

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-3-26 12:44 發表
不過帥兄你PM我知樣野真係從來都冇想過. 都去左馬又唔關我地事咪當唔知law.
咪係, 可能因為咁條女至會咁大需索, 如果再"lor lor luen", 咪搵禷壎硌, 簻c葉煲水沖涼啦!!

, 有專車接送咁好! 一條友幫襯有冇呀! 洗唔洗向小龍女撻你個朵至有呀!!??

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-3-26 14:20 發表
你點響我朵先 ?
你話 射精人 (jet sperm man) 介紹來架 ?  
唔響你"射精人"個朵, 咪響你個咸濕朵囉! 話鶩"好Q咸濕, 成日想嗒妳麙瓛]虫"介紹黎咁得唔得呢??

一朝到晚都咁多人想咸佢, 咁講會唔會令小龍女更加唔知係邊個呢?

c-hing, are you kidding? $138+300=438 for 2 hours of service is still too expensive?!  Well, you better jerk off at home la!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。