推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

井底蛙遊踪之一 --- 梅林維X納 SN

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-15 08:39 發表

Q. 1 如果由沙田 by KCR 到羅湖過深圳然後打的到酒店要多少時間 ?
Ans: I think at most you will spend 10 minutes more. That is, the Taxi time should be 20 to 25 minutes when the traffic is good. ...
聽師兄所言, 似乎由皇崗或福田去可能會近!! 照估計整個過程連交通可以鬘|個小時內完成嗎? 半日時間要完成偷食過程真的要計算清楚!!!

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-16 11:20 發表

我相信皇崗真的N比較方便:

從皇崗打的至梅林      20 - 25 minutes.
揀女                              10 minutes.
服U (連5分鐘準^        125 minutes.
下午茶             ...
師兄的計算非常精確! 連30mins下午茶都計埋, 怪不得可以計準時間回港!!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-16 11:54 發表

在這方面, 季常又怎N overlook 呢? 此錯不可犯!
哎! 問世間因何如此, 既生季常, 又何生月嫦呢!! 否則師兄早就遠征CA啦!!  

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-16 14:03 發表

看來老兄亦身同感受、 慨嘆萬千!
境況又唔係好似季常與月嫦, 只係有頭家始終係心態上有所不同, 以致未能盡興! 又基於互相尊重的原因, 亦要作一個較好的理由偷跳!!

哎! 真係又要有得滾, 又要家庭穩! 其實係唔係應該唔好滾呢!!!!!!!

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-16 16:02 發表

銅人好勁啊!

請問梅林 A 牌 3P 要多少錢呢? 多長時間?

HL 的大波妹是幾號呢? 最近我試過 ^^ 及 @^, 都係文靜靚女 microwave 一族, 似乎欠缺了又大波又靚的囡囡........
係囉師兄, 個HL勁大波是幾號? 明日有機偷跳, 仲未決定北上定留港消費. 之前試過 ( 及 %*.

各位師兄如覺得我唔對題, 千祈唔好小, 因難得有機偷跳!!

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-30 08:32 發表

其b我亦知道不鄐ㄓ鶠A 恰到好]是最好的! 但要達到此等至高境界, 談何容易!
師兄,「世事豈能盡如人意, 但求無愧於心」!
我個人體會係,冇洢Y一面倒所有人都贊好的!即係話,無論你做乜與講乜,一定都會比人乜!

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-30 10:03 發表

謝謝你的認同和安慰
甭客氣, 咱們是同路人呀! 還等您先做淡水探子, 再做小弟之明燈

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。