推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-27 12:02 發表
試過一次之後就會上癮
梗係會上癮啦!即係食開好野、靚野,突然間食番d正常、普通鼣央A梗係冇咁happy啦!

引用:
原帖由 toughdick 於 2010-7-27 15:22 發表

色色哥, Please check pm.
色色哥如果收到相,post上黎,等我地d網友評論下啦!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-28 15:54 發表
你個比喻幾好
咁,你老婆有冇上癢呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-28 16:44 發表
佢就無,反而我就有  好多時睇住老婆俾人砌到叫晒床個淫蕩樣,重興奮過自己砌佢
你老婆食過好野冇理由唔上癮諢A可能佢口講隉I因為你都經常安排d大餐比你老婆食,佢使撚出聲呀!你試下有段時間都淨係得你同佢,或者餓佢一排呀,睇下佢出唔出聲?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-28 19:01 發表
餓佢一排? 我怕佢會出去偷食 所以都係塞飽D佢好
所以就係囉,你話你老婆冇上癮,你成日都驚佢餓親,猛咁質佢食大餐,佢都未試過餓,唔好話上癮,可能遲d冇癮添!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-30 14:42 發表
一個月玩一次交換或多P, 玩完通常老婆都會飽晒
一個月食一餐滿漢全席就夠飽,你老婆都好細食諢I咁,家常便飯,你一個月同佢又食幾多餐呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-30 22:46 發表
其實都好小,可能真係對得耐,好悶,都唔多想扑佢咁,一個星期大約一次到
老夫老妻一星期一次都唔少喇!通常係你撩佢定係你老婆西痕要開飯呢?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-31 13:45 發表
多數都係老婆想要
家常便飯就你老婆開口,滿漢全席又係邊個提出呢?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-31 17:34 發表
呢個就我提出
有冇規律幾隔幾耐食一次滿漢呢?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-31 18:06 發表
咁又無定  初頭都係我想搵D新刺激先提議咁玩
初頭梗係男人提出啦,就算女人想都唔夠e講!但而家你地都應該玩過唔少啦,你老婆有冇試過話好肚餓,提出要食大餐呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-31 18:20 發表
咁又無,其實佢唔多想玩,可能都係想滿足我先玩
咁,你點知你老婆幾時想開大呀,有冇試過你安排左開大,你老婆拒絕呢?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-31 18:28 發表
女人就好衰,開頭就話唔好,玩過之後又唔多抗拒  都無特定幾時想玩,耐時久就玩下,雖然老婆無特別講,不過我知佢好多時都有好多高潮
玩3p或多p,女人多高潮就梗架啦,如果唔係邊個女人肯玩呀!你都冇答你老婆有冇試過拒絕安排?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-31 18:37 發表
咁又無,可能因為唔係成日玩,而且玩親佢都有好多高潮,佢自己都想玩不過唔講出口
你就好啦,有個咁聽話咁玩得既老婆。我老婆好撚保守,膊頭露出條bar帶都話肉酸!

引用:
原帖由 kki 於 2010-8-1 00:05 發表

師兄我同你差唔多環境呀
其實大多數女人內心都想2男服待或群交既,即是我地男人起雙飛咁,不過礙於道德、家庭,所以唔夠e付之行動!
好似我同我老婆攪野咁,好多時都會睇4仔增加情趣,佢一睇3p(2m1f)或群交個d片都特別濕!

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-1 23:31 發表

嗯~ 我都覺女仔有時係會想試群交不過唔敢講出口...
好似我都好想試下3P (我係女)
可能係以前同ex 一齊睇AV 睇得多 覺得一次俾2男一齊搞好似好high咁
不過戈陣仲細, 唔敢同男友講話想試, 到依家就係SP唔肯試. ...
講真,其實玩3p係女人happy過男人好多,妳想試呢度大把網友可以幫到妳,pm我law!

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-1 23:51 發表

未試過所以未知係咪會happy d 不過因為我依家係外國讀緊書未返 想搵網友幫都唔得啦~
不過年尾返到去一定要說服到SP試下玩先得!! XD
有d野唔係一定要試過先知道既,好似係跳樓會死就唔使試都知啦!妳諗都諗到啦,同一時間有兩個男人刺激妳兩個敏感既部位,已經有雙倍既興奮,一個男人抽插完,可能很快射精或好疲倦要休息,第二男人跟住接力上繼續抽插,唔使等妳既興奮即時停頓,到第二個男人要休息,可能第一個男人已經回完氣又可以繼續,可以比到妳地女人源源不絕既高潮,妳話係咪爽到死?

引用:
原帖由 funface 於 2010-8-2 15:25 發表
到時成事,你好有可能返唔到轉頭
可以接受到兩女一男,先試試
妳千萬唔好聽funface講試2女1男呀,試完可能嚇驚妳,以後都唔玩3p!根本2男1女同2女1男既3p完全係兩回事,1男對1女,條女大食d都餵唔飽條女啦,重要招呼兩條女!

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-2 22:26 發表
其實我反而接受到2男1女, 而唔得2女1男
因為2女1男好似總會有1個滿足唔到咁~ xd
見你地到講到咁吸引 搞到我都有d心"yuk yuk"
不過又驚試過之後返唔到轉頭wo 因為我都算成日都想要
3P 下下要搵多個人先得都幾麻煩 ...
如果女人試過2男1女3p一定會上癮,即係一個人食過大左胃口、或好野,要回復番正常麰僎q或cheap麰鼓哄A肯定公懷念番當時happy黿●滿I不過我認為妳唔應該搵妳男友同妳一齊玩3p,因為妳話妳男友唔想,費事比佢誤會妳淫盪啦,除非妳諗住呢個男友都係玩玩下啦!女人如果想玩3p搵男鵀陷X煩呀,唔好話搵多一個,搵隊球隊咁多人都唔難呀!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-3 13:17 發表
2男1女真係可以回氣,不停扑,真係夾得好,屌到天光都得,唔駛射精後再回氣,差唔射時就換人屌,咁就大家可以不停接力屌啦
大小小玩3p真係好有經驗諢A唔怪得你一叫你老婆玩3p,佢唔會拒絕啦!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-3 15:44 發表
都唔係架,都叫左好耐,佢先肯玩
係頭一次先叫得耐咋,而家可能厭你安排少呀!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-3 16:49 發表
咁就唔知啦,佢都無講
女人唔多唔少都有d矜持既,就算好想食都唔會主動出聲,你應該安排多d比佢食,如果唔夠男或男唔得閒,我都好樂意效勞!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-3 16:49 發表
咁就唔知啦,佢都無講
女人唔多唔少都有d矜持既,就算好想食都唔會主動出聲,你應該安排多d比佢食,如果唔夠男或男唔得閒,我好樂意效勞!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-3 17:43 發表
多謝你先 怕唔怕辛苦左你呀
我捱慣唔怕辛苦,唔辛苦邊有世間財、邊有好野食呀!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-3 17:51 發表
睇下我頭像張相係其中一次玩時影既 你想係前面定係後面?
我個人好貪心,前面同後面都想試下!

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-3 22:41 發表

我覺得如果3P入邊如果有個係識既 就因為佢知我平時係點
所以俾佢睇到我俾個唔識既人搞
一邊俾佢話我好淫蕩一邊又要我俾第個搞
會有種又羞恥既感覺但係會更加想要
妳可以搵一個新既sp試單對單先,熟左先再搵多一個男玩3p囉!新既男熟絡左,又可以搵新男加入,緣緣不絕、無窮無盡地試唔同既男人玩3p或多p!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。