推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-19 18:07 發表
有道理!所以我都好想睇下老婆俾鬼佬插下,一定好正,
你老婆有冇食開大枝野架?如果唔係會比大枝野屌爆架!

引用:
原帖由 群交友 於 2010-7-20 13:08 發表
我女友大中細枝乜都o岩玩, 最近仲試埋黑鬼, 十分勁, 女友叫到拆天.
有時食慣大枝野未必係好事黎,食大左個胃口,要食番正常份量鼣央A可能唔夠皮,男女雙方都冇癮,所以超大份量鼣央A都係耐唔耐食一次半次好喇!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-20 15:05 發表
唔會屌爆咁誇張? 最多俾人屌到腳都軟埋
屌爆就誇張左d,屌到紅腫、闊晒啦!腳軟麉Y男人隉C

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-20 15:54 發表
一於搵D大撚俾老婆嘆下先!
你諗清楚先好,比你老婆食大撚,食闊佢胃口,下次肚餓都唔搵你,要周圍搵大枝野食先夠飽!

回復 953# 的帖子

大小小老婆最都係4p,色色哥老婆最多都係5p,raymond98兄鵀拲C玩夠6p重內射埋添,呢期都係你老婆垂a軍喇!唔知重有冇師兄鵀拲C勁過raymond98鵀拲C呢?

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-20 22:47 發表
我曾經試過玩七男一女,不過個女人唔係我老婆,果個女人好中意吞精,當有人屌到出野果時就可以除套係佢個口度射精,佢即刻全部吞晒,真係好鬼死正,果時都有幻想老婆係現場吞精架,真係諗起都鳩硬呀!
咁,你認為你老婆頂唔頂順7男輪流抽插呢?

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-20 23:32 發表
你估真係個個都咁屌得咩!有好多屌幾十下就冇貨賣啦,除非有幾個好大條撚,如果唔係我認為我老婆一定頂得順
屌,即係唔得啦,要溝埋d老弱傷殘,同埋要屌幾十下就輪到下一位,一個就幾十,7個都唔夠一千下,我一個都得啦!

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-21 15:20 發表
呢位師兄既故事可信度真係極低!玩多p既多數唔會搵朋友,唔驚會俾人趙完唱咩?但你既故事就梗係一D朋友呀,舊同事,細佬之類,希望呢位師兄講故事都應該合理小小,唔好咁犯駁先得架!
聽古就唔使駁古鵅A不過呢位raymond98師兄講鼣央A我係好多post都睇過,冇乜新意!

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-21 00:14 發表
講當然就天下無敵啦,可惜做就有心無力咯!
有冇力就試過先知,不過可能次次都唔同,要睇當時奰藿牷B當日自己麊牯A、心理,重有女方麊穛{等......。

引用:
原帖由 hkgfjjfun 於 2010-7-21 17:41 發表
唔知有冇幾會參加埋一份呢.......睇到你咁好真係想試下......
呢度d師兄都係講自己老婆玩2p或多p儭g歷隉A如果你想試下咪搵你老婆玩下多p囉!

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-22 01:06 發表
個個都話自己條撚大架啦!有冇相先,Post張係度俾大家評下係咪真係大撚先
咁,你認為幾長、幾粗先係大撚呢?

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-22 14:17 發表
起碼都要七吋長以上啦,有得咁長都唔會幼得去邊掛,我就見過一個真係又長又大,條女俾佢屌到話成隻雞都漲得好實,果時諗如果老婆係度就正咯
如果要7吋或以上,我諗係呢個網都冇乜都多人有資格屌你老婆喇,你真係要搵鬼佬或黑鬼至得啦!

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-22 21:11 發表
其實真係有好多人好大條撚,我見過幾個真係有成七八吋長架,果D咁大條既人,大把人都會搵佢地玩多p。
小弟見識少,呢d世外高人真係未見過,睇av個d鬼佬就見,如果有咁大碌重走去玩3p(2m1f),想屌死人咩,應該起雙飛或3飛就琚I

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-22 21:43 發表
老實講!係女人既角度睇 ,佢地唔係咁中意太大條,五吋左右就最舒服,一路屌一路大聲叫  "好正呀!好正呀!........."
5吋會唔會短d呀?起碼都6吋啦!你有冇問過老婆鐘意幾多吋呀?

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-22 21:56 發表
其實長唔係一定正既,最緊要係條撚既態形生得好,插入女人隻雞度磨得入面舒服!
呢樣唔使講啦,如果性技巧好鵅A可能4吋重叻過6吋,我係講大家鴭坒鄐O、技巧、耐力形熊都一樣,咁樣比較6吋一定受歡迎過5吋。

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-22 22:17 發表
如果你要咁樣講!表面睇應該係六吋著數過五吋啦。
我反駁你頭先講話女人鐘意5吋隉I不過太大,大到7吋或以上可能會嚇怕d一般女人!

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-22 23:29 發表
就係咁大條先可以睇住佢插入時既漲爆感覺丫馬
你可能有少少弱待狂,如果你鐘意睇漲爆效果,未必要大撚鵅A條女個西好小用鼣ㄠo。

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-23 01:05 發表
漲爆未必就係唔舒服,咁點算虐待狂呀?
算唔算虐待,睇下漲爆齔{度啦!我就最鐘意睇女人高潮時麊穜’P呻吟喇,d女愈係叫得大聲愈多高潮我就愈勇猛。

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-7-23 00:47 發表
我得5寸半 ,不過我都覺得{做喎
唔使5吋半,3吋都夠做,不過d女夠唔夠飽隉I

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-7-24 08:45 發表
尼到几时Z“尺寸“讨论区 ?

我得5寸,味系OK. 老婆笏omplain...
如果老婆係一手貨,冇第2個男人食過,唔好話5吋,3吋都冇投訴啦!因為冇比較。

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-24 13:23 發表
長唔長唔係太大問題,最緊要係技巧夠唔夠
廢話!如果得3、4吋有幾高技巧都冇用,自己安慰自己隉I

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-7-25 16:14 發表
(亞洲人)其實5-6寸{抽喇,粗禶穔M好喇
夠唔夠抽就係睇女人食開乜size啦,一般香港女人食開都係4-6吋,如果佢食慣鬼佬個d7、8吋,你比5、6吋佢食,你話夠唔夠飽?

引用:
原帖由 funface 於 2010-7-26 12:30 發表

未必!最緊要適得其法,
技巧梗係必需啦,但都要有番咁上下份量先夠飽架!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-26 15:36 發表
唔緊要,唔夠份量就搵D朋友幫下手,大家唔同SIZE就可以滿足到老婆啦
講黎講去都係玩3p或多p啦,等老婆可以享受多d唔同鮢ize和技巧啦!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-26 21:52 發表
係,性愛大家都應該享受  多D唔同SIZE等老婆試下享受下 通常老婆都會高潮連連
廢話,老婆被幾個男鴭菮I,梗係多d高潮啦!我被幾條靚女服待,我都硬d,射精都多d、遠d呀!
不過好多男人都過唔到自己心理關口-睇住自己老婆比第2個男人屌!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。