推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

"精" 盟會 – 大風又晴朗電視城 之 熱情如火 小小小野貓 !!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-8-26 10:28 發表
YD-Matt,

咋天我在本土消費, 在 HB 上演了 "椰子初嘗不見"甩";沙地打滚多个"威""的戲碼!

看來我和你的口味很接近!
唔止口味相類近,仲要係一樣咁淫!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

各位要資料的兄弟們大可以PM聯絡蜘蛛仔,覆唔覆就由佢自己決定,無謂响處出啲要求PM資料嘅回文,影響整條post嘅可讀性!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-8-26 19:57 發表
喂..........唔好呀...............  >_<
我個 pm 爆硬..................   >_
唔洗驚,只係爆你個PM,又唔係爆你個X眼!!

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-8-26 23:32 發表
another excellent report by jes..

I am curious to know what job Jes has in real life (do not disclose here). Your write-up always makes us hard-on.   You should be a 试钟男。。  
嘩,denny大佬,你之前識佢呀?你點知佢正職真係試鐘男!

回復 43# 的帖子

你今日睇TV時有冇眼眉“調”呢? HAHAHAHAHA

回復 45# 的帖子

好,有咁耐風流就有咁耐折墜!!哈哈!!

回復 68# 的帖子

I'd like to go too, but........................

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-8-28 17:28 發表
... How come you are so quiet this week? It is not like you. haha
In recent weeks, dead boring and had plenty of time to post.  Starting from this week, dead busy and have very limited time to post.  From Mon up till this afternoon, I had less than 5 hours really sitting in front of my computer to surf on the internet!  I think this dead busy situation will persist for a few more weeks.  Not even mention any chance to steal jump!!

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-8-29 11:01 發表

你不如直接d, 你想去搵左個 Little sec 先再試其他啦. 成日都掛棵樹. 個森林好大架....
Hey mac_don_lo, between british army girl and KL girl, who's better?

咪四围惹起火頭喇,唔該!

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-9-18 08:59 發表

你再插旗就會比人插架啦. 出番一兩個簡報重好啦.
咪係!而家呢度同之前幾個月冇皇管嘅時候差好遠喇!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。