推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[疑難] 京奧期间如何舒解 "慾" 困

Calling 五姑娘, standby for operation, over and out!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-17 11:45 發表
咁长時间,实打飛機打到條啫起繭! 不行!
落重啲機油至打咪會冇咁容易起枕囉!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-17 11:50 發表
For the JM Club, I propose we keep certain nui nuis, like SQ, and keep them during the Olympic period.

The cost will be shared, and the venue and girl has to be pre-biiked. What do you guys think a ...
一早就話你中咗佢毒啦,開口埋口都係朱皮!記得臨行前同人say goodbye呀!!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-17 15:35 發表
Back to square one.................

When?
Whom?
Where?
Who to arrange?
And the final conclusion is another CWB's fantasy again!!!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-22 08:40 發表
情況有如海鮮价, 经常改变.............

所以希望大家会利用論壇, 將最新情報分享, 以提高北上曳曳的安全度!
咁大哥你千萬要小心為重、好自為知呀,費時你上唔到機呀!

引用:
原帖由 Retav 於 2008-7-22 09:32 發表
I will definitely save my energy until the Oly is gone...
姣婆邊有可能守到寡呀,我放長雙眼睇吓你點...!

引用:
原帖由 Retav 於 2008-7-22 10:05 發表
我會忍,忍,忍,忍,忍,忍...

到ON 時, 小爆D MM...
我有冇睇錯,你要忍到九月尾噃,谷x上腦,好x大鑊呀 !珍重!!

引用:
原帖由 Retav 於 2008-7-22 11:39 發表
忍唔到? 我剪.... D手指甲落黎...
唉....睇怕你都係姣婆守唔到寡喇!!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-22 11:49 發表
謝賢都咁 "好性" 啦, 何況太監!

(hint: 謝賢和太監有何共同點?)
"老”嘅男人囉!!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-22 12:30 發表
錯................!

一个係 "謝老四", 一个係 "xx老四"!
小心,有關人士千叮萬囑要用代號呀!唔該做番啲手腳啦!!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-22 12:35 發表
謝老四嗰條 Coco 都幾索............... 好嘢來架!
如果啲sn女女有咁嘅水平,直頭必紅牌啦,900應該係咁嘅貨式!!

引用:
原帖由 Retav 於 2008-7-22 13:36 發表
()* in 4號 at CTR$STR
我好有理由相信呢條友今次係講真話,尋日同佢打開牙較嗰陣,三句裡面有兩句都係講緊呢個老冧,佢就黎發開口夢都叫住佢個老冧!!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-22 13:45 發表
....
All right. Disregard her name is Dolina, she'll be my target #1 tomorrow.
More exactly, her name should be SiuDolina as reported by #4!!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-22 16:48 發表
..............and I am confident that I won't let you down!
What the hell is it related to him? You better not to let the nui down la!!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-22 16:51 發表
Retav is so famous over there............. any misbehaviour may cause impact to his name!
Well, it you just behave yourself well but let the nui down, then you'd also jeopardize his reputation bor!!??

回復 86# 的帖子

Don't tell us that's you!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。