推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[建議] 你們認為apeapeape是位稱職的版主嗎?

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-6-6 23:23 發表

呢位網友d瘋癲行為出晒名架喇....可以話係xocat forum架經典人物.....佢曾經擁有架網名...保守估計...超過100個
你身為版主, 公器私用, 抹黑網友, 臭到開巷!!

誇大人家的錯, 掩飾自己的罪行, 實在卑鄙無恥!
:saujai::saujai::saujai:

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-6-6 23:34 發表

請說明........否則會插手此事
多謝你的回應, 就等我在此細表:

apeapeape經常針對本人所post的言論, 下下咥頭咥勢. 我讚d女, 佢就話我害d女.
又串同loksiu, gtc 等圍攻本人!!  你仲裁一下身為版主的他夠持平夠公正和中立嗎???

引用:
原帖由 gtc 於 2007-6-7 02:32 發表

LA哥仔我重來無串通任何人.係你老哥四圍寸人,不要惡人先告狀 WOW
重來還是從來定仲來??

你無串通但起碼有煽风点火和助紂為虐!!!

你為何不從爭抝中調停,反而火上加油. 那是你失職.

我並沒有撩是鬥非, 只是不直接供出d女個名, 佢地亮嘈喧巴閉!!  

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-6-7 07:44 發表

拿拿拿....人地笑你白字錯字就針對你,你+下寸人"重來還是從來定仲來"又如何?

gtc並非版主,冇責任亦冇義務去調停,對你不滿就叫火上加油?你點解唔檢討下自己點解咁乞人憎??
我加了個笑的icon, 仲話我"寸人"???!!!

觀点角度問題

引用:
原帖由 6769 於 2007-6-7 10:19 發表
嘩! 呢度好熱鬧呀 !!!!

難得一見咁熱鬧呀 !!!!
係呀, 這裡除了分享一樓一資訊外, 也集合了進修英文文法, 情緒發洩功能.

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-6-7 08:15 發表

越撐越顯得你on9呀....單細胞生物
郁d就話人戇九, 無里 修養!!

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-6-7 21:42 發表

無里還是冇厘定無理??
今次你啱, 有3分

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-6-7 22:35 發表

唔係 ape3 提一提, 都唔知原來你係話 "窒頭窒勢"?
1. 首先攪清楚, ape3 持相反意見, 你就認為係 "經常針對"?下下擦你鞋, 咁就唔係叫討論啦!
2. 既然你容許自己有主觀性, 點解其他會 ...
多謝你理性的分析及調停糾紛.

也不希望見到此論譠喋喋不休的爭吵

大家最好把焦点放回囡囡身上

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-6-7 23:03 發表

咁你下次寫女就清清楚楚唔好寫d唔寫d懶神秘懶獨家啦!
咁即係創作空間、个人风格、寫作自由都要自我審查先出得街?

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-6-8 07:52 發表

我諗等你寫得出一篇文法通順架文章....先學人講創作空間同埋個人風格啦
我完全無意参加諾貝爾文學獎
你眞係老油條, 冥頑不靈

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-6-8 23:00 發表

参加諾貝爾文學獎????哈!你連寫一篇通順文章o既文筆同思維都欠奉呀!不過講到面皮厚你真係罧巴温!夠膽死作個分身泥捧自己做版主!服晒呀我
車欠硬是另有其人, 你正廢柴, 查完先同我講啦!

p.s. 我講過19N次無興趣做 傀儡版主

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-6-9 01:56 發表

夠膽死用分身推自己做版主...轉頭投番自己一票....再轉頭又話自己唔稀罕d造馬票.....o既人......有咩up唔出?

佢活晌自己架世界,d野佢覺得係真就當真架喇....
版主喎, 連投票個結果是人造出來都唔知道那

乜你見到有得tick投票誰嗎??

引用:
原帖由 車欠石更 於 2007-6-7 13:07 發表
la弟,你如此未如偏激!而且低莊!須知道男子漢行事於當世,務必要光明磊落!頭頂天、腳立地!始能無愧於天地,及祖宗十八代也!為兄今次亦為你之低劣行為蒙羞!萬望la弟今後能重踏正途,好好管理此一樓一討論區!
原來你是食古不化的傢伙

等我做你契哥吧. 你行埋一x邊吧

引用:
原帖由 Dawn 於 2007-6-10 01:58 發表

Actually Mr.Apeapeape is an experienced brother with good reputations in this forum, so I don't see the reasons he will disturb this forum into mess but i will vote to support him as t ...

You are partially right, he is experienced, but not a capable webmaster. He is too biased and subjective on other   forum users whom have posted the content doesn't suit his appetite! He EVEN joined the other gangsters to attack on other users and u said it is NOT disturbing!!!!!   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。